Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@22:30:18 GMT

برآورد خسارت سیل به منازل روستایی خوزستان رو به افزایش است

تاریخ انتشار: ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۹۲۳۴

برآورد خسارت سیل به منازل روستایی خوزستان رو به افزایش است

اهواز- ایرنا- مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: پیش بینی می شود که برآورد خسارت سیل به منازل روستایی استان به بیش از 20 هزار واحد افزایش خواهد یافت.

به گزارش ایرنا مسعود انصاریان روز سه شنبه در کمیته امور برآورد و تخصیص منابع قرارگاه استانی بازسازی مناطق سیل زده خوزستان که در سالن جلسات شهید رجایی استانداری برگزار شد، بیان داشت: بنیاد مسکن متولی ثبت و بررسی خسارت روستائیان در بخش های معیشتی(لوازم منزل) و آسیب وارد شده به واحدهای مسکونی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: تاکنون در بخش معیشتی تعداد چهار هزار و 895 خانوار روستایی مشمول دریافت خسارت شده اند که از این تعداد چهار هزار و 380 نفر در سامانه سجام ثبت نام شده اند.
این عضو قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده خوزستان بیان داشت: تا امروز تعداد 17 هزار و 693 واحد مسکونی مورد ارزیابی قرار گرفته اند که از این تعداد 2هزار و 377 خانه تخریبی و 10 هزار و 606 واحد دیگر تعمیری هستند.
مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان با تاکید بر اینکه این آمار رو به افزایش است، گفت: همچنان مناطقی از استان درگیر موضوع سیلاب هستند که امکان انجام برآوردها به طور کامل فراهم نشده است.

*تسهیل در شیوه پرداخت خسارت ها
جانشین قرارگاه بازسازی و نوسازی مناطق سیل زده استان همچنین در این نشست با تاکید بر اینکه خسارت منازل و زمین های کشاورزی باید به صورت جامع برای همه مناطق سیل زده درنظر گرفته شود، گفت: استان خوزستان از اواخر آذر ماه سال گذشته درگیر سیلاب بوده که موجب شد شهرهای شمالی و شمال شرق استان نیز درگیر این موضوع شوند.
کیامرث حاجی زاده خاطرنشان کرد: به عنوان مثال در شهرستان هایی مانند مسجدسلیمان، اندیکا، لالی، ایذه در مناطق شهری و روستایی و پس از آن هم در شهرستان های شمالی، جنوبی و جنوب غرب مثل دزفول، شوش، گتوند، شوشتر، دشت آزادگان ، هویزه، حمیدیه، کارون، اهواز ، باوی، شادگان، آبادان و خرمشهر شاهد سیلاب بودیم و حتی بعضی از روستاهای استان در اندیمشک و باغملک نیز با مشکلاتی مواجه شدند.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان ادامه داد: دستگاه های متولی هر چه سریعتر نسبت به پرداخت خسارات اقدام کنند و در این زمینه تلاش کنیم که حقوق افراد سیل زده ضایع نشود لذا دستگاه های متولی شیوه پرداخت خسارات را برای مردم تسهیل کنند.

*مصوبه هیئت دولت اصلاح شود
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان خوزستان نیز در این کمیته با اشاره به اینکه 131 هزار هکتار از مزارع استان همچنان زیر آب هستند، گفت: در حوزه شیلات، زمین های زراعی، باغی و ... تعداد 35 هزار نفر متضرر شده اند اما برآورد همه خسارت به دلیل وجود بخشی از زمین ها در آب مشکل است.
کیخسرو چنگلوایی همچنین خواستار اصلاح مصوبه هیات دولت مبنی بر پرداخت کمک های بلاعوض با لحاظ پوشش بیمه ای واحدهای خسارت دیده به منظور جبران آسیب های وارده به بخش کشاورزی در تمامی استانهای خسارت دیده در سیل فروردین ماه شد.
وی با تاکید بر اینکه این مصوبه تنها مشمول خسارت های فروردین ماه امسال می شود، افزود: این درحالی است که استان خوزستان از آذر ماه سال گذشته به دلیل سیلاب در بخش کشاورزی نیز متحمل خسارت های متعددی شد.
بر اساس این گزارش، به منظور رسیدگی سریع در مناطق سیل زده کمیته های تخصصی شامل کمیته تعیین خسارت و تخصیص منابع، کمیته بازسازی و نوسازی، کمیته اجتماعی، بهداشتی و مشارکت‌های مردمی، کمیته تبلیغات و اطلاع‌رسانی، کمیته حمایت از تولید و‌اشتغال، کمیته فناوری اطلاعات و آمار و کمیته نظارت و بازرسی زیر مجموعه قرارگاه بازسازی و نوسازی منطق سیل زده ایجاد شد.
اوایل فروردین امسال به دلیل طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه سیلاب در مناطق حاشیه ای این رودخانه ها جاری شد.
بر اساس گزارش هلال احمر خوزستان 21 شهرستان خوزستان در فروردین امسال دچار سیلاب و آبگرفتگی شدند و در جریان این سیلاب به 250 هزار نفر امدادرسانی شد.
9931/6002

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد سيل 98 خوزستان مصوبه هيئت دولت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۹۲۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمد سبزه زاری گفت : در بررسی نقشه‌های پیش یابی تا اواخر وقت امروز هم احتمال رگبار و رعد و برق در مناطق شمالی، شرقی، جنوب شرقی و بویژه در ارتفاعات استان وجود خواهد داشت.

مدیرکل هواشناسی خوزستان افزود : طی امروز و فردا  وزش باد‌ها در مناطق جنوبی و غربی و مرکزی و شمالی در برخی ساعات متوسط خواهد بود.

وی گفت : تا اوایل هفته آینده روند افزایش دما در سطح استان پیش بینی می‌شود. در این ایام استقرار جریانات جنوبی سبب افزایش رطوبت در مناطق جنوبی و مرکزی و غربی خواهد شد.

در شبانه روز گذشته بستان با ۳۵.۸ و دزپارت (دهدز) با ۱۲.۴ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنکترین نقاط استان گزارش شده اند.

در شبانه روز گذشته اهواز به بیشینه دمای ۳۴.۷ و کمینه دمای ۲۲ درجه سانتیگراد رسیده است.

دیگر خبرها

  • افزایش رطوبت هوا در برخی مناطق خوزستان
  • پیش‌بینی افزایش دما و گرد و خاک برای خوزستان
  • ۱۷ گروه ارزیاب خسارت سیل اصفهان را برآورد می‌کنند
  • پیش‌بینی وزش باد در اغلب مناطق خوزستان
  • تا ۲۴ ساعت آینده میزان خسارت‌ها برآورد می‌شود
  • پیش‌بینی افزایش دما و رطوبت در خوزستان
  • افزایش دما و رطوبت در راه خوزستان
  • احتمال رگبار و رعد و برق در برخی مناطق خوزستان
  • خسارت باد شدید به خودروها و برخی از منازل شهر ایلام
  • پرونده تورم ۱۴۰۳ باز شد؛ افزایش تورم خوراکی‌ها در شهر و روستا