Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، با تصویب قانون مدیریت خدمات کشوری در سال ۱۳۸۶، این انتظار می‌رفت تا ساختار اداری کشور بر تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌هایی که در نظام ناهماهنگ پرداخت وجود داشت، غلبه نماید. 

تحقق کامل این قانون اما سالها به تاخیر افتاد تا اینکه در جلسه مورخه ۲۱/۱۲/۱۳۹۵ هیات دولت، طی نامه‌ شماره ۵۴۰۵۷ مصوب شد که برای افزایش امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری، آن دستگاه‌هایی که می‌توانند از منابع خودشان این افزایش امتیازات منطبق با فصل دهم را به شرطی که خودشان انجام آن را بپذیرند، اجرا کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این میان، وزارت جهاد کشاورزی جایگاه خاصی در قبال اجرای این موضوع داشت چراکه به گفته کارکنانش، درحالیکه آنها از کمترین میزان دستمزد و مزایا در میان دیگر وزارتخانه‌ها برخوردار هستند وظیفه مهم حراست از امنیت غذایی کشور را نیز برعهده داشته و دارند؛ اما پیگیری‌های دو-سه سال اخیر وزارتخانه و عده‌ای از کارمندان این دستگاه (تحت قالب تیم پیگیری افزایش حقوق کارکنان جهاد کشاورزی) تاکنون نتیجه‌ای دربرنداشته است. علاوه بر این نامه‌نگاری‌هایی که پیرامون این مطالبه از سوی مقامات مختلفی از قبیل وزیر جهاد کشاورزی، روسا و اعضای کمیسیون‌های اقتصادی و کشاورزی مجلس، رییس سازمان امور اداری و استخدامی کشور و... صورت گرفته، نتوانسته در پیشرفت این مساله طی دو سال اخیر تاثیر به‌سزایی بگذارد.     

وعده افزایش ۲۵ الی ۳۰ درصدی حقوق برای کارکنان وزارت جهاد کشاورزی

یحیی عزیزی (کارشناس سازمان جهاد کشاورزی استان گیلان و عضو تیم پیگیری افزایش حقوق کارکنان جهاد کشاورزی) پیرامون مطالبه افزایش امتیازات کارکنان جهاد کشاورزی منطبق بر مواد فصل ۱۰ قانون مدیریت خدمات کشوری، اظهار داشت: در ۲۸ اسفند سال گذشته، شورای حقوق و دستمزد تشکیل جلسه‌ای داد که طی آن مصوبه سال ۹۵ پیرامون افزایش ۵۰ درصدی امتیازات منطبق با فصل ۱۰ قانون مدیریت خدمات کشوری مجددا مورد تاکید و تایید قرار گرفت بدین معنا که کلیه دستگاه‌های غیربرخوردار از این افزایش‌ها که مشمول آنها می‌شوند بین صفر تا ۵۰ درصد افزایش را داشته باشند. 

وی افزود: این موضوع مورد تایید مدیران جهاد کشاورزی نیز می‌باشد و اکنون این وعده به ما داده شده که در مرحله اول بین ۲۵ الی ۳۰ درصد افزایش حقوق برای کارکنان وزارت جهاد اعمال می‌شود. 

عزیزی گفت: اخیرا و در پی مراجعات مکرر تیم پیگیری افزایش حقوق، یکی از معاونان ریاست سازمان اداری و استخدامی کشور، شفاها وعده ابلاغ و اعمال موضوع افزایش امتیازات را داده است. 

وی با تاکید بر بلاتکلیفی ناشی از عدم ابلاغ افزایش امتیازات کارکنان جهاد کشاورزی، اظهار داشت: حدود ۴۰ هزار نفر از کارکنان وزارت جهاد کشاورزی بی‌بهره از این افزایش‌ها هستند و از سال ۹۵ که این موضوع مصوب شده، حقشان ضایع شده است. 

این کارشناس جهاد کشاورزی استان گیلان یادآور شد: ما حتی به لحاظ بحث مزایا و محاسبه اضافه کار نیز در قیاس با بسیاری دستگاه‌ها و وزارتخانه‌های دیگر در مضیقه هستیم. 

 وزیر جهاد کشاورزی مطالبه کارکنان وزارتخانه را جدی‌تر پیگیری کند

عضو تیم پیگیری افزایش حقوق کارکنان جهاد کشاورزی در پایان، با اشاره به جایگاه مهم وزارتخانه جهاد کشاورزی در اقتصاد کشور، گفت: با توجه به تاکیدات رهبری بر موضوع اقتصاد مقاومتی و رونق اقتصادی، مجموعه جهاد کشاورزی در صف اول پیگیری‌های این موضوع هستند. با این حال، نظر ما این است که خود وزیر جهاد کشاورزی می‌بایستی به شکلی جدی‌تر پیگیر این موضوع باشند. همچنین انتظار داریم که نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی، به ویژه اعضای کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی برای تحقق این موضوع، همت بیشتری را صرف نمایند. این درست نیست که چنین اجحاف بزرگی در حق کارکنان جهاد کشاورزی که حافظان امنیت غذایی مردم ایران هستند، رخ دهد.   

منبع: ایلنا

کلیدواژه: سازمان اداری و استخدامی کشور محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است

به گزارش همشهری آنلاین، مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و بسته‌بندی کالاهای اساسی و محصولات کشاورزی با حضور رؤسای جهاد کشاورزی استان تهران و مدیران جهاد کشاورزی شهرستان‌ها و همراهی وزارت کشور، اتاق اصناف و امنیت اقتصادی آغاز شد. مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی درباره اهداف برگزاری این مانور به همشهری گفت: کالاهای اساسی مشمول ارز دولتی کماکان با همان ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان وارد کشور شده است و امسال هم با توجه به تصمیمی که دولت دارد ارز این کالاها هیچ تغییری نکرده است و گروه کالایی آنها همانند قبل است.

مسعود امرالهی ادامه داد: با این وجود، متاسفانه طی روزهای گذشته شایعاتی مبنی بر تغییر گروه کالایی ارزی کالاهای اساسی مطرح و عنوان شد ارز کالاهای اساسی از گروه یک به گروه ۲ تغییر کرده است و بر همین اساس بعضا برخی از افرادی که این کالاها را قبلا وارد کشور کرده و در انبارهای خود داشتند و در حال توزیع آنها بودند به یکباره دست به عدم عرضه و احتکار این کالاها زدند که بلافاصله با تصمیمی که گرفته شد از اول اردیبهشت‌ماه طرح نظارت بر انبارها، سردخانه‌ها و مراکز تامین و توزیع کالاهای اساسی در سراسر کشور کلید خورد.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی افزود: در این مانور، همکاران ما با همکاری سازمان تعزیرات حکومتی و پلیس امنیت اقتصادی با حضور گشت‌های مشترک موظف شده‌اند به تمامی انبارها و مراکز نگهداری کالاهای اساسی سرکشی کنند و در صورتی که کالایی بیش از آن زمانی که مورد تایید است در انبارها نگهداری شده و عرضه نشده است یا روزانه فروشی نداشته است، برخورد جدی می‌شود و کالاهای متخلفان ضبط و پرونده آنها به سازمان تعزیرات حکومتی ارجاع می‌شود.

قیمت هیچ کالایی تغییر نکرد

امرالهی با تاکید بر اینکه کالاهای اساسی اعم از نهاده‌های ‌دامی، ‌شکر، روغن و برنج و چای در سال جدید هیچ‌گونه افزایش قیمت جدیدی نداشته‌ و قیمت‌ها در حال حاضر همان قیمت‌های سال گذشته است، عنوان کرد: همانطور که اشاره شد، ارز این کالاها همچنان ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی است و ارزش افزوده کالاهای اساسی هم همان یک درصد است و هیچ تغییری نکرده است و با توجه به اینکه ارز آنها تامین شده و مشکل خاصی وجود ندارد برای همین فعلا برنامه‌ای برای افزایش قیمت وجود ندارد برای همین هر گونه افزایش قیمت جدیدی مصداق بارز تخلف و گرانفروشی است و بازرسی برخورد می‌کند.

مدیرکل دفتر بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه نظارت مستمر بر کالاهای اساسی با تمام توان در بازار ادامه دارد، گفت: در زمینه نظارت بر خرده‌فروشی‌ها هم ما با سازمان حمایت مذاکره و از آنها درخواست کرده‌ایم که در کنار جهاد کشاورزی که حلقه تامین را بررسی و رصد می‌کند، سازمان حمایت و اتاق اصناف هم بر خرده‌فروشی‌ها نظارت کنند تا اگر گرانفروشی‌ای در خرده‌فروشی‌ها صورت می‌گیرد برخورد جدی شود.

امرالهی همچنین خواستار ایجاد سامانه پیامکی یا تلفنی برای اتحادیه‌ها در راستای گزارش تخلفات از سوی مردم شد.

کد خبر 845913 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها گوشت چای روغن قیمت - تنظیم بازار نهاده های دامی وزارت جهاد کشاورزی برنج گرانفروشی

دیگر خبرها

  • آماده همکاری با دولت برای بازگشت آرامش به بازار برنج هستیم
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • پاسخ معاون وزیر کار به درخواست افزایش حقوق کارگران: از کارکنان بیشتر شده
  • حقوق ۱۵ میلیون تومانی و شغل آبرومند در انتظار زباله‌گردها
  • بیش از 1200 سند مالکیت زراعی در اشنویه صادر شده است
  • برخی از کارکنان موسسه مالی و اعتباری نور همچنان در صف انتظار جذب رسمی در بانک ملی
  • کلنگ زنی 327 واحد مسکونی کارکنان جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی
  • فروش گوسفند با کارت ملی صحت دارد؟
  • واکنش وزارت جهاد کشاورزی به احتکار کالاهای اساسی | قیمت هیچ کالایی تغییر نکرده است
  • فرهنگ گیاهان دارویی ایران را به دنیا صادر خواهیم کرد