Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در مراسم بزرگداشت بانو گوهرشاد، گفت: عمده امتیاز شاخص شخصیت بانو در تحول‌سازی، فرهنگی و فکری این بانوی واقف بوده است.   وی ادامه داد: بانو گوهرشاد با ایجاد تحول در اندیشه و نظام سیاسی تیموریان، جریان آن سلسله را از آدم‌کشی به حاکمیت فرهنگی، هنردوستی و علم‌دوستی مبدل کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ضمن پرداختن به شخصیت و عظمت زن در اسلام، افزود: در غرب زن و مرد در یک موقعیت قرار دارند و در دفاع از حقوق زن به یکسان سازی حقوق او با مرد پرداخته است، اما اسلام به عنوان مکتب حقوق انسانی زن، موارد خاصی همچون هنر، نخبگی، اراده، تصمیم، سیاست و مدیریت اجتماعی را مدنظر قرار داده است.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی با بیان اینکه بانو گوهرشاد الگویی بسیار موفق در ترویج امور وقف در میان زنان واقف است، خاطرنشان کرد: عظمت مرحومه گوهرشاد در یک بنای مسجد و منشا خیرات و برکات نیست، بلکه اگر در زندگانی این زن دقت کنیم می‌بینیم که کار عمده او ایجاد تحول در جریان فرهنگی است.
آیت‌الله علم‌الهدی با اشاره به نقش و جایگاه حضرت زنیب کبری (س) در طول عمر شریفشان، تصریح کرد: حضرت زینب کبری (س) به عنوان بانویی نمونه و قهرمان در طول تاریخ هستند و عمده نقش‌آفرینی این بانوی بزرگوار ایجاد تحول در جامعه انسانی بود و عقیله بنی هاشم مردم شام متحول کردند.
وی تاکید کرد: جامعه‌ای که همه‌چیز را در قدرت و سلطه استکبار می‌دید در اثر برخورد حضرت زینب کبری (س) دگرگون شد و شهر شامی که در روز ورود کاروان اهل بیت عصمت و طهارت (ع) آذین‌بندی شده بود همگی یکپارچه عزادار شده و در سوگ ائمه اطهار (ع) گریستند.
نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی خواستار ترویج فرهنگ وقف شد و گفت: در جامعه دینی، اسلامی، قرآنی و امام رضایی باید فرهنگ وقف به‌خوبی در میان نسل‌های مختلف ترویج یابد و در این مسیر تحقق این مهم عموم واقفان نیک‌اندیش به‌ویژه زنان واقف نقشی موثر و کلیدی دارند.
در این مراسم، حجت‌الاسلام جمال ایزدی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، اظهار داشت: فردا نهم رمضان سالروز وفات بانو گوهرشاد و پس فردا وفات ام‌الائمه، حضرت خدیجه کبری (س) است، دو بانوی شاخصی که نامشان آسمانی شد، حضرت خدیجه (س) بانویی همچون کوثر نبی را مادری کردند و بانو گوهرشاد هم واقفی شاخص در جوار امام مهربانی‌ها شد.
وی افزود: انسان‌های مومن و معتقد در همین دنیا بار خود را می‌بندند و واقفان زیادی بودند که از آنان به نیکی یاد می‌شود و یکی از آن‌ها بانو گوهرشاد است و به برکت وقف و موقوفات اشتغال‌های مستقیم و غیرمستقیم زیادی ایجاد شده است.
معاون فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با بیان اینکه بانو گوهرشاد با وقف‌های خود نامی نیک از خود برجای گذاشت، گفت: امیدواریم که همه در زمره واقفان نیک‌اندیش همچون بانو گوهرشاد قرار بگیریم و فرهنگ وقف را در میان آحاد جامعه به‌خوبی تبلیغ و ترویج کنیم.   انتهای پیام//ف.ح  
بانو گوهرشاد با وقف‌های خود نامی نیک از خود برجای گذاشت

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ائمه اطهار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۱۱۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی در این نشست تخصصی که در موزه بزرگ خراسان برگزار شد، گفت: کشف رود، رودخانه‌ای تاریخی، اساطیری و باستان‌شناسی است که نویافته‌های عصر «پلئیستوسن» در امتداد این رودخانه کشف رود بخشی از تاریخ این سرزمین کهن را نمایان می‌کند.

احسان زهره‌وندی افزود: هم‌چنین با رونمایی از نخستین دست‌افزار‌های سنگی آشولی در شمال شرف فلات ایران دستاوردی مهم از تاریخ این استان و ایران در معرض دید عموم قرار گرفته است.

وی با اشاره به چالش‌های زیست محیطی پیرامون کشف رود گفت: با رونمایی از مطالعات باستان‌شناسی و نویافته‌های محدوده کشف رود اهمیت این رودخانه دوچندان شده و وظیفه همه دستگاه‌هایی اجرایی است که این میراث ارزشمند طبیعی و تاریخی را حفظ کنند.

معاون میراث‌فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی افزود: ارائه دستاورد‌های پژوهشی جدید محوطه قادرآباد توس نیز اهمیت منطقه تاریخی توس در کنار کشف رود را نشان می‌دهد و امیدواریم با روشن شدن بخشی از تاریخی کهن این سرزمین توجه مسئولان و مردم به این منطقه تاریخی جلب شود.

دیگر خبرها

  • تربیت میلیونی حافظان قرآن کریم باید به یک مطالبه عمومی و گفتمان تبدیل شود
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • ضرورت اهتمام به اقتصاد فضای مجازی در خراسان رضوی
  • انقلابی ماندن در گرو تداوم فرهنگ دفاع مقدس است
  • ۲۰ اردیبهشت، آخرین مهلت تبدیل پروانه کسب فیزیکی به الکترونیکی
  • نسخه‌های خطی آثار سعدی در موزه بزرگ خراسان رونمایی شد
  • رونمایی از دست‌افزارهای سنگی نویافته کشف رود
  • اسرائیل بیمارستان دوستی غزه را به پادگان نظامی تبدیل کرد
  • رژیم صهیونیستی بیمارستان دوستی غزه را به پادگان نظامی تبدیل کرد