Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضوکمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: در حال حاضر گوشت قرمز دیگر با ارز دولتی وارد نمی‌شود، باید تفاوت ارز دولتی و نیمایی که به واردات گوشت قرمز اختصاص پیدا می‌کند را تعیین تکلیف و به مردم پرداخت کنند.

به گزارش خبرگزاری دانشجو، یوسف داودی عضوکمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص توقف واردات گوشت گرم و منجمد با ارز 4 هزار و 200 تومانی، گفت: مقرر شده بود که کالاهای اساسی همانند گوشت با ارز آزاد وارد شود و مابه‌التفاوت ارزی آن را در اختیار مردم قرار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یارانه واردات گوشت قرمز در اختیار مردم قرار بگیرد

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یارانه‌ای که برای واردات گوشت قرمز در اختیار واردکنندگان قرار می‌گرفت تا گوشت را با قیمت پایین‌تری واردکنند باید در اختیار مردم قرار بگیرد، تصریح کرد: در حال حاضر گوشت قرمز دیگر با ارز دولتی وارد نمی‌شود، باید تفاوت ارز دولتی و نیمایی که به واردات گوشت قرمز اختصاص پیدا می‌کند را تعیین تکلیف و به مردم پرداخت کنند.

واردات دام زنده به شرط حمایت از تولید داخل

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه واردات گوشت قرمز و دام زنده به شرط حمایت از دامداران مفید است، ادامه داد: پیشنهاد داده شده بود که بجای واردات دام زنده از کشورهای خارجی از دامپروران داخلی دام زنده را خریداری کنند تا علاوه بر جلوگیری از خروج ارز بخش تولید نیز تقویت شود.

دام زنده موجود در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست

عضوکمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه دام زنده موجود در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست و خلاء موجود در بازار را باید از طریق واردات پر کرد، گفت: در حال حاضر مردم به سختی توان خرید خرید گوشت قرمز را دارند و قیمت این محصول در بازار با درآمد مردم همخوانی ندارد.

نماینده مردم سراب در مجلس شورای اسلامی در پایان با بیان اینکه باید یارانه‌ای که برای واردات دام زنده و گوشت قرمز پرداخت می‌شد را سریعا در اختیار سرپرستان خانوار قرار دهند، خاطرنشان کرد: دلالان بیشترین استفاده از یارانه واردات گوشت قرمز را داشتند.

منبع: خانه ملت

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ارز دولتی واردات گوشت حقوق شهروندی نماینده مجلس شورای اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۷۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد

مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران در یک برنامه تلویزیونی از تخصیص ۲.۴ میلیارد دلار ارز از ابتدای سال جاری تا ۲۸ فروردین ماه برای واردات کالاهای اساسی خبر داد.

به گزارش ایسنا، علی سعیدی با اشاره به آخرین آمار تفکیکی تامین ارز کالاهای اساسی، بازرگانی و خدماتی گفت: از ابتدای فروردین ماه سال جاری تا پایان ۲۸ فروردین ماه، در مجموع دو میلیارد و ۴۸۰ میلیون دلار ارز برای گروه‌های مختلف کالایی تامین ارز صورت گرفته است.

سعیدی افزود:‌ در گروه کالاهای اساسی و دارو با نرخ ارز ۲۸ هزار ۵۰۰ تومان، ۵۳۳ میلیون دلار ارز تامین شده است. همچنین در گروه کالاهای تجاری و بازرگانی که ارز آن با نرخ متوسط ۴۱ هزار تومان است، یک میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار، در بخش واردات در مقابل صادرات یا به عبارتی بازار اشخاص که با نرخ توافقی انجام می‌شود، ۴۸۵ میلیون دلار ارز و در بخش خدمات که با نرخ ۴۳ هزار و ۵۶۷ تومان (آخرین نرخ) معادل ۸۸ میلیون دلار ارز تامین شده است.

وی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، ادامه داد:‌ همچنین در بخش‌های مختلف کالایی مثل کالاهای اساسی و کشاورزی ۴۶۳ میلیون دلار و در بخش دارو و تجهیزات پزشکی ۷۰ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفته است.

مدیر عامل مرکز مبادله ارز و طلای ایران با اشاره به ارز تخصیصی به حوزه صنایع اظهار کرد: برای صنایع مختلف شامال معاملات نیمایی و معاملات اشخاص در مجموع یک میلیارد و ۳۷۸ میلیون دلار ارز نیمایی و ۴۸۵ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات، تامین شده است.

سعیدی با اشاره به جلسه حراج شمش طلا در روز گذشته گفت: در آخرین جلسه معاملاتی شمش مرکز مبادله ارز و طلا که روز گذشته انجام شد، از مجموع ۴۵۹ شمش عرضه شده، ۲۵۲ قطعه شمش با متوسط قیمت ۴ میلیارد و ۸۸۶ میلیون تومان، مورد معامله قرار گرفت.  

وی در پایان خبر داد: بانک مرکزی، پیرو یک اطلاعیه به بانک‌ها، اعلام کرده که بانک‌ها زمانی که باید گواهی تمکن مالی برای مشتریان خود صادر کنند، حتما باید به تارنمای مرکز مبادله به نشانی ICE.IR یا FXMARKETRATE.CBI.IR مراجه کرده و بر اساس آن برای مشتریان خود، گواهی تمکن مالی صادر کنند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • افزایش واردات گوشت منجمد
  • واردات گوشت منجمد افزایش می‌یابد
  • زمان پرداخت افزایش حقوق بازنشستگان اعلام شد
  • زمان اعمال افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی/ میزان افزایش حقوق بازنشستگان
  • ارز واردات ۱۷۰ هزار تن گوشت قرمز اختصاص یافت
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از ابتدای سال تاکنون
  • میزان اختصاص ارز واردات و نرخ آن اعلام شد
  • آمار تأمین ارز واردات تا ۲۸ فروردین+جدول
  • اعلام آمار تامین ارز کالاهای اساسی صنایع و واردات در برابر صادرات
  • متاسفانه فقط ۶۹ هزار میلیارد تومان به طرح دارویار اختصاص داده اند