Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- بانوی مدال آور ایران در رقابت های روئینگ بازی های آسیایی جاکارتا با اشاره به توانایی و پتانسیل قایقرانی ایران گفت: اگر مسوولان ورزش از این رشته پرمدال حمایت کنند قطعا نتایج ایده آلی در المپیک بدست می آید.

مریم کرمی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی ایرنا، درباره شرایط اردوهای تیم ملی روئینگ اظهار کرد: اردوها باید زودتر شروع می شد اما به دلیل اینکه فدراسیون در سال گذشته درگیر انتخابات بود زمستان را از دست دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با سر و سامان گرفتن فدراسیون کار نیز شروع شده و تمرینات خوبی را زیر نظر مربی تیم ملی داریم.
دارنده مدال نقره بازی های آسیایی جاکارتا درباره شرایط تمرینی ملی پوشان قایقرانی بیان کرد: در روئینگ باید مسافت زیادی پارو بزنیم و به همین دلیل نیاز است که اردوهایمان در در پیست با مسافت زیاد برگزار شود. فعلا در دریاچه آزادی هستیم اما با مشخص شدن وضعیت تمرینات و انتخاب جایی مناسب برای ادامه تمرین های تیم ملی قطعا مکان اردو تغییر می کند.
او ادامه داد: در ایران پیست استاندارد روئینگ نداریم و در پشت سدها و دریاچه ها تمرین می کنیم. نیاز است که در مسافت طولانی به تمرین هایمان ادامه بدهیم که به شرایط ایده آل برسیم.
دارنده مدال برنز بازی های آسیایی جاکارتا بیان کرد: خانم مرادخانی تمرینات ملی پوشان را زیر نظر دارد. واقعا از جان و دل مایه می گذارد و تلاش زیادی انجام می دهد. یکی از اصلی ترین دلایلی که ما با قدرت تمرین می کنیم و در اردو می مانیم مربی ما است که واقعا همیشه در کنارمان بوده. در این مدت هم که کمی از آمادگی دور بودیم تلاش زیادی کرد تا بچه ها به شرایط مطلوب خود نزدیک شوند.
با توجه به نزدیک بودن رقابت های انتخابی المپیک، کرمی درباره این مسابقات تصریح کرد: همه ورزشکاران دوست دارند سهمیه المپیک بگیرند. کارمان اصلا ساده نیست اما با قدرت تمرین می کنیم. فدراسیون برنامه ریزی کرده تا بهترین شرایط برای ملی پوشان رقم بخورد اما در مجموع قایقرانی و البته روئینگ نگاه ویژه مسوولان ورزش را نیاز دارد تا بتواند پیشرفت کند.
او افزود: قایقرانی رشته ای پرمدال است و همه کشورهای دنیا روی آن سرمایه گذاری می کنند. کشورهای آسیایی برنامه ویژه ای برای این رشته دارند چون مدال های زیادی در المپیک و بازی های آسیایی دارد. امیدوارم وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک نیز به خوبی از فدراسیون قایقرانی ایران حمایت کنند تا ما به عنوان ورزشکار بتوانیم با شرایط مطلوبی تمرین کنیم و به سهمیه المپیک برسیم.
کرمی افزود: من دو مدال در بازی های آسیای جاکارتا کسب کردم. امیداوارم یک نگاه ویژه به رشته روئینگ و البته قایقرانی به عنوان یکی از پرمدال ترین رشته های المپیک صورت بگیرد تا ما بتوانیم این مدال ها را تکرار کنیم. نتایج قایقران ها ثابت کرده که حتما پاسخ این حمایت را خواهیم داد و همانطور که تا الان نشان دادیم برای کشور افتخارآفرین می شویم.
او درباره بازی های آسیایی جاکارتا نیز گفت: تجربه بازی های آسیایی بسیار ارزشمند بود. هم تمرینات بسیار پرفشاری را پشت سر گذاشتیم هم رقابت در بین بهترین های آسیا جایی که همه برای طلا تلاش می کردند تجربیات فراوانی برایم داشت. من اولین تجربه حضور در بازی ها را داشتم و پیش از آن در مسابقات قهرمانی آسیا در رده های جوانان و بزرگسالان حضور داشتم اما بازی های آسیایی کاملا متفاوت بود.
دارنده دو مدال در بازی های آسیایی جاکارتا افزود: حضور در این رویدادهای بزرگ و با کیفیت باعث پیشرفت ما می شود. هرچقدر بیشتر در مسابقات خوب شرکت کنیم قطعا می توانیم سرعت رشد یبشتری داشته باشیم. قایقرانی ایران پتانسیل بالایی دارد و اگر حمایت شود می تواند دست به کارهای بزرگی بزند. قایقران های ایران توانایی زیادی دارند و اگر این حمایت شکل بگیرد نه تنها سهمیه المپیک بلکه توانایی مدال المپیک هم دارند.
ورزشی**9219**2024

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جغرافيا قايقراني وزارت ورزش كميته ملي المپيك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۲۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از ایسنا، حسن رنگرز در حاشیه برگزاری رقابت‌های کشتی فرنگی جام تختی در اهواز درباره کامل‌شدن سهمیه‌های کشتی فرنگی ایران در المپیک پاریس گفت: خوشحالم که کشتی فرنگی با شایستگی توانست شش سهمیه باقیمانده المپیک را کسب کند و با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه موفق شد مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد. البته الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم. از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب شش سهمیه نبود؛ کمااینکه در المپیک هم شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص به رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج را در المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی درباره رقابت کشتی‌گیران ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم مسیرهایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف و مشخص شد که چهار کشتی‌گیر باید در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز درباره رقابت حساس میان سعید اسماعیلی و محمدرضا گرایی در وزن ۶۷ کیلوگرم برای رسیدن به دوبنده تیم ملی در المپیک گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهد بود. ما دو ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این دو وزن، ارزیابی‌های داخلی است که رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی در مسابقات کشوری به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان بدهد می‌تواند کسب افتخار کند. بنابراین ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگرند.

او درباره صحبت‌های علیرضا دبیر مبنی بر اینکه نباید انتظارها از کشتی در المپیک بالا باشد، خاطرنشان کرد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار المپیک اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را با یک نشان طلا ادا کرده است. اگر به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم نه‌تنها کمک‌کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک مدال طلا باشد. این به معنای این نیست که قهرمانان ایران تلاش برای مدال‌های بیشتر نداشته باشند ولی آن چیزی که باید مورد مطالبه قرار گیرد کسب یک مدال طلاست.

رنگرز درباره انتخاب امین میرزازاده به عنوان برترین ورزشکار سال ایران گفت: از دوستان تشکر می‌کنم زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی نیز با توجه به عملکردش در حوزه مدال‌آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شد. درباره امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبود. دو نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان‌، آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که قطعا به دست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان درباره سطح کیفی مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ما جام تختی است و تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. این رقابت‌ها امسال تحت تاثیر مسابقات کسب سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. این رویداد برای ما یک میدان جدید است. داشته‌هایمان را برای چهار وزن غیر المپیکی ارزیابی فنی می‌کنیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب خواهیم کرد.

دیگر خبرها

  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد
  • استقبال ازنخستین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی
  • کیانی: با تمام وجود برای المپیک آماده می‌شوم / مسئولین المپیک را با تمام امکانات حمایت کنند +فیلم
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • واکنش حسن یزدانی به حذف تیلور از المپیک
  • اولین بانوی المپیکی تاریخ ورزش آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به پاریس رسید / استقبال در بدو ورود به ارومیه
  • اولین سهمیه تاریخ ورزش بانوان آذربایجان‌غربی چگونه مطرح و به المپیک رسید / استقبال از بدو ورود به ارومیه
  • تعداد سهمیه‌های کاروان المپیک به ۱+۳۱ رسید
  • بازگشت تیم ملی قایقرانی مردان و زنان ایران به میهن