Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران عامل بانک ملت و گروه صنعتی گلرنگ با انعقاد تفاهمنامه ای، بر تقویت همکاری های فی مابین تاکید کردند. آفتاب‌‌نیوز : بر اساس این تفاهمنامه که به امضای محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت و مهدی فضلی مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ رسید، سطح همکاری های متقابل و مراودات بانکی از طریق تمرکز بیشتر حساب ها و همچنین فعالیت های مرتبط با انواع ضمانتنامه و گشایش اعتبارات اسنادی داخلی از سوی گروه و شرکت های زیرمجموعه نزد بانک ودرعین حال ارائه خدمات ویژه بانکی به کل مجموعه گروه، ارتقا خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرعامل بانک ملت در جلسه امضای این تفاهمنامه که با حضور عباس جعفرلو معاون مدیرعامل و مسعود نصر اصفهانی مدیر امور بانکداری شرکتی این بانک برگزار شد، با اشاره به این نکته که گروه صنعتی گلرنگ، یکی از شرکای تجاری و مشتریان ارزنده بانک ملت محسوب می شود، اظهار داشت: این بانک به ویژه در سال جاری که سال رونق تولید نامگذاری شده است، خود را ملزم به حمایت از واحدهای تولیدی که بازار فروش خوب و ساختار مالی مناسبی دارند، می داند و به طور کامل از آنها حمایت می کند.

به گزارش روابط عمومی بانک ملت، وی با تاکید بر این نکته که با وجود بانکی مانند بانک ملت، نباید هیچ واحد تولیدی دارای توجیه اقتصادی، تعطیل یا دچار کاهش فعالیت شود، تصریح کرد: این بانک، تمام قد از بخش تولید و صنعت کشور حمایت می کند و گروه صنعتی گلرنگ نیز که دارای شرایط مناسبی در زمینه تولید است، از حمایت های این بانک بیش از گذشته بهره مند خواهد شد.
بیگدلی ادامه داد: خوشبختانه تعامل میان دو مجموعه، یک تعامل برد- برد است که هر دو طرف از این تعامل، منتفع می شوند.
وی با اشاره به انعقاد تفاهمنامه های متعدد با گروه صنعتی گلرنگ از سال ۹۱ تاکنون، این تفاهمنامه ها را ادامه دار خواند و گفت: با توجه به کیفیت بالای این تعامل، هر سال میزان تسهیلات بانک به مجموعه گلرنگ، افزایش یافته است و این تعامل می تواند روز به روز بهتر شود.
مدیرعامل بانک ملت با اظهار امیدواری نسبت به تمرکزهرچه بیشتر فعالیت های بانکی و مالی گروه گلرنگ در بانک ملت، یادآور شد: بانک آماده هرگونه حمایتی از گروه و شرکت های زیرمجموعه در قالب تامین سرمایه ثابت و سرمایه در گردش حتی خارج از چارچوب تفاهمنامه و با تدوین مدل های مختلف است تا بدین ترتیب گامی مهم درراستای رونق تولید برداشته شود.

وی دستورات لازم را برای شناسایی و تامین نیازهای مالی گروه صنعتی گلرنگ و شرکت های زیرمجموعه صادر کرد.
مهدی فضلی، مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ نیز در این نشست با اظهار خرسندی از امضای مجدد تفاهمنامه همکاری با بانک ملت برای سال جاری، از دست اندرکاران این بانک به دلیل همکاری مطلوب در سال های گذشته، قدردانی کرد.
وی با اشاره به وقت شناسی مدیران بانک ملت، این موضوع را نشانه نظم و انضباط حاکم بر این بانک خواند و با ارزشمند خواندن این خصیصه، افزود: تعامل بین دو مجموعه یک تعامل دو سر برد است که هم بانک، هم گروه و هم کل هموطنان از این تعامل، بهره می برند.
مدیرعامل گروه صنعتی گلرنگ، اعتقاد به توسعه فعالیت ها را اعتقاد مشترک مدیران دو مجموعه عنوان کرد و تاکید کرد: ما در توسعه، به سرمایه گذاری های بلندمدت فکر می کنیم و در این راه به کمک و حمایت بانک ملت بیش از پیش نیازمندیم و درخواست داریم تا بخشی از تسهیلات بانک به این مقوله اختصاص یابد.
وی با بیان این نکته که سرمایه در گردش موردنیاز واحدهای تولیدی به شدت افزایش یافته است، تامین این سرمایه را مستلزم حمایت بانک ها و به ویژه بانک ملت دانست و از آمادگی این گروه صنعتی برای استقرار بیش از دو هزار پایانه فروشگاهی بانک ملت در فروشگاه های گلرنگ خبر داد و گفت: کار کردن با بانک ملت برای سطوح مختلف گروه و شرکت های زیرمجموعه، لذبتخش و رضایتبخش است.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: بانک ملت گروه صنعتی گلرنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۸۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک های ناتراز اصلاح شوند تورم کاهش می یابد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان این که ناترازی بانک ها یکی از عوامل افزایش تورم است گفت: اگر بانک‌های ناتراز اصلاح شوند چه از ادغام و چه منحل شدن، مسلماً رشد نقدینگی و در نهایت تورم کاهش پیدا خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، غلامرضا مصباحی مقدم عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در مورد  ظرفیت‌های اقتصادی کشور برای مهار تورم و مهار رشد نقدینگی اظهار کرد: اقدامات مربوط به مهار تورم باید با توجه به عوامل موجد تورم انجام شود.

وی یکی از عوامل تورم را رشد بی رویه نقدینگی عنوان کرد و افزود: بانک مرکزی اعلام کرده که رشد نقدینگی را به 24 درصد کاهش داده که اقدام خوب و مثبتی است اما عامل دیگری به نام کسری بودجه هم وجود دارد که به عنوان منشأ رشد نقدینگی شناخته می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام همچنین از ناترازی بانکها به عنوان یک عامل دیگر افزایش تورم یاد کرد و گفت: در حال حاضر چند بانک ناتراز در دستور بررسی بانک مرکزی قرار دارند که بنده معتقدم اگر بانک‌های ناتراز اصلاح شوند چه از ادغام و چه منحل شدن، مسلماً رشد نقدینگی و در نهایت تورم کاهش پیدا خواهد کرد.

 مصباحی مقدم انتظارات تورمی را مهم ترین عامل کنونی افزایش تورم دانست و خاطرنشان کرد: از سال گذشته تاکنون یک عامل دیگر به عنوان انتظارات تورمی هم بروز کرده که البته قبلاً هم وجود داشت و به همان انتظارات مردم برمی گردد. در حقیقت، وقتی مردم انتظار دارند که تورم در فروردین ماه هر سال مجدداً افزایش پیدا کند بنابراین همان ذهنیت باعث می‌شود به استقبال افزایش قیمت‌ها حرکت کنند و خود استقبال از افزایش قیمت‌ها منجر به افزایش قیمت‌ها خواهد شد.

این استاد دانشگاه معتقد است مهم ترین مسئله در مهار انتظارات تورمی، اعتماد مردم به دولت است بطوریکه اگر مردم به وعده‌های دولت اعتماد کنند که محقق شدنی است انتظارات تورمی کاهش پیدا می‌کند.

وی انتظارات تورمی را ناشی از فعالیت کانال‌های تلگرامیِ مربوط به نرخ ارز دانست و گفت: کانال‌های تلگرامی کانال‌هایی است که بیگانگان روی آن سوار هستند و البته برخی از این کانال‌ها نیز در داخل کشور فعالیت می‌کنند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تأکید کرد: در حال حاضر اراده بانک مرکزی این است که اقدام به تثبیت قیمت ارز کند و به همین دلیل قیمت ارز در طول یک سال اخیر ثبات نسبتاً خوبی طی کرد.

 مصباحی مقدم تأکید کرد: عامل کنونی افزایش تورم، انتظارات تورمی است و انتظارات تورمی هم معلول نرخ ارز بازار آزاد (بازار تأمین کالاهای قاچاق) است که در اختیار دولت نیست و دولت نمی‌تواند آن را کنترل کند.

وی افزود: اگر همه مبادلات ارزی داخل کشور از طریق بانکها و صرافی‌ها انجام می‌شد ما دیگر عامل انتظارات تورمیِ ناشی از قیمت ارز را نداشتیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همراهی بانک ها در تامین مالی پروژه‌ها و طرح‌های توسعه شرکت مس
  • عامل تاخیر حمله اسرائیل به ایران چیست؟ پاسخ کارشناس صهیونیست
  • بازدید از روستاها موجب تقویت تعامل مردم با مسؤولان می شود
  • برگزاری سومین نشست سازوکار تعامل افغانستان و چین در پکن
  • مصباحی مقدم: انتظارات تورمی مهم‌ترین عامل افزایش تورم است
  • تاکید وزیر دفاع پاکستان بر تقویت همکاری‌های امنیتی و ضدتروریسم با ایران
  • بانک های ناتراز اصلاح شوند تورم کاهش می یابد
  • تقویت روابط خارجی هدف مدیران اقتصادی قزوین است
  • انعقاد تفاهمنامه همکاری میان اتاق بازرگانی ایران و آلمان
  • ضرورت تعامل و همکاری شهرداری و بنیاد ایران‌شناسی در راستای احیا هویت تاریخی شهر ارومیه