Web Analytics Made Easy - Statcounter

خضری با بیان اینکه قبل از مشکلات فعلی و گرانی و تورم یازده میلیون نفر در کشور نیازمند به کالاهای اساسی بودند، گفت: در حال حاضر تعداد این افراد به ۴۰ میلیون نفر رسیده است.

«رسول خضری» در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان در مورد احتمال کوپنی کردن کالاهای اساسی گفت: دولت 14 میلیارد دلار را برای تامین کالاهای اساسی اختصاص داده است و این پول کمی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر نظارت دقیقی بر آن نباشد معلوم نیست که این پول چگونه توزیع می شود.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اگر نظارت دقیقی بر توزیع این کالا نباشد تبدیل به فساد و رانت می شود. قطعا مجلس باید با نظارت دقیق نحوه توزیع این پول را مورد رصد قرار دهد.

 

وی گفت: ما قبل از مشکلات فعلی و گرانی و تورم 11 میلیون نفر افراد نیازمند به کالاهای اساسی در کشور داشتیم اما در حال حاضر تعداد این افراد به 40 میلیون نفر رسیده است. قطعا این افراد برای تامین کالاهای اساسی شان نیاز به اقدام سریع و فوری دولت دارند. کوپنی کردن کالاها یک مسکن برای شرایط فعلی است اما باید در طولانی مدت به این موضوع به صورت ریشه ای نگاه کنیم.

 

نماینده مردم پیرانشهر و سردشت تصریح کرد: یکی از راهکارهایی که ما باید آن را اجرایی کنیم بحث کمک به تولیدکنندگان است، باید سعی شود که نهاده های کشاورزی و تولیدی ارزان تر به دست تولیدکننده و کشاورز برسد. قطعا اگر این اتفاق بیفتد قیمت تمام شده کالاها پایین تر می آید و همین موضوع در رونق اشتغال و چرخه اقتصادی کشور موثر است.

 

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس تصریح کرد: گاهی تحریم های داخلی باعث می شود که کشور فلج شود، بخشنامه خلق الساعه و تصمیم های آنی باعث می شود که تولید ضربه ببیند و چند صد برابر اثر این اقدامات از تحریم های خارجی به مردم بیشتر فشار می آورد.

 

خضری گفت: قطعا دولت باید کسانی را که نیازمند هستند، سریع تر تعیین تکلیف کند. کوپن یک مسکن است و هیچ جای دنیا به عنوان درمان از آن استفاده نمی شود، در واقع مسکنی است که از بحران فعلی عبور کنیم اما راه چاره نیست، باید ریشه یابی کنیم و راه برون رفت از این مشکلات را که همان مدیریت درست و کمک به تولید و رونق اشتغال است را اجرایی کنیم.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: باید از فرصت مرزها برای کمک به تولید و اشتغال و کاهش قیمت های کالاهای اساسی بیشتر استفاده شود./

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان برجام خبرگزاری شبستان نماز جمعه اصفهان ماه مبارک رمضان آیت الله مصباح یزدی نمایشگاه قرآن اردبیل آران و بیدگل کوپنی شدن کالاهای اساسی کوپن مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۷۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بانک مرکزی، این بانک ۳ میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز، طی دوره اول فروردین ماه تا (۲ اردیبهشت) سال جاری برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تأمین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد. نرخ ارز تأمینی برای کالاهای اساسی و دارو ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان بوده است.

به ترتیب ۵۵۱ و ۱۰۱ میلیون دلار ارز برای گروه واردات در مقابل صادرات و گروه خدمات تأمین شد.

طی سال جاری، تأمین ارز صنایع در دو بازار نیما و واردات در مقابل صادرات، ۲ میلیارد و ۴۰۵ میلیون دلار بوده است. سهم ارز نیمایی یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار با نرخ ۴۱ هزار تومان است و ۵۵۱ میلیون دلار دیگر در بخش واردات در مقابل صادرات با نرخ توافقی تأمین شده است. صنایعی که عمدتاً ارز نیمایی و واردات در مقابل صادرات برای آنها تأمین شده است، شامل صنایع حمل و نقل و خودرو، تجهیزات برق، معدنی، ماشین آلات و تجهیزات تولید و منسوجات و پوشاک است.

گفتنی است، امروز (۳ اردیبهشت) در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ ۴۳ هزار و ۷۲۵ تومان، یورو با نرخ ۴۶ هزار و ۵۳۶ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۹۰۶ تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ ۴۰ هزار و ۸۰۵ تومان، یورو با نرخ ۴۳ هزار و ۴۲۹ تومان و درهم با نرخ ۱۱ هزار و ۱۱۱ تومان بود.

کد خبر 6085689 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • همکاری ایران وپاکستان در موضوع کشت قراردادی و تهاتر کالاهای اساسی
  • رشد ۲۶ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱
  • بانک مرکزی اعلام کرد: تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • ۱۰۱ میلیون دلار ارز به نیازهای خدماتی تخصیص داده شد
  • تامین ۳ میلیارد دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی و صنایع
  • قیمت کالاهای اساسی افزایش نیافته است
  • بانک مرکزی : توقف تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی کذب است
  • اعلام میزان تخصیص ارز برای واردات کالاهای اساسی