Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گفته معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه تاکنون ۳۰ درصد کلاس‌های درس استان در مسیر هوشمندسازی قرار گرفته است.

ماشاالله پروین در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه تاکنون ۱۵۲۱ مدرسه در استان کرمانشاه در مسیر هوشمندسازی قرار گرفته، اظهار کرد: از این تعداد ۱۰۱۷ مدرسه آن در مناطق شهری استان کرمانشاه هستند که این تعداد بیش از ۸۶ درصد مدارس شهری استان را شامل می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تعداد مدارس روستایی قرار گرفته در مسیر هوشمند سازی را نیز ۵۰۴ مدرسه اعلام کرد و افزود: این مدارس ۲۲ درصد مدارس روستایی استان را شامل می‌شوند.

معاون پژوهش، برنامه ریزی و نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه تاکنون ۳۷۴۹ کلاس درس استان در مناطق شهری در مسیر هوشمند سازی قرار گرفتهد، گفت: این کلاس‌های درس ۳۸ درصد کلاس‌های درس شهری را شامل می‌شوند.

وی تعداد کلاس‌های درس قرار گرفته در مسیر هوشمند سازی در نقاط روستایی استان را هم ۶۴۲ کلاس درس اعلام کرد و افزود: ۱۳ درصد کلاس‌های درس مناطق روستایی استان کرمانشاه در مسیر هوشمند سازی قرار گرفته‌اند.

پروین اضافه کرد: در مجموع تاکنون ۴۳۹۱ کلاس درس استان کرمانشاه در مسیر هوشمند سازی قرار گرفته که معادل ۳۰ درصد کلاس‌های درس استان است.

وی با اشاره به اینکه در کلاس‌های درسی که در مسیر هوشمند سازی قرار گرفته مطالب درسی با تجهیزات به روز به دانش آموزان آموزش داده می‌شود، افزود: افزایش تعداد مدارس و کلاس‌های درس هوشمند استان را در برنامه داریم.

پروین در ادامه با بیان اینکه امسال و در شورای آموزش و پرورش استان مبلغ چهار میلیارد تومان برای هزینه در حوزه هوشمندسازی مدارس مصوب شده، گفت: قرار شده بخشی از این اعتبارات از سوی استانداری و مابقی آن از سوی آموزش و پرورش تأمین شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: كرمانشاه هوشمندسازی مدارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۴۹۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی سازی کنتورخوان از راه دور ایران‌ساخت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیرعامل این شرکت گفت: با طراحی و تولید دستگاه‌های قرائت از راه دور کنتور‌های مصرفی در داخل کشور، زمینه صرفه‌جویی و بهینه سازی مصرف گار فراهم شده است.
مجید محمدی از مزایای کیت قرائت از راه دور کنتور گاز را نیاز نداشت به تعویض کنتور دانست و افزود: کیت‌های تولید شده بر روی کنتور‌های موجود نصب می‌شود و اطلاعات کنتور را به مرکز کنترل و بر روی نرم افزار تولیدی شرکت ارسال می‌کند.
وی با اشاره به تولید و تجاری سازی کیت قرائت از راه دور کنتور‌های گاز به عنوان یکی از دستاورد‌های این شرکت دانش‌بنیان گفت: کیت قرائت از راه دور با قیمتی در حدود یک دوم قیمت رقبای خارجی در کشور عرضه می‌شود و ضمن افزایش سرعت در فرآیند قرائت مصرف، زمینه را برای تحلیل داده‌ها و کمک به بهینه‌سازی مصرف گاز در ابعاد کلان فراهم می‌کند.
این فعال فناور، درباره مزایای این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: استفاده از ساختار‌های روزآمد و پیشرفته در قرائت و تحلیل داده‌ها، امکان به روزرسانی، پشتیبانی و قابلیت ارتقا را می‌توان از مهم‌ترین مزیت‌های این محصول دانست.
محمدی اضافه کرد: این شرکت ۱۵ نیروی جوان و تحصیلکرده دکتری و فوق لیسانس در بخش تحقیق و توسعه در اختیار دارد و ۲۸ نفر نیز در حوزه تولید مشغول به کار هستند.
وی با اشاره به نیاز جدی در حوزه هوشمندسازی کنتور‌ها و مدیریت هوشمند مصرف گفت: در حوزه کنتور گاز و هوشمند سازی این کنتورها، حدود ۲۴ میلیون مشترک گاز در کشور وجود دارد که این کنتور‌ها بایستی هوشمند شوند. همچنین در حوزه آب ۲۷ میلیون مشترک در کشور وجود دارد. همچنین با توجه به فعالیت ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی در ایران هوشمندسازی اندازه گیری مصرف این مجموعه‌ها هم در مدیریت مصرف آب کشور ضروری است.
یکی از دغدغه‌های اصلی در حوزه مدیریت مصرف انرژی، جمع آوری داده‌های مصرف از مشترکان به صورت برخط و هوشمند است به طوری که تجمیع داده‌های مصرف به شکل جامع و در لحظه، امکان تحلیل، ارزیابی و مدیریت را فراهم کند.
این محصول دانش‌بنیان ضمن اعلام میزان گاز مصرفی مشترکان، زمینه را برای تحلیل دقیق داده‌های مصرف، شناسایی هدررفت و نقاط اوج مصرف فراهم کرده است.

دیگر خبرها

  • زارع‌پور: ماهواره‌های متعددی در دست ساخت داریم
  • ماهواره‌های متعددی در مرحله ساخت داریم
  • ١٠ هزار مگاوات از بار شبکه برق در تابستان ١٤٠٢ با کنتور‌های هوشمند مدیریت شد
  • بررسي تخصصي طرح هوشمند سازي كنتورهاي آب مشتركين آذربایجان غربی
  • هوشمند سازی 13 گله شتر استان یزد
  • بومی سازی کنتورخوان از راه دور ایران‌ساخت
  • مدیریت هوشمند مصرف آب و گاز با کنتورخوان از راه دور ایران‌ساخت
  • کیت‌های قرائت از راه دور مصرف گاز و آب بومی سازی شد
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها در مدارس از ۱۵ اردیبهشت
  • هوشمند سازی ۱۳ گله شتر استان یزد با استفاده از برنامه کاربردی ساربانیار