Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-03-29@14:58:36 GMT

بازار نفت اوپک داغ‌تر می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۴۱۸۶

بازار نفت اوپک داغ‌تر می‌شود

اوپک در گزارش ماهانه خود پیش بینی کرد تقاضا برای نفت این گروه به دلیل رشد آهسته‌تر تولید رقیبانش شامل تولیدکنندگان شیل آمریکا، امسال بالاتر از حد انتظار خواهد بود.

به گزارش ایسنا، اوپک در گزارش ماهانه خود اعلام کرد تولید این گروه در آوریل کاهش یافته است. عربستان سعودی با وجود اینکه قیمت نفت به بالای ۷۵ دلار در هر بشکه صعود کرد و رئیس جمهور آمریکا خواستار اقدام برای پایین بردن قیمت‌ها شد اما تولید نفت خود را کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

گروه اوپک پلاس که متشکل از اوپک، روسیه و شماری از تولیدکنندگان غیراوپک است، قرار است ماه میلادی آینده در وین برای بازنگری توافق کاهش تولید خود دیدار کند. این گروه توافق کرده‌اند تولیدشان را به مدت شش ماه به میزان ۱.۲ میلیون بشکه در روز محدود کنند.

اوپک برآورد خود از میزان رشد عرضه نفت غیراوپک در سال ۲۰۱۹ را کاهش داد و اعلام کرد رشد سریع تولید نفت شیل آمریکا ملایم‌تر شده است.

اوپک پلاس به دلیل نگرانی از کندی روند رشد اقتصادی که ممکن است به اشباع عرضه در بازار نفت منجر شود، امسال دور جدیدی از کاهش عرضه را به اجرا گذاشت اما فعلاً تقاضا ضعیف نشده است و اوپک برآورد خود از رشد مصرف جهانی نفت را تغییری نداده و در ۱.۲۱ میلیون بشکه در روز حفظ کرد.

با این حال در گزارش اوپک آمده است که ذخایر نفت در اقتصادهای توسعه یافته پس از کاهش در فوریه، در مارس رشد کرد که تحول نگران کننده‌ای برای این گروه محسوب می‌شود.

طبق این گزارش، اگر اوپک با نرخ آوریل به تولید نفت ادامه دهد جهان در سال ۲۰۱۹ با کمبود عرضه مواجه می‌شود.

سهم اوپک از کاهش تولید توافق شده، ۸۰۰ هزار بشکه در روز است اما این گزارش نشان داد تولیدکنندگان اوپک بسیار بیشتر از میزان توافق شده تولیدشان را محدود کرده‌اند.

تولید اوپک در آوریل بر مبنای ماهانه ۳۰۰۰ بشکه در روز کاهش داشت و به ۳۰.۰۳۱ میلیون بشکه در روز رسید. عربستان سعودی به کاهش داوطلبانه بیشتری مبادرت کرد تا افزایش تولید در نیجریه، عراق و لیبی جبران شود.

طبق محاسبات رویترز، نرخ پایبندی ۱۱ عضو اوپک که در توافق کاهش تولید مشارکت کرده‌اند در آوریل به ۱۵۰ درصد رسید که نسبت به نرخ پایبندی ۱۵۵ درصدی در مارس، تفاوت چندانی نشان نمی‌دهد.

اوپک برآورد کرد که به طور میانگین باید ۳۰.۵۸ میلیون بشکه در روز نفت فراهم کند تا بازار متوازن بماند. این آمار بر مبنای ماهانه ۲۸۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته که به دلیل دورنمای عرضه کمتر از سوی تولیدکنندگان غیراوپک است.

بر اساس گزارش رویترز، با این حساب اگر اوپک با نرخ آوریل به تولید ادامه دهد، بازار نفت در سال ۲۰۱۹ با بیش از ۵۰۰ هزار بشکه در روز کمبود عرضه مواجه می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تقاضا برای نفت اوپک تولید نفت اوپک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۴۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سقوط فروش آیفون در بزرگترین بازار دنیا

فروش آیفون در چین در فوریه نسبت به مدت مشابه سال قبل، حدود ۳۳ درصد کاهش یافت و افت تقاضا برای این گوشی پرچمدار در مهم‌ترین بازار اپل در خارج از آمریکا، ادامه یافت.

به گزارش ایسنا، آمار دولتی نشان می‌دهد برندهای خارجی در ماه میلادی گذشته، تنها حدود ۲.۴ میلیون گوشی هوشمند را روانه بازار کرده اند. بخش عمده این فروش، مربوط به اپل است که تنها بازیکن خارجی با سهم بازار قابل توجه است. کاهش فروش در فوریه، دومین کاهش ماهانه متوالی فروش است.

طبق آمار آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین، این شرکت در ژانویه، مجموعا حدود ۵.۵ میلیون دستگاه یا حدود ۳۹ درصد کمتر از سال قبل، گوشی فروخت.

سهام اپل در سال میلادی جاری تاکنون، حدود ۱۲ درصد افت کرده و اپل از همتایان خود در حوزه فناوری، فاصله پیدا کرده است.

اپل از زمان معرفی جدیدترین نسل آیفون در سپتامبر، شاهد تقلای پرفروشترین محصول خود در بزرگترین بازار تلفن هوشمند جهان بوده است. بازگشت شرکت فناوری هواوی به عنوان یک رقیب پرقدرت در بخش گوشی‌های رده بالا، سهم اپل را ربوده است و کاهش فروش آیفون باعث شد این شرکت آمریکایی در ژانویه، تخفیف‌های کم سابقه ای را عرضه کند.

نیکول پنگ، تحلیلگر شرکت کانالایز می‌گوید: کانال‌های خرده‌فروشی اپل در چین هنوز محموله‌های سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۳ را تمام نکرده اند که می‌تواند افت ماه‌های اخیر را توضیح دهد. اما این همچنین نشانه‌ای از روند کاهش فروش در ماه‌های آینده برای اپل در چین است، به‌ خصوص که همتایان چینی این شرکت، به شدت روی مدلهای مجهز به هوش مصنوعی مانور می‌دهند.

فروش کلی بازار گوشی‌های هوشمند چینی در فوریه، تقریبا یک سوم کاهش یافت که نشان‌دهنده بی‌میلی مصرف‌کننده‌ها برای هزینه برای کالاهای مورد علاقه شان است.

بر اساس گزارش بلومبرگ، تحلیلگران هنوز رشد فروش را در طول سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی می‌کنند، اما انتظار دارند فروش آیفون همچنان رو به وخامت باشد. تحلیلگران بانک جفریز در یادداشتی در هفته جاری، کاهش بیش از ۲۰ درصدی بازار آیفون در سال میلادی جاری را پیش بینی کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت نفت بیش از یک دلار بالا رفت
  • ایجاد ۲۹۴هزار ظرفیت شغلی در سامانه جستجوی شغل
  • سقوط آزاد آیفون در چین!
  • کاهش ۳۳ درصدی فروش آیفون در چین
  • سقوط فروش آیفون در بزرگترین بازار دنیا
  • بازار آب از طرح‌های مهم مشارکت مردمی در حوزه آب/کاهش ۱۱.۶ درصدی بارش‌ها در یزد
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه ای و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • حکایت معنادار افزایش قیمت کارخانه و ناترازی در بازار ۱۴۰۲ خودرو
  • افزایش ذخایر آمریکا سد راه صعود نفت شد
  • کاهش ۵۰ درصدی سود سهام عدالت روندسرمایه گذاری را نزولی کرد