Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: با توجه به پیشرفت فیزیکی برخی پروژه‌ها به زودی کرمان با تولید ۱۰ میلیون تن شمش فولاد به قطب فعالیت فولاد کشور تبدیل می‌شود

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی حسینی نژاد رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت  استان کرمان در گفتگو با راه آرمان اظهار داشت: بر اساس آمار مرکز ایران ۴/۷ ارزش افزوده معادن کل کشور مربوط به معادن کرمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در خصوص صادرات مواد معدنی و با توجه به سرمایه گذاری های انجام شده در سطح استان، افزود: با توجه به اینکه  بالغ بر ۸۰ درصد ذخایر عمده کشف شده  در حوزه ماده معدنی سنگ آهن، کرومیت، مس و ذغال سنگ است ظرفیت استان  در کانی های فلزی است.

حسینی نژاد ادامه داد: با توجه  به صنایع فرآوری شده، ایجاد ارزش افزوده  مواد معدنی سنگ آهن و سیاست کلان سازمان نیز در این زمینه سرمایه گذاری های زیادی صورت گرفته است در حال حاضربا توجه به فعلیت حوزه سنگ آهن و با توجه به پیشرفت فیزیکی ۹۰ درصدی برخی پروژه ها به زودی کرمان با تولید ۱۰ میلیون تن شمش فولاد به  قطب فعالیت فولاد کشور تبدیل می شود.

وی تصریح کرد: ایجاد ارزش افزوده برای معادن یکی از اهداف کلی است در این خصوص زنجیره ارزش افزوده فولاد در استان ایجاد شده است، سنگ آهن با تبدیل به کنسانتره و تبدیل به گندله و آهن اسفنجی و در نهایت با تبدیل به شمش در سطح استان این زنجیره در حال تکمیل است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمان گفت: در حوزه کرومیت کارخانه فرآوری کرومیت در رفسنجان  با ظرفیت ۲۰۰ هزار تن در سال گذشته در رفسنجان  راه انازی شده است.

این مقام مسئول  خاطر نشان کرد: با توجه به سیاست کلان در حوزه معادن استان و سرمایه گذاری شکل گرفته برای رشد و افزایش بهره وری  با توجه به تلاش استان،  شورای معادن و استاندار،  از طریق شورای معادن و همکاری با دانشگاه بهره وری را توسعه  خواهیم داد.

وی در خصوص صادرات مواد معدنی بیان کرد: صادرات همراه با رشد و شکوفایی اقتصادی فرصت شغلی ایجاد می‌کند و رونق این حوزه ضمن نقدینگی، ارز آوری را بهبود می‌بخشد. سال گذشته ۷۰۰ میلیون دلار صادرات صورت گرفت  که نسبت به  سال ۹۶ کاهش  صادرات داشتیم که این کاهش به مسائلی ازقبیل ارز و… بر می‌گردد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۱۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد

فیروز شکوری مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان گفت: سال گذشته بیش از ۱۷ هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات مالیات بر ارزش افزوده به حساب شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و روستاهای فاقد دهیاری استان واریز شد.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۱ نیز ۱۶ هزار میلیارد ریال از سوی امور مالیاتی به شهرداری ها و دهیاری های استان پرداخت و چهار هزار میلیارد ریال نیز بابت یک درصد بهداشت به خزانه واریز شد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان درآمد مالیاتی را منبعی پایدار و سالم برای تامین هزینه ها عنوان کرد و افزود: علاوه بر این موارد، مالیات، کارکرد تنظیم‌گری در بازار را نیز دارد.

شکوری با بیان اینکه یکی از سیاست های دولت سیزدهم تمرکز جدی بر مالیات است،‌گفت: در این راستا تلاش دولت ایجاد یک نظام مالیاتی موفق و عادلانه است تا این مهم در رفاه عمومی و عمران و آبادانی کشور تاثیرگذار باشد.

مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان به لزوم نهادینه کردن فرهنگ مالیاتی تاکید کرد و افزود: وقتی پرداخت مالیات در جامعه نهادینه شود، پاسخگویی نهادهای اجرایی نیز در خصوص هزینه کرد منابع افزایش می یابد.

شکوری اظهار کرد: هزینه کرد مالیات در عمران و آبادانی شهرها و روستاها موجب فرهنگ سازی و تشویق و ترغیب مردم به پرداخت به موقع مالیات می شود.

وی گفت: بیش از ۹۵ درصد از درآمدهای استان از طریق مالیات تامین می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • ایجاد ظرفیت فرامرزی در صنعتی سازی مسکن
  • ۳۶ هزار میلیارد ریال اعتبار مالیات بر ارزش افزوده در زنجان هزینه شد
  • نیمی از دانش آموزان کشور راهی هنرستان می‌شوند
  • نحوه پرداخت عوارض آلایندگی به شهرهای استان بوشهر صحیح نیست
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • ◄ بازار چای بحرانی و کار قاچاقچیان چای سکه می شود!
  • بررسی مسئولیت‌های اجتماعی صنایع و معادن بافق در پیشبرد اهداف آموزش و پرورش
  • آیا ارزش افزوده همان هیولایی است که از آن می‌ترسیم؟
  • مالیات بر ارزش افزوده کالاهای اساسی، دارو و شیر خشک یک درصد شد
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد