Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چند روز آینده با توجه به افزایش ناپایداری فصلی جو، احتمال وقوع تگرگ و سیلاب ناگهانی در دره‌ها و مناطق کوهستانی وجود دارد، به هم‌وطنان توصیه می‌شود احتیاط لازم را در عبور از مناطق کوهستانی و توقف در این مناطق داشته باشند.

به گزارش گروه اقتصادی قدس آنلاین، براساس تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی،‌ از روز دوشنبه تا پایان هفته جاری با عبور امواج از مرزهای جنوبی کشور و شکل‌گیری جریانات جنوبی گرم و مرطوب از دریای عمان، در قسمت‌هایی از زاگرس جنوبی، مرکز، شرق و جنوب شرق کشور رگبار باران، گاهی با رعد و برق و وزش باد موقت انتظار داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردا بارش‌ها در برخی مناطق استان‌های فارس، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، قم، تهران، جنوب سمنان، یزد، کرمان و سیستان و بلوچستان رخ خواهد داد.

روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در استان‌های ساحلی دریای خزر بارش باران و در استان‌های تهران، البرز، قزوین، قم، مرکزی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، کهگیلویه و بویراحمد، یزد، سمنان،کرمان و سیستان و بلوچستان‌ بارش باران گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

روز پنج شنبه بارش در برخی مناطق استان‌های فارس، کرمان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، مرکزی، تهران، البرز و خراسان شمالی ادامه دارد ضمن اینکه شدت بارش‌ها در این روز افزایش می‌یابد.

با توجه به افزایش ناپایداری فصلی جو، احتمال وقوع تگرگ و سیلاب ناگهانی در دره‌ها و مناطق کوهستانی وجود دارد، بنابراین به هم‌وطنان در این مناطق توصیه می‌شود، احتیاط لازم را در عبور و توقف از مناطق کوهستانی به عمل آورند.

روزهای دوشنبه و سه‌شنبه به علت وزش باد شدید در شمال سیستان و بلوچستان پدیده گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش‌بینی می‌شود، همچنین با توجه به افزایش سرعت باد بر روی کشور عراق، در روزهای دوشنبه و سه‌شنبه وقوع پدیده گردوخاک در بخش هایی از جنوب غرب کشور دور از انتظار نیست.

روزهای یکشنبه و دوشنبه مرکز و شرق خلیج فارس و تنگه هرمز مواج‌ است.

آسمان تهران فردا کمی ابری در برخی ساعات افزایش ابر، بارش پراکنده و گاهی وزش باد پیش‌بینی می‌شود؛ بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۳۱ و ۱۹ درجه خواهد بود.

فردا اهواز با بیشینه دمای ۴۱ درجه بالای صفر گرم‌ترین مرکز استان و شهرکرد با کمینه دمای صفر درجه، خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهرماه ۹۷) تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه سال جاری ۲۹۴.۹ ‌میلی‌متر ثبت شد، میزان بارش در سال گذشته در این بازه زمانی ۱۳۲.۴ میلی‌متر بوده است، بنابراین بارش سال جاری‌ ۱۲۲.۷ درصد بیشتر از سال گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۲۰۸.۹ میلی‌متر بوده است که بارش سال جاری به ۴۱.۱ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته سی و دوم سال زراعی متعلق به منطقه دانشگاه نازلو در استان آذربایجان غربی و منطقه کلات نادری در استان خراسان رضوی به میزان ۸.۸ میلی‌متر بوده است.

در همین مدت میانگین گرم‌ترین منطقه دژگاه دهرم در استان فارس به میزان ۴۲.۴ ‌درجه سلسیوس میانگین سردترین منطقه شهر در استان چهارمحال و بختیاری به میزان ۱.۵ درجه سلسیوس بوده است.

کاربران همچنین می‌توانند جزئیات دیگری از خبرنامه هفتگی هواشناسی کشاورزی را از اینجا مشاهده کنند.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بارش برف و کولاک بارندگی سیلاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۱۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان

به گزارش خبرآنلاین، سازمان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی بارش‌های شدید در ۲۱ استان طی امروز و فردا (سه‌شنبه و چهارشنبه) از احتمال وقوع سیلاب، آب‌گرفتگی، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه و تگرگ خبر داد.

ایلنا در خبری نوشت: براساس پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳) در بیشتر مناطق کشور به‌جز غرب و جنوب غرب رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقتی و در مناطق مستعد بارش تگرگ پیش‌بینی شده است.

امروز بارش‌ها در استان‌های البرز، تهران، قم، مازندران، گلستان، سمنان، ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، یزد، کرمان و شمال فارس شدید است.

فردا (چهارشنبه) این شرایط در بیشتر مناطق مرکزی و نیمه شرقی کشور روی می‌دهد. اما برای روز پنجشنبه در استان‌های کرمان، مناطقی از یزد، شمال و شرق فارس و سیستان و بلوچستان رگبار باران، گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید و در استان‌های خراسان رضوی و خراسان جنوبی رگبار پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

روز جمعه در ارتفاعات کرمان و ارتفاعات البرز مرکزی بارش‌های پراکنده روی می‌دهد. همچنین روزهای جمعه و شنبه هفته آینده در نوار شرقی کشور وزش باد و احتمال خیزش گردوخاک دور از انتظار نیست و در سایر مناطق کشور جو آرامی پیش‌بینی می‌شود.

براساس اعلام سازمان هواشناسی کشور، از روز پنجشنبه به‌تدریج روند افزایش دما در کشور آغاز می‌شود. همچنین امروز و فردا دریای خزر، خلیج‌فارس و شرق دریای عمان مواج است.

توصیف سامانه: تقویت فعالیت سامانه بارشی و ناپایداری‌های محلی (به‌ویژه در ساعات بعدازظهر و اوایل شب)

نوع مخاطره: رگبار شدید باران، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، در نواحی مستعد گردوخاک و ریزش تگرگ و کاهش نسبی دما.

زمان و منطقه اثر:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۴: مرکزی، قم، شرق لرستان، چهارمحال و بختیاری، اصفهان، شمال شرق فارس، یزد، نیمه شمالی کرمان، البرز، تهران، خراسان رضوی، خراسان شمالی، سمنان و دامنه و ارتفاعات استان‌های گیلان، مازندران و گلستان.

چهارشنبه ۱۴۰۳/۰۲/۰۵: سمنان، اصفهان، یزد، خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، شمال هرمزگان، نیمه شمالی سیستان و بلوچستان، نیمه شرقی و شمال فارس، کهگیلویه و بویراحمد و دامنه و ارتفاعات استان‌های گلستان و چهارمحال و بختیاری.

اثر مخاطره: لغزندگی جاده‌ها، آب‌گرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد خیزش گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ.

توصیه: احتیاط در سفرهای بین‌شهری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898580

دیگر خبرها

  • هشدار بارش شدید باران در ۲۱ استان
  • پیش بینی بارش‌های سیل آسا در ۲۱ استان/ هشدار زرد صادر شد
  • هشدار سیل صادر شد؛ وضعیت بارش این ۲۱ استان تا پنجشنبه ۶ اردیبهشت
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای ۲۱ استان
  • اعلام هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای بارش باران و تگرگ در کرمان
  • بارش‌ شدید باران در تهران و ۱۰ استان دیگر | هوا تا این روز سردتر خواهد شد
  • هشدار طغیان رودخانه‌ها در ۲۱ استان
  • ببینید | تصاویری از بارش ناگهانی باران در تهران؛ تگرگ و رعد و برق در راه است
  • بارش شدید بهاری باران و تگرگ در شهرستان اهر
  • رگبار باران و تگرگ در این مناطق؛ کاهش دمای هوا از فردا