Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-23@13:52:40 GMT

۳۰ درصد روغن‌های وارداتی پالم است

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۶۹۶۷۵

به گزارش تسنیم؛ سعید نمکی امروز در نشست خبری بسیج ملی فشار خون در پاسخ به سؤالی درباره میزان استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی اظهار کرد: در گذشته که بحث پالم در بوق و کرنا شد، هدف رساندن یک پیام بهداشتی به جامعه نبود؛ به اعتقاد من مصرف یک درصد پالم در لبنیات هیچ عارضه‌ای ندارد و اگر هم داشته باشد، عارضه آن کمتر از این است که مردم لبنیات مصرف نکنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمکی افزود: مطرح کردن موضوع پالم به این صورت نه تنها سودی ندارد بلکه باعث ضربه زدن به کارخانه‌های لبنیات و ایجاد وحشت در مردم خواهد شد که نتیجه‌اش گسترش پوکی استخوان ناشی از مصرف نکردن لبنیات خواهد بود.

30 درصد روغن‌های وارداتی پالم است

در ادامه کیانوش جهانپور، سرپرست اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت با ارائه توضیحاتی درباره کنترل مصرف روغن پالم در صنایع غذایی بیان کرد: در حال حاضر نظارتی جامع بر میزان واردات روغن پالم به کشور وجود دارد.

جهانپور ادامه داد: 30 درصد حجم روغن‌های وارداتی به کشور پالم است که در صنایع آرایشی و بهداشتی و غذایی مورد استفاده است. با این حال بر میزان استفاده از روغن پالم در صنایع غذایی نظارت وجود دارد.

وی یادآور شد: در حال حاضر برخی از روغن‌های پایه روغن‌های سرخ کردنی، روکش‌های بستنی‌ها و برخی کیک‌ها پالم است که ضرری ندارد.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۶۹۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

بدن انسان مدام در حال انجام واکنش‌های شیمیایی بسیاری است که تعدادی از آن‌ها در مراحل مختلف به ویتامین‌ها نیاز دارند. اگر ویتامین‌های مورد نیاز در این واکنش‌ها تأمین نشود، ممکن است فرآیند انجام آن‌ها دچار اختلال شود و عملکرد بدن را با مشکل مواجه سازد. در نتیجه، اگر بدن نتواند به درستی فعالیت کند، تلاش شما برای کاهش وزن بی ثمر خواهد ماند. با مصرف ویتامین‌های ضروری، به بدن این امکان را می‌دهید تا با حداکثر پتانسیل خود کار کند و بازدهی بهتری در حذف چربی‌های اضافه داشته باشد.

ویتامین‌هایی که می‌توانند به کاهش وزن کمک کنند:

ویتامین دی

ویتامین دی، یکی ویتامین‌هایی‌ست که به راحتی در دسترس شماست. بدن شما با قرار گرفتن در معرض نور خورشید به راحتی می‌تواند ویتامین دی مورد نیاز را تأمین کند. ویتامین D در مواد غذایی مختلفی مانند تن ماهی، جگر گاو، پنیر، زرده تخم مرغ، غلات و شیر نیز موجود است. با مصرف مکمل ویتامین D نیز می‌توان کمبود آن را جبران کرد.

ویتامین ب۱۲

اگر دچار کمبود ویتامین ب۱۲ باشید، بدنتان تصمیم می‌گیرد تا به جای سوزاندن مواد مغذی، آن‌ها را به بافت چربی تبدیل کند! شما می‌توانید برای پیشگیری از این اتفاق، این ویتامین را از طریق مصرف مکمل‌ها و محصولات حیوانی دریافت کنید [ ویتامین ب۱۲ در مواد غذایی گیاهی یافت نمی‌شود].

ویتامین ث

این ویتامین برای کاهش وزن مفید است؛ طبق تحقیقات، افرادی که بدنشان دارای ویتامین ث بیشتری است، [نسبت به افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند]، با سرعت بیشتری لاغر می‌شوند. مصرف مکمل می‌تواند راهی مناسب برای بالا نگه داشتن سطح ویتامین C باشد، اما مصرف میوه و سبزیجاتی که سرشار از این ویتامین هستند، علاوه بر تأمین ویتامین ث، باعث افزایش سلامت رژیم غذایی شما می‌شود.

منبع: فرارو

دیگر خبرها

  • جزیره نخل جمیرا نماد دبی
  • هشدار جدی/ اگر این 7 غذا را دوباره گرم کنید و مصرف کنید مرگ آور خواهد بود
  • بهترین نوع زیتون از نظر طب سنتی | طبع زیتون گرم است یا سرد ؟ ؛ هر آنچه درباره زیتون باید بدانید
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • خواص «زیتون» معجزه‌گر
  • ویژگی‌های یک بشقاب غذای سالم
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار/ سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟
  • مرزنجوش؛ خواص، مضرات و طریقه مصرف این گیاه معطر
  • این غذاها مهمترین عامل ابتلا به سرطان هستند