Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون عمرانی استانداری اصفهان گفت: سرانجام ۹۸ درصد از تونل سوم کوهرنگ احداث شده و پیش‌بینی می‌شود که تا نیمه دوم سال جاری تکمیل شود. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۹ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، بعد از گذشت دو دهه از تاسیس و کلنگ‌زنی  تونل سوم کوهرنگ در خاک استان چهارمحال و بختیاری برای الحاق آب رودخانه کوهرنگ از سرشاخه‌های کارون به زاینده‌رود برای  تامین آب شرب و صنعت اصفهان، با انتقال آب این تونل برای شرب و صنعت استان یزد، تکمیل این تونل با کش و قوس‌های فراوانی روبه‌رو بود و نیمه تمام رها شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو استان اصفهان با برداشت‌های بی‌رویه و غیر‌قانونی آب از زاینده‌رود، در تامین آب شرب و آب مورد نیاز کشاورزان با بحران روبه‌رو شده که به گفته برخی از نمایندگان اصفهان به دلیل امکان‌پذیر نبودن برگشت روال انتقال حق‌آبه اصفهان، قرار است کمبود آب اصفهان از طریق احداث تونل بهشت‌آباد و سد سوم کوهرنگ جبران شود، به‌عبارتی بدهی دولت به مردم اصفهان از این طریق صاف شود.

حجت‌الله غلامی معاون عمرانی استانداری اصفهان در مورد تکمیل سد تونل سوم کوهرنگ می‌گوید: 98 درصد از تونل سوم کوهرنگ احداث شده است و پیش‌بینی می‌شود این تونل در نیمه دوم سال جاری به طور کامل تکمیل شود.

وی می‌گوید: امسال با 2 هزار و 130 میلی‌متر بارش، میزان آبی بسیار متغیری داشته‌ایم به صورتی که ذخیره سد زاینده رود از سال گذشته تاکنون حدود 405 میلیون متر مکعب افزایش پیدا کرده است و این در صورتی است که سال گذشته هیچ خروجی در بحث کشاورزی نبوده، اما امسال در اوایل سال دریچه‌های سد برای تامین نیاز کشاورزی باز شد که طبق برنامه‌ریزی‌ها تا 20 خرداد نیز جاری خواهد بود.

اصفهان| تابستانِ زاینده‌رود چگونه می‌گذرد؛ آبیاری باغات یا جریان مستمر رودخانه؟راهکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست برای احیای تالاب گاوخونی / زاینده‌رود دیگر زاینده نیستتونل بهشت‌آباد و سد سوم کوهرنگ بدهی دولت به مردم اصفهان

غلامی با بیان اینکه 175 میلیون متر مکعب آب مربوط به محیط زیست می‌شود، گفت: باید مقداری از این میزان برای تالاب و احیای آن در نظر گرفته شود که در ایام نوروز نزدیک به 12 درصد سطح تالاب از آب پر شد و حجم آب وارد شده نیز 5 متر مکعب بوده است.

وی از جمله دلایل کمبود آب با وجود بارش‌ها در سال جاری را تغذیه سفره‌های زیرزمینی می‌داند و می‌گوید: طبیعتا باید به‌ازای هر میلی‌متر آب یک میلیون مترمکعب آب داشته باشیم اما به لحاظ خشکسالی و تخلیه سفره‌های زیرزمینی بالادست، بخشی از آب برای تغذیه سفره‌های زیرزمینی استفاده می‌شود و از طرفی هم بند‌های آبخیزداری اجازه جاری شدن این بارش‌ها را به طور کامل به زاینده‌رود نمی‌دهد.

انتهای پیام/ح

R41346/P/S6,51/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)

عصر ایران؛ فرزانه احمدی _ گروهی از خبرنگاران به بازدید از زاینده‌رود از کوهرنگ تا شهر اصفهان رفتند. به نظر می‌رسد شرایط همچنان مثل قبل است، لوله‌های زیادی همچنان آب رود را به باغ‌ها و زمین‌های کشاورزی انتقال می‌دهند و برداشت‌های بی‌رویه در این حوضه آبی ادامه دارد.

گزارش را اینجا ببینید

در عین حال اصفهان با فرونشست روبه‌رو است و این شهر در خطر تخلیه در سال‌های آینده قرار دارد. خبرنگاران در ادامه سفر به اصفهان  در یک نشست خبری با مدیران شهری و قرارگاه آب اصفهان سوالات خود را مطرح کردند.

مدیران اصفهانی در این نشست گفتند مدیریت انتقال اب دریای عمان به مدیریت با روش پت و مت شبیه است. همچنین آنها گفتند آبی که از دریای عمان به اصفهان می‌رسد وارد رودخانه نخواهد شد چراکه باید چاله‌های دیگری را پر کند. این گزارش را در این باره ببینید. 

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • افزایش ۷۸ درصدی ساخت بزرگراه در سیستان و بلوچستان
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • رنجش اهالی شهرک زاینده رود اصفهان از جاری شدن فاضلاب در سطح معابر + فیلم
  • حجم آب ورودی سد‌های استان کرمان در بارندگی‌های اخیر ١٠ میلیون متر مکعب بود
  • حقوق شهر اصفهان در بازگشایی‌های زاینده‌رود محقق نشده است
  • (ویدئو) مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟!
  • مدیریت «پت و مت» در زاینده‌رود؟! / اعتراف مسوولان اصفهانی؛ آبی که از دریای عمان به اصفهان برسد وارد رودخانه نمی‌شود/ مدیریت یکپارچه تنها راه نجات زاینده‌رود (فیلم)
  • تعمیر شکستگی خط انتقال آب زاینده رود به کاشان