Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-19@05:44:12 GMT

اتاق اصناف مهاباد به مشاغل مزاحم هشدار داد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۱۰۲۰

اتاق اصناف مهاباد به مشاغل مزاحم هشدار داد

خبرگزاري آريا - مهاباد- ايرنا- رييس اتاق اصناف مهاباد گفت: واحدهاي صنفي آلاينده و مزاحم مستقر در بازار «روز» اين شهر پس از اتمام مهلت تعيين شده براي انتقال به «شهرک صنفي کاوه» پلمب مي شود.

هاشم لاجاني روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مالکان و دارندگان امتياز سرقفلي و مستاجران واحدهاي صنفي مشغول در بازار روز تا 28 ارديبهشت سال جاري فرصت دارند نسبت به نقل مکان واحدهاي خود به شهرک صنفي کاوه اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه مهلت تعيين شده آخرين فرصت جابجايي مشاغل مزاحم است، افزود: اين اقدام با مشارکت شهرداري مهاباد و بر اساس ماده 30 قانون صنفي کشور و در پي اجراي تعهدات محضري اخذ شده از دارندگان پروانه کسب مشمول طرح انتقال به شهرک صنفي کاوه انجام مي شود.
لاجاني اظهار داشت: 34 واحد آلاينده و مزاحم از جمله صنعتکاران درب و پنجره سازي، آلومينيوم کاري و آهن فروشي در بازار روز مهاباد مشغول به فعاليت هستند که به سبب توليد صداي زياد در دسته مشاغل آلاينده صوتي قرار دارند و طبق قانون بايد از داخل شهر خارج شوند.
وي با اشاره به اينکه تاکنون استقبال خوبي از اين طرح نشده است، بيان کرد: شهرک صنعتي کاوه هم اکنون داراي 408 باب مغازه است که از اين تعداد 151 واحد در اختيار اتاق اصناف است و کارهاي زيربنايي از جمله فاضلاب، آب، برق، گاز و تلفن آن انجام شده است.
رييس اتاق اصناف مهاباد اضافه کرد: مشاغل مزاحم داراي پيامدهايي چون ناامني، اختلال در رفت و آمد، بدمنظره ‌کردن چهره شهر، ايجاد آلودگي ‌هاي صوتي و بصري و اشغال مساحت زيادي از معابر و ايجاد مزاحمت براي رفت و آمد شهروندان است.
به گزارش ايرنا، 28 شغل در فهرست مشاغل آلاينده قرار دارد که مکانيکي، نجاري، صافکاري، درب و پنجره سازي، سنگبري، تراشکاري و نقاشي از جمله آنهاست.
مهاباد داراي 6 هزار و 800 واحد صنفي پروانه دار است.
با همکاري شهرداري و اداره صنعت، معدن و تجارت شهرک صنفي با عنوان کاوه در ورودي جاده مياندوآب براي مشاغل آلاينده ايجاد شده است که برخي از صنوف براي رفتن به اين مکان هنوز مقاومت نشان مي دهند.
استقرار مشاغل مزاحم به ويژه صنعتکاران در شهر مهاباد نه تنها شهروندان را از جنبه هاي مختلف آزار مي دهد بلکه بر اقتصاد و کسب و کار اصناف ديگر نيز تاثير گذاشته است.
طبق آيين نامه ساماندهي مشاغل و اصناف مزاحم شهري، شهرداري ها و دستگاه هاي اجرايي مرتبط موظف هستند با استفاده از ابزارهاي تشويقي از قبيل تعيين محل جديد استقرار، تامين زيرساخت هاي لازم و فراهم کردن تسهيلات بانکي براي تسهيل در انتقال مشاغل و صنوف مزاحم شهري برنامه ريزي و اقدام کنند.
9903/6185/7129
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۱۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟

جام جم آنلاین؛ بر اساس آخرین اعلام شهرداری کرمانشاه، زمینی به وسعت حدود ۴۰ هکتار در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه «عین الکش» برای احداث شهرک ضایعات کرمانشاه انتخاب شده و در حال حاضر با همکاری سایر دستگاه‌ها جوانب مختلف احداث شهرک در این زمین در حال بررسی است.

اما رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه  معتقد است، نه تنها وجود یک شهرک ضایعات برای شهر کرمانشاه کافی نیست، بلکه شهرکی که احداث می‌شود نباید از محدوده شهر فاصله خیلی زیادی داشته باشد و باعث ایجاد ترافیک خصوصا در محدوده بزرگراه کربلا شود.

کوروش امیری ، با بیان اینکه بارها از ایجاد شهرک ضایعات در کرمانشاه استقبال کرده و احداث این شهرک را تنها راهکار ساماندهی واحدهای صنفی ضایعات می‌دانیم، گفت: اما برای احداث این شهرک باید شرایطی رعایت شود که از یک سو مشکلی برای مردم ایجاد نکند و از سوی دیگر واحدهای صنفی ضایعات نیز راغب به جابجایی به مکان جدید باشند.

وی یکی از مهمترین مواردی که در تعیین تکلیف شهرک ضایعات باید مد نظر قرار گیرد را مکان و راه دسترسی آن دانست و افزود: اگرچه چنین شهرکی نباید در دل شهر باشد، اما اگر فاصله بیش از ۱۰ تا ۱۵ کیلومتری از شهر داشته باشد نیز باعث ایجاد ترافیک و مشکلات تردد خواهد شد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه که ضایعاتی ها نیز رسته‌ای از این صنف هستند، خاطرنشان کرد: خصوصا اگر این مکان در محدوده کمربندی به سمت پلیس راه عین‌الکش باشد، باید بگونه‌ای برنامه‌ریزی شود که مشکل ترافیکی در مسیر بزرگراه کربلا ایجاد نکند و شاهد راه افتادن خودروهای ضایعاتی در این مسیر نباشیم.

امیری تاکید کرد: راه‌اندازی یک شهرک در این محدوده برای تجمیع ضایعاتی‌هایی که در محدوده «بیمارستان سینا» فعالیت می‌کند مناسب است، اما باید فکری هم برای ضایعاتی هایی که در «جعفرآباد» فعالیت دارند و تعداد آنها زیاد است و همچنین ضایعاتی‌های سایر نقاط شهر نیز بشود.

وی ایجاد یک شهرک ضایعات را برای شهر کرمانشاه کافی ندانست و عنوان کرد: حداقل دو شهرک ضایعات در دو نقطه نیاز داریم تا همه ضایعاتی‌ها را پوشش دهد و باعث مشکلات ترافیکی هم نشود.

رشد قارچ گونه ضایعاتی‌ها در کرمانشاه

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه در ادامه از رشد قارچ گونه واحدهای ضایعاتی هم یاد کرد و افزود: اگرچه در سال گذشته طرحی برای برخورد و پلمب واحدهای غیرمجاز اجرا شد و تعدادی از این واحدها را دو بار پلمب کردیم، اما متاسفانه این طرح ادامه پیدا نکرد و این واحدهای غیرمجاز همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

امیری از فعالیت حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ واحد صنفی ضایعاتی در کرمانشاه خبر داد که تعداد زیادی از آنها مجاز بوده و چندین نفر در آنها کار می‌کنند و یادآور شد: مشکل اصلی ما واحدهای غیرمجازی است که مثل قارچ سبز می‌شوند.

وی برخوردهای مقطعی و پلمب را برای ساماندهی ضایعاتی‌های غیرمجاز کرمانشاه کارساز ندانست و تاکید کرد: باید یک کار چند جانبه صورت بگیرد که مهمترین پیش نیاز آن ایجاد شهرک ضایعات است که واحدهای مجاز و قانونمند به محل جدید بروند و بتوان برای واحدهای غیرمجاز هم فکری کرد.

رئیس اتحادیه آهن فروشان کرمانشاه از زمینه‌های مختلفی که ضایعات فروشان کرمانشاه در آن فعالیت دارند نیز یاد کرد و گفت: برخی در حوزه پلاستیک، برخی در حوزه آهن آلات، برخی در حوزه کارتن و برخی در حوزه نان خشک فعالیت دارند.

دیگر خبرها

  • ساخت شهرک صنفی کارگاهی در رزن
  • شهرک صنفی کارگاهی در رزن احداث می‌شود
  • رفع مشکلات شهرک اصناف دلیجان در اولویت اقدامات قرار گیرد
  • ۳ تخلف مهم اصناف هرمزگان در طرح نظارتی رمضان و نوروز
  • فرایند استقرار ساختار جدید نظام صنفی کشاورزی در سیستان‌ و بلوچستان آغاز شد
  • برگزاری انتخابات اتاق اصناف کشاورزی در خاتم
  • تکلیف ۴۰۰ واحد صنفی ضایعاتی کرمانشاه چه می‌شود؟
  • احتمال کاهش اینتاکدهای مالیاتی تا خرداد
  • اولتیماتوم دولت برای اجرای قانون تسهیل صدور مجوز‌ها
  • سال گذشته ۱۹ هزار میلیارد ریال پرونده تخلف صنفی در قم تشکیل شد