Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-20@01:25:49 GMT

کشتار شیعیان هزاره در گتوهای کویته در سایه سکوت جهانی

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۴۹۸۸۲

کشتار شیعیان هزاره در گتوهای کویته در سایه سکوت جهانی

اقلیت شیعیان هزاره پاکستان که در گتوهایی محاصره شده از سوی ایست های بازرسی مسلح زندگی را می گذارنند،می گویند که به دست شبه نظامیان فرقه ای در شهر «کویته» قتل عام می شوند در حالی که فریادرسی برای آنها وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «اکونومیک تایمز»، اقلیت شیعیان هزاره پاکستان که در گتوهایی محاصره شده از سوی ایست های بازرسی مسلح زندگی را می گذارنند،می گویند که به دست شبه نظامیان فرقه ای در شهر «کویته» در جنوب غربی این کشور قتل عام می شوند در حالی که فریادرسی برای آنها وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنها می گویند که گویی مقامات پاکستانی نمی توانند از این کشتارها جلوگیری کنند در حالی که سکوت بین المللی هم این وضعیت را بدتر کرده است.

سال هاست که صدها هزار نفر از اعضای جامعه شیعه پاکستان در محاصره صدها گارد مسلح که گفته می شود برای حمایت آنها در مقبال خشونت های شبه نظامیان فرقه ای مستقر شده اند،قرار دارند اما کشتار آنها همچنان ادامه دارد.

این در حالی است که وضعیت هزاره ها در آن سوی مرز در افغانستان خطرناک تر نیز هست و مساجد،مدرسه ها و حتی مراسمی که این جامعه برگزار می کند به طور مداوم مورد حمله شورشیان قرار می گیرد.

پاکستان مدت هاست که مرکز ناآرامی ها و خشونت های فرقه ای شده است و اقلیت های مذهبی چندین دهه است که هدف افراط گرایی ها خشونت آمیز قرار دارند.

در ورودی منطقه هزاره در کویته صحنه بسیار غم انگیزی هر روز مشاهده می شود؛مردان هزاره به کامیون هایی که وارد این شهر می شوند می چسبند تا غذا خریداری کنند.

بر اساس گزارش منابع امنیتی در پاکستان در پنج سال اخیر حدود 500 هزاره در کویته کشته و 627 شیعه دیگر زخمی شده اند.

«حزب دموکراتیک هزاره» اعلام کرده است که در نتیجه این ناآرامی ها حدود 100 هزار هزاره برای فرار از این خشونت ها به قسمت های دیگر پاکستان یا به خارج از این کشور رفته اند اما این فرارها چیزی از رنج این گروه از شیعیان کم نکرده است.

شیعیان هزاره می گویند که از کمک های داخلی و بین المللی ناامید هستند و اطراف خود را چیزی جز گتوهایی که در آن گرفتار شده اند،نمی دانند.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان نماز جمعه خبرگزاری شبستان برجام جزء خوانی قرآن کریم راهپیمایی مجلس اردبیل حرم حضرت معصومه س آیت الله مصباح یزدی شیعیان هزاره پاکستان مساجد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل سه قطعه شی تاریخی به میراث فرهنگی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، کاظم رحمانی افزود: این اشیای تاریخی شامل ظروف فلزی و یک خنجر مربوط به دوره های تاریخی هزاره نخست پیش از میلاد تا اسلامی است. وی بیان کرد: بررسی کارشناسان نشان می‌دهد این اشیا شامل خنجر مربوط به دوره عیلامی یا هزاره نخست پیش میلاد، آفتابه مسی متعلق به دوره سلجوقی و ظرف شیشه ای با کاربرد عطردان یادگار دوره اسلامی است. رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بویراحمد تصریح کرد: این شهروند همچنین یک شی فلزی دیگر به میراث فرهنگی شهرستان بویراحمد تحویل داده که ارزش تاریخی ندارد. وی خاطرنشان کرد: اشیای تاریخی مذکور برای نگهداری بهتر به موزه اشیای تاریخی شهرستان بویراحمد منتقل می شود. رحمانی ابراز کرد: به این شهروند فرهنگی دوست لوح سپاس دوستدار تمدن ایرانی اهدا می شود. وی عنوان کرد: براساس قانون نگهداری اشیای تاریخی در خانه جرم است و در صورت شناسایی و کشف با خاطیان برخورد می شود. رحمانی تاکید کرد: شهروندانی که هنگام حفاری در خانه باغ خود اشیای تاریخی کشف کنند یا چنین اشیایی دارند. می‌توانند اقدام به ایجاد موزه خصوصی کنند یا اشیا را به میراث فرهنگی تحویل دهند. وی ادامه داد: اکنون ۲نفر از شهروندان فرهنگ دوست شهرستان بویراحمد اقدام به راه اندازی موزه شخصی کرده اند. رحمانی خاطرنشان کرد: تاکنون ۷۹ اثر تاریخی شهرستان بویراحمد شامل تپه ها، گورستان ها،پل ها،غارها و درختان کهنسال در فهرست آثار ملی ثبت شده است. وی تاکید کرد: تل خسرو هزاره ششم پیش از میلاد،تپه خرگوشی تل طلایی متعلق به دوره ساسانی ،شهر تاریخی زی زی متعلق به اوایل دوره اسلامی،گورستان دلی شب لیز هزاره اول پیش از میلاد و پل های قدیمی صفویه متعلق به دوران صفویه از جمله یادگارهای تاریخی این شهرستان است

دیگر خبرها

  • یک دستیار نزدیک رهبر طالبان افغانستان در پاکستان کشته شد + عکس
  • رئیسی هفته آینده عازم پاکستان می‌شود
  • آمادگی پاکستان برای میزبانی رئیس جمهور ایران
  • رییس‌جمهور هفته آینده عازم پاکستان می‌شود
  • رییس‌جمهور ۳ اردیبهشت عازم پاکستان می‌شود
  • رییسی ۳ اردیبهشت به پاکستان می‌رود
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • تحویل سه قطعه شی تاریخی به میراث فرهنگی
  • نامهربانی پاکستان در حق ایران
  • پاکستان خطاب به جامعه جهانی: تجاوزات اسرائیل نباید بدون مجازات بماند