Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو گروه جهادی دانشگاه تهران گفت: هجوم پشه‌ها به آق قلا باعث دردسر‌هایی برای مردم این مناطق شده؛ این در حالی است که اداره بهداشت این شهرستان کاری برای مقابله با این پشه‌ها انجام نداده است.

نغمه دهنوی، عضو گروه جهادی دانشگاه تهران در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به تشریح وضعیت بهداشتی مناطق سیل زده آق قلا پرداخت و گفت: صدای بلند آواز قورباغه‌ها در سکوت شب‌ها توجه را جلب می‌کند و البته شکار قورباغه و نگهداری از آن‌ها در بطری آب معدنی هم این روز‌ها سرگرمی اصلی کودکانی است که از نعمت اسباب بازی، تلویزیون و یا هر سرگرمی‌ دیگری محروم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دهنوی با بیان اینکه این سرگرمی برای کودکان آق قلا خطراتی به همراه دارد، افزود: در این شرایط مار‌ها نیز که به دنبال شکار قورباغه‌ها هستند به مناطقی که هنوز آب دارد، می‌آیند و ممکن است این کودکان بی احتیاط را رقیب خود فرض کنند و برای آنان مشکلاتی ایجاد کنند.

عضو گروه جهادی دانشگاه تهران بیان کرد: اینکه آیا دلیل حضور مارها، وفور قورباغه‌ها است، نیاز به بررسی بیشتر دارد؛ اما قطعا این زنجیره غذایی به پشه‌هایی ختم می‌شود که شب‌ها مناطق سیل زده را جولانگاه خود می‌کنند.

وی توضیح داد: نیش این پشه‌ها در بعضی از موارد حساسیتی ایجاد می‌کند که کار شخص گزیده شده به بیمارستان می‌کشد و شاید بتوانم بگویم که جای این نیش‌ها یادگاری و سوغاتی اصلی نیرو‌های جهادی از شهر آق قلا باشد.

دهنوی ادامه داد: در گفتگو با اهالی مناطق سیل زده متوجه شدیم که این حجم از حضور پشه‌ها به دلیل وقوع سیل است و آنچه جای تأسف دارد، اینکه جز سم پاشی محدود بعد از سیل اول، هیچ اقدام دیگری از سوی مسئولان بهداشت شهر آق قلا صورت نگرفته است.

عضو گروه جهادی دانشگاه تهران بیان کرد: هموطنان ما در آق قلا در روز به علت گرمای شدید و بوی تعفن لجن‌های آفتاب خورده مجال استراحت پیدا نمی کنند و شب‌ها نیز در وقت استراحت خود میزبان هجوم انبوه پشه‌ها در منازل خود هستند.

وی تصریح کرد: اینکه چرا اقداماتی ساده، کم هزینه و بدون نیاز به امکانات خاص مانند سم پاشی و آهک پاشی که از اقدامات بهداشتی اولیه پس از فروکش کردن سیل در مناطق سیل زده است، پس از گذشته هفته‌ها از وقوع سیل هنوز صورت نگرفته، سوالی است که مسئولان مربوطه باید به آن پاسخ دهند و بگویند که آیا مدیریت این معضل این قدر دشوار است؟!

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سیل گلستان سیل آق قلا گروه جهادی دانشگاه تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۵۷۴۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند

محمدجواد ساوری گفت: این اداره‌کل در راستای شعار سال که از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «رونق تولید با مشارکت مردم» نام‌گرفته تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت تا با ظرفیتی که در اختیار دارد به مردم استان ارائه خدمت کند.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان با اشاره به این‌که بحث تبدیل مدارس متروکه در روستا‌های ییلاقی استان به اقامتگاه‌های بوم‌گردی در شورای برنامه‌ریزی سال گذشته مطرح شد، افزود: در این جلسه تأکید شد در گام نخست این مدارس شناسایی و سپس مردم روستا در قالب واحد بوم‌گردی از این اداره‌کل اخذ مجوز کنند.

او با تأکید بر این‌که این موضوع یکی از برنامه‌های مورد پیگیری این اداره‌کل برای امسال است، ادامه داد: این کار با مشارکت و کار ائتلافی بین اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، اداره‌کل آموزش‌ و پرورش و اداره‌کل دفتر امور روستایی استانداری گلستان اجرایی خواهد شد.

ساوری یادآور شد: درصورتی‌که مدارس متروکه‌ای قابلیت تبدیل‌شدن به اقامتگاه بوم‌گردی را دارند مردم روستا می‌توانند آن را به اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و یا اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان معرفی کنند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن بتوانیم عملیات صدور مجوز و مهیاسازی آن را برای بهره‌برداری به‌عنوان واحدی اقامتی اجرایی کنیم.

او  افزود: با اجرای این اقدام علاوه بر تحقق شعار سال، زمینه رونق اقتصاد روستا‌های استان و ایجاد اشتغال فراهم خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پرونده تورم ۱۴۰۳ باز شد؛ افزایش تورم خوراکی‌ها در شهر و روستا
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • مستند ستاره دنباله دار؛ روایت حضور جهادگران اصفهانی در بزنوید لرستان +فیلم
  • ویزیت رایگان اردو‌های جهادی در مناطق محروم روستایی بخش کوهسار سلماس 
  • مدارس متروکه گلستان به اقامتگاه بوم‌گردی تبدیل می شوند
  • آغاز طرح جهادی خدمات رسانی در مناطق هشت گانه شهرداری
  • خدمت پزشکان قمی، به بیش از ۵ هزار نفر در اندیکا
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی
  • راه‌اندازی قرارگاه‌های جهادی در مناطق حاشیه‌ای لرستان