Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@04:48:46 GMT

راهکارهای جدید فناورانه حوزه آموزش ارائه شد

تاریخ انتشار: ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۵۲۵۲۹

راهکارهای جدید فناورانه حوزه آموزش ارائه شد

به گزارش گروه علم و فناوری ایسکانیوز، پرویز کرمی دبیر ستاد فرهنگ‌سازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از انتشار سیزدهمین جلد از کتاب «بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی» خبر داد و بیان کرد: این جلد به شرکت های استارتاپ در حوزه آموزش اختصاص دارد. در این حوزه، فعالیت های استارتاپی خوبی در کشور شکل گرفته است که این کتاب و بررسی تجربیات جهانی در این حوزه می تواند مسیر را برای آنها هموارتر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرمی ادامه داد: یکی از اهداف عمده نظام های آموزشی، تربیت متخصصان برای رفع نیازهای شغلی در حوزه های مختلف است. در عصر جدید و با ظهور فناوری ها و توسعه نوآوری در صنایع شاهد ایجاد تغییرات قابل توجه در بخش ها و حوزه های کسب و کار هستیم که هر یک نیازمندی های شغلی و مهارتی خاصی را طلب می کنند. این نیازها به سرعت در حال تغییر هستند و این امر به تحول و انعطاف در محتوا، ابزار و فضای نظام آموزشی دارد.

رییس مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین عنوان کرد: با توجه به اینکه اکنون افراد فعال در جامعه نسبت به سال های گذشته در سنین پایین تری قرار دارند، توسعه مهارت های زندگی، ارتقاء سواد هزاره سوم و شکوفایی هوش هیجانی افراد یکی از اهداف نظام آموزشی است. در حال حاضر با حضور بسترهای اجتماعی و نقش آفرینی فناوری در زندگی انسان ها زمینه برای بکارگیری این فناوری ها و ابزارها در راستای افزایش مهارت های زندگی و تجهیز به دانش هزاره سوم مهیا است.

استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی و آنلاین آموزشی

کرمی در ادامه به بخش های این کتاب اشاره کرد و گفت: پیشران های تحول در نظام آموزشی، روندهای جدید فناورانه حوزه آموزش، چالش ها و فرصت های کلیدی حوزه آموزش، زنجیره فعالیت در استارتاپ های حوزه آموزش و توسعه مهارت های شغلی و حرفه ای را از موارد مطرح شده در این کتاب است.

وی همچنین استفاده از ظرفیت شبکه های اجتماعی و آنلاین آموزشی، تعاملی شدن فرآیند آموزش، استفاده از ظرفیت آموزش از راه دور، بهره گیری از یادگیری مبتنی بر پردازش ابری و تغییر محتوا از متن صامت به محتوای تجربی و چند وجهی را از روندهای جدید فناورانه حوزه آموزش دانست.

13 جلد از سلسله گزارش‌های بررسی تجربیات جهانی شرکت‌های استارتاپی در حوزه‌های مختلف کسب و کار توسط ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شده است که این اقدام با توجه به فرهنگسازی و توسعه زیست بوم شرکت های نوپا، دانش بنیان و استارتاپی به عنوان یکی از ماموریت های اصلی معاونت علمی و فناوری صورت گرفته است. با انتشار این مجموعه توسط انتشارات دانش بنیان فناور و شناخت چالش های پیش روی فعالان حوزه های مختلف در جهان می تواند کمکی برای شکل گیری و رشد پویا تر آنها در کشور باشد. علاقه مندان به ابتیاع این انتشارات می توانند برای دریافت فایل pdf اینجا کلیک کنند. همچنین علاقمندان برای دریافت سایر جلدهای کتاب می توانند به سایت معاونت علمی و فناوری بخش مجموعه کتاب های استارتاپی مراجعه کنند.

انتهای پیام/

169 / 156 راهکارهای جدید فناورانه شرکت‌های استارتاپی آموزش اقتصاد دانش‌بنیان دانش هزاره سوم آنلاین آموزشی شبکه های اجتماعی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: شرکت های استارتاپی آموزش اقتصاد دانش بنیان آنلاین آموزشی شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد

به گزارش خبرگزاری مهر، محسن زارعی در گردهمایی مشترک کارشناسان سنجش و حراست و رؤسای حوزه‌های اجرای آزمون‌های نهایی خرداد ماه ۱۴۰۳ استان کرمان اظهار کرد: تأثیر قطعی نمره امتحانات نهایی در کنکور سراسری اقدامی ارزنده در دولت سیزدهم در راستای تحقق عدالت آموزشی است.

وی افزود: تأثیر قطعی نمره امتحانات نهایی برای آموزش و پرورش یک فرصت ارزنده در راستای نقش مؤثر کلاس درس در موفقیت دانش آموزان و جلوگیری از حافظه محوری و تحقق برنامه درسی است.

زارعی اضافه کرد: هدف اصلی طراحی سوالات باید بر مبنای سطوح یادگیری و اهداف کتب درسی باشد تا در آموزش هم یادگیری تحقق یابد و دانش آموز هم خودش را ملزم به یادگیری کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در آزمون نهایی دانش آموز با خواندن در شب امتحان موفق نمی‌شود بلکه موفقیت در آن مستلزم یادگیری مستمر در طول سال تحصیلی است.

وی خاطر نشان کرد: ارزشیابی جزئی مهم از فرایند یاددهی_ یادگیری است و منبع اصلی طراحی سوالات در آموزش و پرورش معلمان هستند.

زارعی اظهار کرد: در بخش طراحی سوالات بر ارزشیابی و مفاهیم آموزشی تاکید شد هر چند نمرات پایین بود اما یک جراحی در جهت‌دهی نظام آموزشی و اجتناب از حافظه‌محوری انجام شد.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در آزمون سراسری پیش رو مبنای ۵۰ درصد تأثیر قطعی معدل فقط برای پایه دوازدهم است، گفت: برای برقراری عدالت آموزشی، تصحیح امتحانات در دوره نهایی به‌صورت الکترونیکی است.

وی از تهیه و ارائه بسته «جدول هدف محتوا» به‌عنوان راهنمای عمل آزمون‌های نهایی برای طراحان، دبیران و دانش‌آموزان خبر داد.

وی با اشاره به شرکت بیش از یک میلیون و ۸۰۰ دانش آموز در سراسر کشور در امتحانات نهایی خردادماه تاکید کرد: باید در راستای تحقق عدالت و تأمین امنیت امتحانات نهایی حداکثر همگرایی و همدلی در استان صورت گیرد.

زارعی بر تجهیز محل برگزاری آزمون‌های نهایی به دستگاه سیگنال یاب، دستگاه تکثیر، ضبط کامل تصویری تاکید کرد و افزود: باید تمامی شرایط حوزه اجرا و حفاظت آزمون طبق بخشنامه ارسالی رعایت شود.

وی افزود: از دانش آموزان می‌خواهیم فریب شبکه‌هایی که به دنبال سودجویی هستند را نخورند. آزمون‌ها تشریحی هستند و دریافت پاسخ تشریحی در حوزه‌هایی که دوربین و سیگنال یاب دارند امکان پذیر نیست و اگر هم اتفاق بیفتد برگه‌های مشکوک را بازبینی کرده و طبق قانون «رسیدگی به تخلفات» با افراد برخورد می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: با هرنوع تخلفی با شدت برخورد می‌شود و از دادستان خواسته شده است که شعبه ویژه‌ای برای رسیدگی به جرایم تدارک ببینند و مقدمات لازم فراهم شده است. شبکه‌های امنیتی، فضای مجازی را رصد می‌کنند. صرف همراه داشتن وسیله الکترونیکی و وسیله تقلب، موجب محرومیت از امتحانات همان سال می‌شود و اگر فرد از آن وسیله استفاده یا سوالات را افشا کند یا فرد دیگری را به جای خود به جلسه بفرستد از یک تا ۱۰ سال از تمام آزمون‌ها محروم می‌شود.

کد خبر 6081778

دیگر خبرها

  • آزمون‌های نهایی دانش آموزان به سازمان جدید سنجش واگذار می شود
  • محصولات فناورانه دانشگاه آزاد یادگار امام افزایش می‌یابد
  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • راه اندازی کانون آموزشی و فناوری نان خوزستان
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد هجدهمین دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • نشاط حاصل از فهم فناوری؛ بزرگترین دستاورد این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ است/ مسابقات تزئینی نیستند، حمایت دولت ضروری است
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • ارائه آموزش‌های ایمنی و ترافیک به ۱۸۰ دانش‌آموز نظر آبادی
  •  ارائه آموزش‌های شهروندی به بیش از ۴۴ هزار نفر در گرگان