Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» علی ادیانی، درباره راهکارهای پیش روی اقتصاد کشور در شرایط تحریم و با اشاره به اظهارات اخیر معاون اول رئیس جمهور در مورد بازگشت کوپن بیان کرد: فرض‌های مختلفی در خصوص نحوه خدمات دهی هر چه‌ بهتر و شایسته‌تر به مردم مطرح است. سال گذشته حدود ۱۰ میلیارد دلار از بیت المال برای تأمین کالاهای اساسی مردم اختصاص داده شد، اما دولت و  رئیس جمهور و دستگاه‌های نظارتی بر این باور هستند که توزیع این کالاها که با ارز ۴۲۰۰  تومانی تهیه شده بود، به طور کامل در اختیار گروه‌های هدف قرار نگرفته است و بخشی از کالاهای خریداری شده در کشورهای دیگر باقی‌ مانده است و بخش دیگر نیز اصلاً به کشور باز نگشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: این موضوع نشان دهنده این است که نظارت جدی و محکمی در این زمینه اعمال نشده است که هم نقص عملکرد دولت و هم ضعف دستگاه‌های نظارتی را نشان می‌دهد.

این عضو کمیسیو انرژی مجلس تصریح کرد: در سال جاری نیز در بودجه سال ۹۸، ۱۴ میلیارد دلار برای تأمین کالاهای اساسی مردم اختصاص داده شده است. اگر برای تهیه کالاها چه توسط نهادهای دولتی و چه توسط بخش خصوصی اهلیت لازم وجود نداشته باشد و در انتقال کالاها به کشور روش صحیحی پیش گرفته نشود، شاهد توزیع ناعادلانه خواهیم بود که از نظر اقتصادی به کشور ضربه وارد خواهد کرد و از سوی دیگر اعتماد به دستگاه‌ها را زیر سوال می‌برد.

نماینده مردم قائمشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه، خاطرنشان کرد: در حال حاضر برخی از دوستان دولت پیشنهاد استفاده از "کوپن الکترونیک" داده‌اند تا گروه‌های هدف از این طریق بتوانند کالاهای خود را دریافت کنند. آنچه که مجلس شورای اسلامی انتظار دارد، این است که مبلغ اختصاص داده شده به درستی خرج شود و توزیع عادلانه‌ای در بین مردم صورت بگیرد.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که کدام یک از روش‌های سیستم کوپنی یا اقتصاد آزاد می‌تواند در رسیدن به این هدف مؤثر واقع شود؟ در این باره توضیح داد: بنده از ابتدا اعتقادی به اختصاص ۱۴ میلیارد دلار برای تهیه کالاهای اساسی نداشتم، چرا که از نظر بنده هر کجا که دو نرخی باشد فساد رخ خواهد داد. دولت باید گروه‌های هدف را شناسایی کند و همان طور که ماهانه یارانه می‌پردازد با ارز "نیمایی" خود کالا را خریداری کرده و به طور نقدی و یا غیر نقدی در اختیار مردم قرار دهد. این گونه است که رابطه‌ها و دلال‌بازی نیز از بین خواهد رفت.

منبع: نماینده

کلیدواژه: دلالی کالای اساسی نماینده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۶۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای گیلان؛ رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان ، با بیان اینکه مشکلی در تامین کالا‌های اساسی در استان وجود ندارد ، گفت: ۶۰ هزار تن گندم در انبار‌های استان ذخیره سازی شده است.
صالح محمدی با اشاره به ذخیره سازی هزار و ۵۰۰ تن شکرافزود : ۸۰۰ تن شکر در یک ماه گذشته در گیلان توزیع شد. 
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین از ذخیره ۲۴ هزار و ۴۰۰ تن ذرت و ۱۶ هزار و ۱۴۲ تنی جو در بخش نهاده‌های دامی استان خبرداد، گفت: با تمهیدات و برنامه ریزی‌های انجام شده در تامین کالای اساسی مورد نیاز استان برای عرضه کالا‌های اساسی مشکلی وجود ندارد. 
وی با اشاره به نظارت‌ها بر بازار اضافه کرد: سازمان جهاد کشاورزی و اداره کل صمت با همکاری تعزیرات حکومتی، در راستای احقاق حقوق مصرف کننده بر قیمت‌ها نظارت دارد.

دیگر خبرها

  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • حدود ۳٫۵ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • ذخیره کالا‌های اساسی مردم گیلان
  • چشم انتظاری پنج ماهه فعالان اقتصادی برای تامین ارز واردات
  • نظارت مستمر بر تامین کالاهای اساسی انجام می‌شود