Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-24@00:59:35 GMT

تامین اعتبار ۴۰ درصدی طرح‌هایی که در یکسال تکمیل شوند

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۲۴۹۶

تامین اعتبار ۴۰ درصدی طرح‌هایی که در یکسال تکمیل شوند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما، مرتضی شهیدزاده با اشاره به نوسانات قیمت به دلیل تحریم‌های ظالمانه و یکجانبه آمریکا در حوزه‌هایی که از محل صندوق توسعه ملی تأمین اعتبار شده بود، افزود: با بررسی انجام شده منابع پیشنهادی به وسیله بانک‌ها برای اتمام طرح‌ها کافی دانسته نشده است.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: کسانی که بتوانند در یک سال طرح خود را تکمیل کنند، اما با مشکلات نوسانات قیمت و کمبود اعتبار مواجه باشند، با همکاری بانک عامل حداکثر تا ۴۰ درصد بودجه اولیه را تأمین اعتبار می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: با کار کارشناسی و همکاری بانک‌ها متوجه شدیم، باید منابع تکمیلی در اختیار تسهیلات گیرندگان و مشترکان قرار دهیم تا طرح خود را به پایان برسانند، به همین دلیل پیشنهادی در این زمینه به هیئت امنای صندوق توسعه ملی داده شد که این پیشنهاد سوم اردیبهشت جاری به تصویب رسید.

وی گفت: در بخش صادرات نیز با توجه به این که یکی از منابع تأمین ارز است با توجه به ابهاماتی که درباره نرخ سود صادرات در مناطق بود، هیئت امنا در تمام مناطق نرخ صادرات محصولات صنعتی و معدنی را به طور یکسان ۱۱ درصد اعلام کرد.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی در ادامه افزود: اعلام این نرخ باعث می‌شود، بتوانیم حرکتی در توسعه صادرات تولیدات صنعتی و معدنی و کشاورزی داشته باشیم.

شهیدزاده گفت: صادرات محصولات کشاورزی در تحریم نیست و محصولات صنعتی هم در تحریم نبوده است و تحریم فلزات نیز به تازگی شروع شده که از حالا به بعد بی تأثیر نیست.

وی افزود: چون صادرکنندگان بخش خصوصی هستند و در کانال‌های مختلف قراردادهایی با بخش خصوصی کشورهای دیگر دارند، تعهد خودشان را اجرا می‌کنند و به نظر می‌رسد در این فرایند، بخش خصوصی کمتر مشکل پیدا می‌کند.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی درباره نقل و انتقالات وجوه در بخش صادرات نیز گفت: بانک مرکزی تمهیداتی اندیشیده و مدیر حساب صندوق توسعه ملی تلقی می‌شود که در چارچوب تدبیر بانک مرکزی همه عمل خواهیم کرد.

شهیدزاده ادامه داد: بخشی اجازه دارند با صادرات، کالاهای مورد نیاز کشور را وارد کنند تا اشکالاتی در بازار به وجود نیاید.

وی در زمینه اعطای تسهیلات به کشاورزان در پی سیل اخیر نیز گفت: کمک ما منوط به فرمان رهبری است و نامه‌ای که رئیس جمهور در این زمینه به رهبری نوشتند، مقام معظم رهبری در پاسخ به آن فرمودند، اولویت اول این است که از ظرفیت بودجه در مناطق سیل زده استفاده کنند که دولت نیز وزارت کشور را مسئول آن قرار داده است.

رئیس هیئت عامل صندوق توسعه ملی گفت: در بودجه سال ۹۸ منابعی از صندوق برای آبیاری نوین و مبارزه با ریزگردها آمده است، به طور مثال در خوزستان با توجه به سیل اخیر و آب موجود امسال انتظار داریم، اثری از ریزگردها نباشد، بر این اساس منابعی که برای ریزگردها در خوزستان پیش بینی شده احتمالاً برای مناطق سیل زده استفاده می‌شود.

شهیدزاده افزود: این یک جابجایی منابع در شرایط فعلی به دلیل تحریم‌ها و محدودیت منابع است که باید پرداخت تسهیلات را اولویت بندی و نظر رهبری را نیز اجرا و با برنامه ریزی مناسب مشکل مردم را کمتر کنیم.

کد خبر 4615910 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی مرتضی شهیدزاده درامد ارزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۲۴۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید استاندار مازندران بر تعریض و تکمیل پل فجر ساری

استاندار مازندران ضمن درخواست از مسئولان شهری برای تکمیل فوری پل فجر ساری گفت: بودجه ۵۰ میلیارد ریالی برای تکمیل تعریض و بهره‌برداری راه موقت به منظور اتصال به این پل اختصاص یافته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، اواخر سال گذشته افتتاحیه پل گهرباران به فرح آباد در حالی انجام شد که با وجود بهره برداری پل امکان استفاده مردمی فراهم نشد و بازتاب‌های متفاوتی در فضای مجازی داشت و برخی مسئولان نیز نسبت به افتتاحیه ناقص این پل اعتراضاتی داشتند.

حالا استاندار مازندران در بازدید از پل فجر شهرستان ساری بر تکمیل فوری این پل تاکید کرد و گفت: منطقه فرح آباد ظرفیت بالایی در گردشگری دارد و تسریع در روند اجرای عملیات عمرانی به گردشگری منطقه کمک می‌کند.

سید محمود حسینی‌پور ضمن درخواست از مسئولان برای انجام عملیات تعریض و بهسازی پل فرح آباد افزود: بودجه 50 میلیارد ریالی برای تکمیل تعریض و بهره‌برداری راه موقت به منظور اتصال به این پل اختصاص یافته است.

وی با اشاره به ورود فرماندار ساری و  اجرای پل فجر گفت: برای اجرای روگذر و کریدور اقتصادی تا بندر امیرآباد به 3000 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

استاندار مازندران از تامین این اعتبار در سفر ریاست جمهوری به مازندران خبر داد و افزود: برای بهره‌برداری کامل پل فجر، قراردادی بین پیمانکار و شهرداری فرح آباد منعقد می‌شود و بهسازی و آسفالت و تعریض و روشنایی معابر و سرعت گاه ضرورت دارد.

تملک زمین‌های منطقه لازم است

فرماندار ساری اما گفت: اجرای کامل پروژه پل نیاز دارد تا بخشی از زمین‌های  منطقه تملک شود.

محمد علی نوبخت افزود: باید با ایجاد کارگروه مشترک آب منطقه‌ای، راه و شهرسازی و مالکان نسبت به رفع اختلافات و توافقات اولیه اقدام کنیم.

وی یادآور شد: تعریض و بهسازی راه موقت  پل گهرباران به فرح آباد به 50 میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

فرماندار ساری خاطرنشان کرد: به محض تخصیص این اعتبار، پروژه بدون تشریفات در اختیار شهرداری فرح آباد قرار می‌گیرد و عملیات عمرانی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تفاهم بانک شهر و شرکت ملی صنایع مس در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • ۵۶ پروژه نیمه‌تمام در ابرکوه منتظر تامین اعتبار
  • تفاهم شرکت ملی صنایع مس و بانک شهر در راستای تامین مالی و توسعه صادرات
  • تکمیل طرح‌های زیرساختی به توسعه شهرستان سبزوار منجر می‌شود
  • توسعه صادرات ، مستلزم توانمند سازی بازاریابی تولیدکنندگان
  • خیز بلند «ومدیر» برای توسعه بازار| ابزارهای گروه مالی تکمیل می شود
  • تکمیل بزرگراه‌ها نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • تاکید استاندار مازندران بر تعریض و تکمیل پل فجر ساری
  • تکمیل بزرگراه‌های استان اردبیل نیازمند ۳۰۰ هزار میلیارد ریال اعتبار است
  • صندوق ملی مسکن؛ حیاط خلوت دولت یا منبع مولد تسهیلات؟