Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تین نیوز»
2024-04-23@21:21:34 GMT

۴۲کیلومتر از راههای روستایی سیریک آسفالت شد

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۳۹۳۶

۴۲کیلومتر از راههای روستایی سیریک آسفالت شد

تین‌نیوز | 

سرپرست فرمانداری سیریک گفت: ۳۰کیلومتر از راههای روستایی شهرستان سیریک آسفالت و بیش از ۱۲ کیلومتر از راههای روستایی روکش آسفالت شد.

به گزارش تین‌نیوز به نقل از مهر، احمد جمالدینی بیان داشت: برای اجرای آسفالت راههای روستایی بالغ بر ۲۵ میلیارد تومان و برای روکش آسفالت راه‌ها ۲ و نیم میلیارد تومان از محل اعتبارات استانی و ماده ۱۸۰ هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با آسفالت راههای روستایی تعداد ۳۲ روستای شهرستان با جمعیت بالغ بر ۱۸ هزار نفر از نعمت جاده آسفالت برخوردار شدند.

جمالدینی اضافه کرد: ۱۱۰ کیلومتر از مسیر راههای روستایی شهرستان در بخش ایمنی راه‌ها و نصب علائم، احداث خاکریز و پد خاکی پشت دستک پل‌ها، درخت زنی، آشکار سازی، زیبا سازی و خط کشی صورت گرفته است.

سرپرست فرمانداری شهرستان سیریک یادآور شد: از مجموعه ۲۹۱ کیلومتر راههای روستایی شهرستان بیش از ۱۷۳ کیلومتر آسفالت شده و انشالله مابقی تا پایان سال ۹۸ آسفالت خواهند شد.

جمالدینی عنوان کرد: از تلاش‌ها و پیگیری‌های مجموعه راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان، استان، راه و شهرسازی، دهیاران و شوراهای اسلامی شهرستان تشکر و قدر دانی می‌کنم و امیدوارم انشالله با لطف خداوند متعال توفیق خدمت بیشتری برای مردم داشته باشیم.

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: روستایی سیریک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۳۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی در کرمان 

علی عبداللهی سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان اظهار داشت: استان کرمان دارای بزرگترین شبکه ارتباطی راه وشریانی و دومین شبکه بزرگراهی در سطح کشور است و به دلیل وسعت زیادی که دارد عملکرد آن هم چه در راه‌های روستایی و چه در راه‌های آزادراهی و بزرگراهی بایستی به شکل ویژه‌ای مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

وی با بیان اینکه بزرگترین پروژه‌های نگهداری کشور در سطح استان کرمان که سال‌ها معطل مانده بود به بهره برداری خواهند رسید، گفت: پروژه شهداد- نهبندان به عنوان یکی از پروژه‌های اصلی و کریدور کشور در دست احداث و بهسازی است و اصلاح و روکش آسفالت کریدور اصلی کشور یعنی مسیر یزد، انار، سیرجان، به سمت بندرعباس یکی از اولویت‌های این اداره کل است.  

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان تصریح کرد: طی پارسال علاوه برمجتمع‌های خدماتی رفاهی بین راهی که در سطح جاده‌ها در حال خدمت رسانی به مردم و مسافران بودند سه باب نمازخانه بین راهی هم برای رفاه حال مسافران اضافه شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.  

عبداللهی تصریح کرد: ساخت حدود ۲۰ باب مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی در دستور کار قرار دارد که با پیگیری‌های این اداره کل به بهره برداری خواهند رسید.

وی بیان داشت: با توجه به این که استان دارای جاده‌های طولانی و کویری است و رانندگان با رانندگی‌های طولانی در جاده یکنواخت و بیابانی دچار خستگی بیشتری می‌شوند نیاز به استراحت و تجدید قوای بیشتری دارند.

عبداللهی افزود: تمام مجتمع‌های خدماتی رفاهی- بین راهی از طرف دستگاه‌های مختلفی بازدید می‌شوند واداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به عنوان اداره متولی که موافقت اصولی و پروانه بهره برداری داده و هم از سوی اداره بهداشت، شرکت نفت و... مرتب بازدید می‌شوند.

وی به طولانی بودن و گستردگی طول راه‌ها اشاره کرد و افزود:  تمامی محور‌ها تحت نگهداری هستند و بایستی شبکه گسترده راه‌های استان که بسیار ذی قیمتی است را حفظ کنند، چون در بحث اقتصاد استان بسیار حائز اهمیت است.

عبداللهی بیان داشت:  یکی از بهترین پروژه‌هایی که برای شبکه راه‌ها در سطح استان تعریف شده کریدوری است که از سیرجان به بندرعباس به سمت سیرجان-شهربابک، شهربابک-انار و در نهایت به یزد می‌رسد که کریدور کالای استان محسوب می‌شود.

سرپرست راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان در خصوص کم عرض بودن و پرتردد بودن برخی از راه‌های روستایی گفت: بعضی از راه‌های روستایی استان در گذشته با عملکرد و قابلیت متفاوت راه روستایی آن زمان ساخته شده که صرفا برای تردد یک الی دو خودرو و متصل به جاده‌های اصلی یا مراکز شهری بوده است، اما هم اکنون به دلیل وجود برخی از مراکز صنعتی و معدنی عملکرد آن‌ها تغییر کرده است.

وی بیان کرد: تعداد قابل توجهی وسایل نقلیه سنگین و تعداد زیادی در جاده‌ها تردد می‌کنند که در هر صورت معادن باید در این زمینه مشارکت داشته باشند تا بتوان این راه‌ها را ارتقا داده تا جاده‌های محل عبور بار‌های معدنی تحمل بار ترافیکی سنگین را داشته باشد.

عبداللهی افزود:  اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمان به عنوان دستگاه بهره بردار و نگهداری از راه‌ها این کار را مجدانه پیگیری می‌کند تا با همکاری اداره کل صمت این مشکل را برطرف کرده و معادنی که از این جاده استفاده می‌کنند از محل مسئولیت‌های اجتماعی معادن به بهسازی راه‌ها کمک کنند تا جاده‌ها تعریض و ایمن‌تر شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کمربندی دلیجان به طول ۶ کیلومتر آسفالت می‌شود
  • کشف ماهي قاچاق در سيريک 
  • آسفالت نزدیک به ۱۱ کیلومتر از راه‌های روستایی چایپاره
  • حجم طرح‌های راهداری در بهاباد ۱۵ برابر شده است
  • روکش آسفالت محور روستایی اسلامیه سرند
  • آسفالت 9 هزار متر از محورهای روستایی اردبیل در قالب طرح هادی
  • آسفالت ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی استان کرمان در سال ۱۴۰۲
  • بهره برداری از ۱۰۵ کیلومتر راه روستایی در کرمان 
  • اینفوگرافیک | بهسازی و روکش آسفالت بیش از ۲۲ هزار کیلومتر از راه های شریانی کشور در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۲ برابری روکش آسفالت در نطنز