Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-20@00:10:29 GMT

رانندگان هزینه کولر اتوبوس را ماهانه می گیرند+ سند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۸۰۶۲

رانندگان هزینه کولر اتوبوس را ماهانه می گیرند+ سند

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با بیان اینکه در سال گذشته ماهیانه مبلغ 90میلیون ریال یارانه به اتوبوس های بخش خصوصی برای ارائه خدمات شهری پرداخت کرده ایم اظهار داشت: در آنالیز یارانه پرداختی بحث سرویس، تعمیر و نگهداری سیستم گرمایشی و سرمایشی اتوبوس های شهری دیده شده و ماهیانه به بهره برداران پرداخت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از یزدرسا؛ بازهم فصل گرما فرا رسید و موضوع سیستم سرمایشی اتوبوس های شهری نقل محافل یزدی ها شد.

چند روز قبل بود که یکی از رانندگان اتوبوس های شهری به یکی از خبرنگاران گفته بود چون شهرداری هزینه سرویس و شار ژ کولرها را نمی دهد آن ها را روشن نمی کنیم.

این خبر در فضای مجازی بازتاب های متعددی را به همراه داشت به گونه ای که سپنتا نیکنام رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر یزد در واکنش به این خبر در جلسه علنی این شورا، نقص برخی سیستم های سرمایشی اتوبوس های شهری را یادآور شده و از رئیس شورا خواسته بود این موضوع  به صورت کتبی به شهرداری تذکر داده شود.

بر همین اساس به سراغ رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد رفتیم تا از صحت و سقم ماجرا مطلع شویم

محمد رضا شفیعی در واکنش به خبر عدم پرداخت هزینه سرویس سیستم سرمایشی اتوبوس های شهری از سوی ای سازمان به خبرنگار یزدرسا؛ گفت: اصلا چنین چیزی صحت نداشته و بر اساس آنالیز قیمتی که توسط بهره برداران ورانندگان به این سازمان در سال های گذشته ارائه شده هزینه سرویس سیستم های گرمایشی و سرمایشی در قالب یارانه به صورت ماهیانه پرداخت شده و برای امسال نیز با توجه به گرانی های سرسام آور در حال آنالیز قیمت ها با کمک بهره برداران هستیم و تلاش می کنیم در اولین فرصت این هزینه ها مشخص و جهت تصویب به شورای اسلامی شهر ارائه شود.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد با بیان اینکه در سال گذشته ماهیانه مبلغ  90میلیون ریال یارانه به اتوبوس های بخش خصوصی برای ارائه خدمات شهری پرداخت کرده ایم اظهار داشت: همان طور که گفتم در آنالیز یارانه پرداختی بحث سرویس، تعمیر و نگهداری سیستم گرمایشی و سرمایشی اتوبوس های شهری دیده شده و ماهیانه به بهره برداران پرداخت شده است.

وی ادامه داد: متاسفانه چند روز قبل در یک اقدام غیرحرفه ای و به نظر هدفمند از سوی یکی از خبرنگاران مصاحبه ای به نقل از یک راننده اتوبوس شهری در فضای مجازی منتشر شد که وی عنوان کرده بود سازمان، هزینه ای برای سرویس و نگهداری سیستم سرمایشی اتوبوس ها پرداخت نمی کند و به همین جهت رانندگان  از روشن کردن کولر اتوبوس ها خودداری می کنند. 

شفیعی تاکید کرد: قویا این موضوع را تکذیب می کنم و حتی بنده آن راننده را صدا زدم و با ایشان صحبت کردم و در حال حاضر نیز همین راننده از اولین رانندگانی بوده که سیستم سرمایشی اتوبوس خود را راه اندازی کرده است.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد افزود: واقعا برای خودم ومردم شهرم متاسفم که برخی مسئولان شهر و خبرنگاران بدون اینکه از بنده به عنوان متولی امر در این زمینه، صحت و سقم ماجرا را سوال کنند آن را در فضای مجازی منتشر کرده، اسباب نگرانی مردم را فراهم آورده و حتی در برابر آن موضع می گیرند.

شفیعی با بیان اینکه اکثر اتوبوس های شهری دارای کولر بوده و با راه اندازی سیستم سرمایشی  به همشهریان خدمت رسانی می کنند اظهار داشت: البته تعدادی  های مدل پایین فاقد کولر هم داریم که با توجه به کمبود تعداد اتوبوس در شهر و قطع کمک های دولتی برای نوسازی ناوگان شهری، ناچاربه استفاده از آن ها هستیم اما برای این دسته از اتوبوس ها نیز پیشنهاداتی به شورای اسلامی شهر ارائه کردیم که منتظر پاسخ آن ها هستیم.

وی ادامه داد: یکی از پیشنهادات ما در این زمینه، تک شیفت کردن اتوبوس های فاقد کولر و استفاده از آن ها در ساعات صبح که هوا گرمای کمتری دارد بوده و در عوض از اتوبوس های کولر دار در شیفت عصر و گرمای هوا استفاده  خواهیم کنیم  البته امیدواریم این پیشنهاد در راستای افزایش رفاه همشهریان مورد موافقت شورای اسلامی شهر قرار گیرد.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری یزد در پایان ضمن قدردانی از همشهریان گفت: از تمامی عزیزانی که از ناوگان حمل و نقل عمومی استفاده می کنند درخواست می کنم کوچکترین مشکلات در رابطه با حمل و نقل عمومی را با سامانه 1889 در میان بگذارند تا همکاران بنده در واحد نظارت و بازرسی آن را مورد بررسی قرار داده و رفع کنند همچنین مردم عزیز می توانند پیشنهادات و انتقادات خود را با سامانه پیامکی ۳۰۰۰۰۶۹۴۰۲۰ به اطلاع همکاران بنده برسانند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۸۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ هزینه عقد قراردادهای اجاره بین مالک و مستاجر به صفر رسید

همایون علی‌اکبری کارشناس اقتصادی در رابطه با سامانه خودنویس و حل معضل بازار اجاره بها در هنگام عقد قرارداد اجاره گفت: معرفی سیستم امضای قراردادهای هوشمند در بازار اجاره مسکن در ایران با رونمایی از سامانه آنلاین و 24 ساعته خودنویس، تحولی در نحوه عقد قراردادهای اجاره ایجاد کرده است که به نفع مستاجران و مالکان نیز است. با بی نیازی از مراجعه به مشاوران املاک، هزینه عقد قراردادها به صفر می رسد و در دسترس همه طرفین قرار می گیرد. علاوه بر این، نظارت دولت بر معاملات مسکن باعث شفافیت و پاسخگویی به این روند خواهد شد.

وی ادامه داد: یکی از مزایای کلیدی این سیستم، انحصار زدایی از بازار اجاره مسکن است. با دادن حق انتخاب بین استفاده از سامانه خودنویس یا اتکا به مشاوران املاک، رقابت افزایش می‌یابد و قیمت‌ها ممکن است رقابتی‌تر شوند. این رویکرد در نهایت به مستاجرین کنترل و گزینه‌های بیشتری را برای یافتن مکانی برای زندگی می‌دهد. علاوه بر این، سامانه خودنویس احتمال سوء استفاده کارگزاران از مستاجران یا صاحبخانه ها را کاهش می دهد. با وجود یک سیستم شفاف و کارآمد، ممکن است مذاکرات و چانه زنی به حداقل برسد و فرآیند اجاره عادلانه تر و ساده تر ایجاد شود. این امر به ویژه با توجه به اینکه مسکن یک نیاز اساسی برای خانواده ها است، اهمیت دارد و وجود یک سیستم قابل اعتماد و قابل اعتماد می تواند به نفع همه طرف های درگیر باشد.

علی‌اکبری کارشناس اقتصادی با اشاره به اهمیت تسهیل فرآیند عقد قرارداد اجاره با سامانه خودنویس گفت: اجرای سامانه خودنویس نه تنها فرآیند اجاره را ساده می کند، بلکه حجم معاملات اجاره مسکن را نیز افزایش می دهد. با موانع کمتری برای امضای قرارداد، افراد بیشتری ممکن است تمایل داشته باشند املاک خود را اجاره دهند یا مکانی برای زندگی پیدا کنند. این به طور بالقوه می تواند به بازار مسکن پر جنب و جوش تر و پویاتر منجر شود که هم به نفع مالکان و هم مستاجران است.

وی  گفت: معرفی سیستم عقد قرارداد هوشمند در بازار اجاره مسکن در ایران، پتانسیل ایجاد تغییرات و بهبودهای قابل توجهی را دارد. این سیستم با کاهش هزینه ها، افزایش شفافیت و توانمندسازی افراد برای تصمیم گیری آگاهانه، پتانسیل ایجاد انقلابی در نحوه عقد قراردادهای اجاره را دارد. این گامی به سوی بازار مسکن کارآمدتر، عادلانه تر و قابل دسترس برای همه درگیر است.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • هزینه اضافی به بنگاه ممنوع؛ هزینه عقد قراردادهای اجاره بین مالک و مستاجر به صفر رسید
  • تاکسیرانی دررفع ترافیک شهری نقش موثری دارد/تجلیل ازرانندگان منضبط
  • مسئولان برای رفع مشکلات سفر حج تدبیری بیاندیشند
  • ممنوعیت دریافت وجه نقد توسط ناوگان اتوبوسرانی درون شهری ارومیه
  • دریافت وجه نقد از سوی رانندگان ناوگان اتوبوس‌رانی ارومیه ممنوع است
  • لحظات رعب آور سرنشینان دو اتوبوس مسافربری برای نجات از سیل+ فیلم
  • ◄ معادله نامتوازن برای رانندگان کامیون؛ افزایش 300 درصدی هزینه ها و عدم افزایش کرایه ها
  • تعرفه‌های غیرمنطقی عاملی برای افت کیفیت خدمات سلامت است
  • شهری که برای ۱۰۰ سال آینده طراحی شد
  • رانندگان قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار حق افزایش کرایه را ندارند