Web Analytics Made Easy - Statcounter

رقابت سالم در بازار بیمه به تقویت بنیه مالی صنعت بیمه منتهی می شود و به همین خاطر تمامی فعالان صنعت بیمه در بخش صدور باید مسائلی نظیر رعایت نرخ فنی و شرایط منطقی را با جدیت دنبال کنند.
به گزارش صدای ایران دکتر غلامرضا سلیمانی که در نشست شورای هماهنگی شرکت های بیمه، کانون و انجمن های صنفی نمایندگان و کارگزاران صنعت بیمه آذربایجان شرقی، سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود: خوشبختانه نزدیک به صددرصد واحدهای صنعتی کشور از پوشش های بیمه ای بهره می برند که این امر نشان دهنده اهمیت حفظ سرمایه و روند تولید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس کل بیمه مرکزی با قدردانی از فعالیت گسترده شرکت سهامی بیمه ایران در استان آذربایجان از شرکت های خصوصی بیمه خواست با فعالیت مضاعف و شناسایی ظرفیت های خالی، سهم خود را از بازار بیمه کشور افزایش دهند.
دکتر سلیمانی با بیان این مطلب که برگزاری نشست های منظم شورای هماهنگی بیمه استان ها به استحکام صنعت بیمه منجر خواهد شد، خاطرنشان کرد: هماهنگی شرکت های بیمه از روش های مفید توسعه ای به شمار می رود و در سیل اخیر نیز شاهد بودیم که استان هایی در مدیریت بحران، قدرتمندتر عمل کردند که از شورای هماهنگی منظم تری سود می بردند.
رییس شورای عالی بیمه از اراده نهاد ناظر در خصوص واگذاری برخی از اختیارات بیمه مرکزی به شرکت های بیمه ای و نمایندگان آنان و اجرای موضوع برون سپاری و دخالت شرکت ها در امر اصلاح آیین نامه ها،خبر داد و افزود: توسعه در فضای تعامل شکل می گیرد و ما نمی توانیم انتظار داشته باشیم که نمایندگان صنعت بیمه در استان ها بدون اختیارات کافی، روند توسعه ای را با شتاب قابل قبولی دنبال کنند.
وی در پایان با ابراز خرسندی از فعالیت ۲۵ شرکت بیمه ای در استان آذربایجان، این حجم از فعالیت را در سطح این استان صنعتی قابل قبول توصیف کرد و نسبت به ضرورت ظرفیت سازی های تازه خبر داد.
گفتنی است در آغاز این نشست حسن مستفید فرماندار شهرستان شبستر از این شهرستان به عنوان شهر اولین ها و زادگاه بزرگان و مشایخ حوزه های دین و اخلاق یاد کرد و افزود حضور رئیس کل بیمه مرکزی در شهرستان شبستر می تواند انگیزه فعالان اقتصادی منطقه را بیشتر کرده و به افزایش روند بازسازی و رونق تولید منتهی شود.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: بیمه بیمه مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۵۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد دوستار در نشست با اعضای هیأت رئیسه و رؤسای دانشکده‌های دانشگاه در اتاق شورای حوزه ضمن تقدیر از تلاش‌های رئیس سابق دانشگاه، تغییر مدیریت در دانشگاه را امری طبیعی دانست و اظهار کرد: دوران مدیریت با سرعت طی می‌شود و آنچه می‌ماند یادگاری است که از آن دوران در ذهن افراد باقی می‌ماند و قضاوت‌هایی که تاریخ بر عملکرد آدم‌ها خواهد کرد و توشه‌ای که انسان برای آخرت خویش می‌برد.

سرپرست دانشگاه گیلان گفت: از امروز باید کار جدیدی در دانشگاه شروع کرد و فرصت زیادی نیز باقی نمانده است و باید عملکرد به مردم ارائه دهیم و فقط به فکر کار باشیم و بنا بر تغییر ندارم و بنا بر برنامه ریزی دارم و از کلیه معاونت‌ها و رؤسای دانشکده‌ها می‌خواهم وضعیت موجود حوزه خود و چالش‌های موجود را شناسایی و راهکار ارائه دهند و ما نیز نشست‌های تخصصی را با هر یک از معاونت‌ها و دانشکده‌ها آغاز خواهیم کرد.

دوستار در ادامه از معاونت اداری مالی و مدیریت منابع دانشگاه خواست عملکرد هزینه دانشگاه را تا پایان سال ۱۴۰۲ تنظیم کند و نباید هزینه‌های پرداخت نشده ۱۴۰۲ به سال ۱۴۰۳ منتقل شود.

وی در ادامه گفت: ما دانشگاه هستیم و از دانشگاه انتظارات بسیار بالاست و اگر دانشگاه کارکرد اجتماعی نداشته باشد از محیط حذف می‌شود و باید کاری کنیم که محیط را مدیریت کنیم و دانشگاه گیلان دانشگاه مادر هست و هدایت کننده دیگر دانشگاه‌های استان نیز است.

سرپرست دانشگاه گیلان با بیان اینکه هر معاونت و هر رئیس دانشکده در حوزه اختیارات خودش همانند رئیس دانشگاه است، گفت: ما باید پای صنعت را در دانشگاه باز کنیم و دانشجویان و اعضای هیأت علمی را روانه صنعت کنیم.

دوستار تصریح کرد: خانواده‌ها از دانشگاه مدرک نمی‌خواهند بلکه از ما اشتغال می‌خواهند که لازمه آن مهارت است که به کمک ورود به صنعت ایجاد می‌شود و باید در کنار مباحث اقتصادی به مباحث فرهنگی که بسیار مهم هستند با استفاده از ظرفیت نهاد رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی و اجتماعی پرداخته شود.

تشکر از همه مدیران دانشگاه

«فرید نجفی» رئیس سابق دانشگاه هم در این نشست ضمن تشکر از همه مدیران دانشگاه گفت: در ابتدای دوران مسئولیتم دانشگاه با شرایط کرونایی مواجه بود و ضمن عبور و ایجاد نظم و ترتیب از آن شرایط و بازگشایی دوباره دانشگاه، حوادث و ناآرامی شهریور ۱۴۰۱ اتفاق افتاد که دانشگاه آن شرایط را مدیریت کرد.

وی همچنین برای دکتر دوستار سرپرست جدید دانشگاه در ادامه این مسیر ابراز موفقیت کرد.

«حجت الاسلام علی محمد عباسی» مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه هم در این نشست ضمن تبریک انتصاب دوستار به سمت سرپرست جدید دانشگاه، از کلیه مدیران دانشگاه که بار سنگین مسئولیت را پذیرفته و برای رضا خداوند کار می‌کنند تشکر کرد و از همه مدیران خواست که با داشتن تلاش و جدیت، همیار سرپرست جدید دانشگاه در راستای ایفای رسالت‌های دانشگاه باشند.

شایان ذکر است سرپرست جدید دانشگاه قبل از این نشست، به اتفاق مدیران دانشگاه در مزار شهدای گمنام دانشگاه حاضر شد و با اهدای صلوات یاد و خاطره شهدا را گرامی داشت.

کد خبر 6080859

دیگر خبرها

  • اولین جلسه شورایعالی بیمه در سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری نشست شورای امنیت درباره فعالیت آنروا در نوار غزه
  • برگزاری نشست شورای امنیت سازمان ملل درباره فعالیت نهاد امدادرسانی برای آوارگان فلسطینی
  • وزیر خارجه راهی نیویورک شد
  • «غریب‌آبادی» رییس ستاد مرکزی افشای حقوق بشر آمریکایی شد
  • پای صنعت باید در دانشگاه باز شود
  • به دنبال حرکت جدیدی در دانشگاه گیلان هستم
  • ارتقای کیفیت و استحکام بدنه خودرو مطالبه جدی پلیس در سال ۱۴۰۳ است
  • رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد
  • توقف فعالیت پنجمین دوره شورای روانشناسی و مشاوره