Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-03-28@18:34:23 GMT

آخرین وضعیت و ظرفیت دفن اموات در بهشت زهرا (س)

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۲۲۲۸

جلسه بررسی و امکان سنجی توسعه آرامستان در پایتخت با حضور گلپایگانی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، یزدانی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، اشراقی رئیس دبیرخانه کمیسیون ماده پنج ، خال مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س)، آخوندی سرپرست اداره کل شهرسازی و طرح های شهری، شکری سرپرست اداره کل حریم شهر تهران و مشاوران و نمایندگان بخش های متولی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

گلپایگانی در این جلسه پس از ارائه توضیحات معاون خدمات شهری  و مدیرعامل سازمان بهشت زهرا (س)گفت: مکان آرامستان در فرهنگ و زندگی مردم در شهر های ایران جایگاه خاصی داشته است که با ساخت بهشت زهرا (س) در خارج از فضای شهر، این مفهوم دگرگون شده است، در تاریخ شهرهای ایران گورستان جزئی از فضای شهر بوده و هر محله برای خود گورستانی داشته است. امروزه باتوجه به الزامات زندگی در تهران و توجه به مسائل رفت و آمد و هویت محله های شهر ، نیاز به مطالعه عمیق و انتخاب گزینه یا گزینه های مناسب برای خاکسپاری در شهر تهران وجود دارد.

وی در خصوص آخرین وضعیت و ظرفیت دفن اموات در بهشت زهرا (س) اظهار داشت: باتوجه  به راهبردهای طرح جامع تهران و مصوبه شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر ضرورت مکان یابی برای  توسعه آرامستان در پایتخت ، مطالعاتی از سوی  معاونت های شهرسازی و معماری و خدمات شهری انجام شده است که بر این اساس مکان های پیشنهادی  جدید در شمال ، جنوب و شرق پایتخت برای ساخت آرامستان جدید تهیه شده است.

وی افزود: در این خصوص توسعه اراضی  بهشت زهرا(س)  از طریق تملک ، مطالعات مکان یابی و دفن چند گزینه ای ، ساخت آرامستان جدید در پیرامون بهشت زهرا (س)  در کنار سایر گزینه های پیشنهادی ارائه شده است.  

معاون شهردار تهران گفت: در توسعه  فضای کنونی و ساخت آرامستان جدید  باید تمامی پیوست های  شهرسازی اعم  از  اجتماعی ، خدماتی ، زیست محیطی ،ترافیکی و سایر عوامل مد نظر قرار گیرد تا مشکلی در این زمینه پیش نیاید.  

گلپایگانی در ادامه افزود: براین اساس کمیته راهبری مکان یابی آرامستان های جدید پایتخت با مشخص شدن اعضاء تشکیل شده است تا پس از مطالعات کارشناسی،گزینه های مناسب به شورای اسلامی شهر ارائه و پس از تأیید جهت طی شدن مراحل قانونی به شورای برنامه ریزی استان تهران و شورای عالی شهرسازی و معماری کشور ارائه شود.

مدیرعامل سازمان بهشت‌زهرا (س) نیز با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای جبران کمبود قبر در آرامستان بهشت زهرا(س)  افزود: با تدابیر جدید مدیریت شهری تا ۳ سال آینده مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت و این امر از طریق تدابیر مدیریتی در داخل بهشت زهرا و همچنین زمین‌های خودِ آرامستان حل خواهد شد.  

خال افزود: براین مبنا ، باید برای آینده آرامستان جدید پایتخت ، فکری اساسی شود و با مکان یابی جدید و توسعه زیر ساخت ها، شرایط برای دفن اموات آماده شود و  تیم کارشناسی در حال مکان‌یابی آرامستان جدید شهر تهران است. چرا که ضوابط مکان‌یابی آرامستان به لحاظ شهرسازی، معماری، جنس خاک، دسترسی‌ها، ترافیک و وزش باد نیاز به کار کارشناسی دارد.

وی گفت: یکی از نیازهای مدیریت بحران در شهر های کشور ، توجه به فضای آماده برای دفن در حجم بالا است ، در مدیریت جدید شهرداری تهران آماده سازی ۲۵ هزار قبر در دستور کار سازمان بهشت زهرا (س)  قرارگرفته  و بخش قابل ملاحظه ای از آن آماده گردیده است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: آرامستان شهرداری بهشت زهرا شهردار تهران آرامستان اموات بهشت زهرا س دفن اموات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۲۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پربازدیدترین مکان‌های تاریخی تهران اعلام شد

به گزارش خبرآنلاین، براساس پایش انجام‌شده از آمار روزهای اول تا چهارم فروردین‌ماه در استان تهران، موزه‌ها و مجموعه ستادی، مجموعه فرهنگی‌تاریخی سعدآباد با ۵۵ هزار و ۳۹ بازدیدکننده (تعداد ۲۴۶ هزار و ۳۵۸ بازدید)، مجموعه میراث جهانی کاخ گلستان با ۳۶هزار و ۴۶۱ بازدیدکننده (تعداد ۲۱۲ هزار و ۴۳۵ بازدید) و مجموعه فرهنگی ‌تاریخی کاخ نیاوران با ۲۹ هزار و ۹۷۰ بازدیدکننده (تعداد ۱۱۸ هزار و ۱۹۵ بازدید) رتبه‌های اول تا سوم را کسب کرده‌اند.

موزه ملی ایران با ۸ هزار و ۶۵۲ بازدیدکننده (تعداد ۱۷ هزار و ۲۹۴ بازدید)، موزه آبگینه و سفالینه با ۱۷۸۰ بازدیدکننده، موزه فرش با ۷۵۳ بازدیدکننده و موزه رضا عباسی با ۳۰۸ بازدیدکننده در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همچنین اعلام کرد: در روز چهار فروردین‌ماه ۵۹۸ هزار و ۲۶۶ بلیت برای موزه‌ها، پایگاه‌ها و اماکن فرهنگی‌تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه فروخته شده که این تعداد بلیت به ۱۳۴ هزار و ۹۶ بازدیدکننده اختصاص یافته است.

براساس اعلام قبلی این وزارتخانه، استان‌های فارس، اصفهان، تهران، خوزستان و خراسان رضوی تا کنون بیشترین میزان بازدید از آثار تاریخی را به خود اختصاص داده‌اند و مجموعه حافظیه، تخت جمشید و سعدآباد نیز پربازدیدترین مکان‌های تاریخی تا کنون اعلام شده‌اند.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1888161

دیگر خبرها

  • برگزاری مراسم شب های قدر در کنار شهدای تهران
  • بهشت زهرا پذیرای شهروندان در شب‌های قدر
  • بازدید گردشگران نوروزی از کاخ گلستان + فیلم
  • درهای اصلی بهشت زهرا(س) در شب‌های قدر باز است
  • برگزاری مراسم شب‌های قدر در جوار گلزار مطهر شهدای بهشت رضا(ع) مشهد
  • درب‌های بهشت زهرا (س) در شب‌های قدر باز است
  • درب‌های اصلی بهشت زهرا(س) در شب‌های قدر باز خواهد بود
  • درب‌های اصلی بهشت زهرا(س) در شب‌های قدر باز است
  • دوربین‌های نظارتی در بهشت زهرا(س) افزایش می‌یابد
  • پربازدیدترین مکان‌های تاریخی تهران اعلام شد