Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@17:08:40 GMT

اولین تصادف فوتی کی و کجا رخ داد؟

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۰۰۴۷

اولین تصادف فوتی کی و کجا رخ داد؟

به گزارش ایسکانیوز،در کشور ما هم متأسفانه در سال ۱۳۰۵ هجری شمسی تصادفی بین یک اتومبیل و یک دُرشکه رخ می‌دهد که طی این حادثه آقایی به نام (درویش خان) جان خود را از دست می‌دهد.

مرگ سالانه یک میلیون و 350 هزار نفر در حوادث رانندگی در جهان آمار تکان دهنده ای است. طبق آمار سازمان بهداشت جهانی در خصوص تصادفات جاده‌ای در سال ۲۰۱۸ میلادی هر ۲۴ ثانیه یک نفر در دنیا جان خود را از دست می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سازمان بهداشت جهانی با مثال زدن کشورهایی چون سوئد، هلند و آلمان اعلام کرد که این کشورها تقریباً در حال صفر کردن رقم مرگ و میر جاده‌ای هستند. البته در کل قاره اروپا سالانه از هر ۱۰۰ هزار نفر به طور متوسط حدود ۹ نفر در تصادف جان می‌بازند، در حالی که این آمار در کشورهای آفریقایی حدود ۲۷ نفر است.

در همین راستا با توجه به آمار تصادفات و بررسی علل بروز این حوادث و معضلات ترافیکی در تهران، پلیس راهنمایی و رانندگی جدولی تنظیم کرده که در رأس این علل، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، سرعت غیر مجاز، سبقت غیر مجاز، عبور از چراغ قرمز و عدم رعایت مقررات حین گردش به راست و خروج از بزرگراه‌ها در صدر جدول جای دارند لذا با آسیب شناسی و برنامه ریزی های صورت گرفته در زمینه‌های آموزشی و فرهنگی سعی در کاهش آمار سوانح و تصادفات ترافیکی داشته است که البته با همکاری شهروندان محترم و رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی توسط کاربران ترافیک رسیدن به این هدف سریع‌تر رخ خواهد داد.

مهر

انتهای پیام/

20 / 20 تصادف تصادف منجر به فوت اولین تصادف در ایران تصادفی بین یک اتومبیل و یک دُرشکه اولین تصادف در دنیا تصادف منجر به فوت مربوط به یک خانم انگلیسی ۴۴ ساله سازمان بهداشت جهانی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تصادف تصادف منجر به فوت اولین تصادف در ایران سازمان بهداشت جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۰۰۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها

با این حال تا به امروز هیچ گونه انتقال H۵N۱ از انسان به انسان ثبت نشده است.

این متخصص سازمان جهانی بهداشت گفت: H۵N۱ یک عفونت آنفلوآنزا است که عمدتا در طیور شروع شده و طی یکی دو سال اخیر گسترش یافته و به یک بیماری همه گیر جهانی مشترک بین انسان و دام تبدیل شده است.

وی افزود: البته نگرانی بزرگ این است که این ویروس علاوه بر آلوده کردن طیور، در بین پستانداران هم گزارش شده و ممکن است بتواند انسان ها را نیز آلوده کند و در نهایت انتقال انسان به انسان نیز رخ دهد.

به گزارش سایت اطلاع رسانی سازمان ملل، این مقام ارشد سازمان جهانی بهداشت با اشاره به شیوع مداوم ویروس H۵N۱ در بین گاوهای شیرده در ایالات متحده، از مقامات این کشور خواست تا نظارت دقیقی بر روند گسترش این ویروس داشته باشند.

ویروس آنفلوآنزای پرندگان که اکنون توجه‌ها را به خود جلب کرده است، نخستین بار در سال ۱۹۵۹ شناسایی شد. از سال ۲۰۲۰، این ویروس در میان گونه‌های حیوانی بیشتری گسترش یافته است؛ از جمله سگ‌ها و گربه‌ها در چندین کشور.

علائم آنفلوآنزای پرندگان مانند هر آنفلوآنزای دیگر از جمله سرفه، بدن درد و تب است. با این حال، برخی از افراد حتی ممکن است به ذات‌الریه شدید مبتلا شوند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نگرانی سازمان جهانی بهداشت از گسترش آنفلوآنزای پرندگان در بین انسان‌ها
  • تصادفی که بزرگراه ‌شمالی ‌کرمان را مسدود کرد + فیلم و تصاویر
  • افزایش ۲۰ درصدی فوتی‌های ناشی از حوادث کار در سال ۱۴۰۲
  • یک سالگی جنگ داخلی سودان
  • نداشتن رانندگی قابل پیش‌بینی، زمینه‌ساز تصادفات است
  • ۲ فوتی و ۵ مصدوم در تصادف محور قاینات
  • تجربه‌ای موفق برای حل یک معضل ترافیکی در قم/ دوربین‌هایی که جان مردم را نجات می‌دهند
  • سهم بالای عابران پیاده در تصادفات فوتی سال گذشته تهران
  • ۴۱ درصد تصادفات فوتی سال گذشته تهران مربوط به عابران پیاده بود
  • سازمان بهداشت جهانی باردیگر خواستار حمایت از بیمارستان‌های غزه شد