Web Analytics Made Easy - Statcounter

یاسوج- ایرنا- مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد گفت: کارگاه ها و دوره های آموزشی این اداره کل در زندان زنان بند نسوان یاسوج با استقبال خوبی روبرو شده است.

فرج اله راد روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ضمن بازدیدی که از این بند انجام شد، عملکرد کارگاه های آموزشی تیم سیار زندان، مشکلات و کمبود های آموزشی و ایجاد کارگاه های جدید متناسب با نیاز بازار کار مورد ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: طبق بررسی های انجام شده زندانیان بند نسوان علاوه بر رضایت از مهارت های کسب شده، خواستار برگزاری دوره های آموزشی جدید در رشته های مختلف نیز هستند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: با برنامه ریزی های انجام شده تاکنون آموزش های فنی و حرفه ای و مهارتی زیادی به زندانیان ارائه شده است که می تواند منجر به توانمند شدن بانوان زندانی شود.
راد با اشاره به نقش آموزش ها در ایجاد شغل و بازگشت زندانیان به جامعه، تصریح کرد: تلاش می شود که دوره های مورد نیاز این قشر از جامعه هدف به خوبی پاسخ داده شود.
راد عنوان کرد: رشته های چرم دوزی، بافت عروسک های تزیینی، خیاطی، قالی بافی و گلیم بافی از جمله دوره های آموزشی فنی و حرفه ای هستند که تا الان در زندان بند نسوان اجرا شده است.
9928/6110

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي دوره هاي آموزشي فني حرفه اي كهگيلويه و بويراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سرانه‌های آموزشی +فیلم

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با انتقاد از سرانه دانشجویان این دانشگاه گفت: هزینه دانشگاه فنی و حرفه‌ای سه برابر آموزش‌های نظری است، اما سرانه دانشجویان کمتر از سایر دانشگاه‌ها است.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، نشست خبری، عرفان خسرویان رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.

خسرویان گفت: دانشگاه فنی و خرفه‌ای بزرگترین دانشکاه دولتی کشور است که زیرنظرنظام آموزش‌های مهارتی فعالیت می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت آموزش مهارتی در توسعه کشورافزود: آموزش مهارتی سهم مهمی در توسعه کشور دارد و برای تربیت نیروی ماهر استاندارد در صنایع، همه دولت‌ها برنامه ریزی منسجمی دارند. در دانشکاه فنی و حرفه‌ای برآن شدیم تا ساماندهی خوبی انجام دهیم که در نتیجه به طراحی کنفرانس ملی مهارت رسیدیم که در روز‌های دو شنبه و سه شنبه ۳ و ۴ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه‌ای با اشاره به سه بخش کنفرانس ملی مهارت تصریح کرد: یک بخش مقالاتی که از طریق پژوهشگران و دانشگاهیان ارسال شده است. بخش دیگر مربوط به نشست‌های سیاسی با حضور بخش دولتی و خصوصی و اعضای آموزش و عالی است که چالش‌های مربوط به آموزش فنی مطرح می‌شود؛ و بخش سوم کارگاه آموزشی که در ارتباط با توانمندسازی‌های افراد تدارک دیده شده است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای  آماری از مقالات ارسال شده ارائه داد و گفت: طبق آمار ۲۸۳ مقاله دریافتی بوده، ۵۱ درصد مقالات پذیرفته شده و ۱۴۵ مقاله نهایی شده که ۲۵ درصد به صورت شفاهی ارائه خواهند شد بقیه به شکل پوستر ارائه خواهد شد.

وی افزود: ۵ محور برای هسته اصلی کنفرانس تدوین شده که سعی شده در این کنفرانس به آن پرداخته شود. هدف کنفرانس شکل‌گیری به اکوسیستم تصمیم‌گیران حوزه آینده پژوهی و مهارت آموزی و مشاغل آینده در همه حوزه‌ها مقالات طراحی شده است.

وی تصریح کرد: ۶۸ درصد مقالات با مشارکت آموزش عالی دانشگاه‌هایی همچون تربیت مدرس و تهران و مابقی را مشاغل به خود اختصاص داده اند. همچین ۶۰ درصد مقالات بخش دولتی و ۴۰ درصد بخش خصوصی هستند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی



خسرویان با اشاره به برگزاری کنفرانس ملی مهارت در کشور ادامه داد: این کنفرانس برای اولین بار در ایران برگزار می‌شود. پس از برگزاری دو دوره در بخش ملی وارد حوزه بین المللی نیز می‌شویم. هدف اصلی کنفرانس، ایحاد تشریک مساعی و هماهنگی بین همه ذی‌نفعان حوزه فنی و حرفه‌ای در کشور است. دانشگاه علمی و کاربردی و سازمان فنی و حرفه‌ای و بسیاری از بنگاه‌ها به نوعی ذی‌نفعان آموزش فنی و حرفه‌ای هستند.

وی با اشاره به دستاور‌های این کنفرانس افزود: نتیجه این کنفرانس منجر به هم‌افرایی و انسجام برای تدوین مدل‌های آموزشی در کشور می‌شود و در ذهن تصمیم گیران عالی کشور یک تصویر شفاف تری از چالش‌ها و فرصت‌های آموزش فنی و حرفه‌ای ایجاد خواهد کرد.

خسرویان با اشاره به بودجه دانشگاه فنی و حرفه‌ای گفت: در تمام دنیا سهم آموزش مهارتی سه برابر آموزش نظری است، زیرا نیاز به کارگاه‌های به روز و تکنسین دارد. سهم مواد اولیه برای ۲۰۰هزار دانشجو ۴۰۰ میلیون تومان است، چون آموزش گرانی است. اما برای دانشگاه فنی و حرفه‌ای سرانه‌ای در آموزش عمومی دیده شده و سرانه این دانشجویان یک سوم دانشجویان دانشگاه دولتی است.

وی با اشاره به اصلاحیه‌های انجام شده در این خصوص گفت: از ابتدای دولت سیزدهم بودجه یک و دو هم همت بوده است که یک همت آن برای دستمزد هزینه شده است. هزینه بالای بازگشایی دانشکاه و خوابگاه پس از کرونا با کمک دولت برای سال اول پسا کرونا نزدیک به دو همت رسید و تا پایان ۱۴۰۲ به سه همت افزایش پیدا کرد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

وی در پایان یادآور شد: امیدواریم در این رویداد‌های علمی بتوانیم اهمیت آموزش فنی و حرفه‌ای را در ریل گذاری کشور جا بینداریم.

دیگر خبرها

  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین
  • رئیس هیات ورزش دانش‌آموزی کهگیلویه و بویراحمد انتخاب شد
  • اجرای ۲۰ برنامه آموزشی و مشارکتی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۴ هزار نفر در دوره آموزش فنی و حرفه‌ای شرکت کردند
  • بهترین آموزشگاه مهارت‌های فنی با ضمانت بازگشت وجه در صورت نارضایتی
  • زنگ سلامت در مدارس کهگیلویه و بویراحمد نواخته شد
  • افزایش رشته‌های آموزشی در مرکز فنی و حرفه ای میناب
  • افزایش رشته‌های جدید در مرکز فنی حرفه ای میناب
  • نواخته شدن زنگ سلامت در۳ هزار مدرسه کهگیلویه وبویراحمد
  • انتقاد رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای از سرانه‌های آموزشی +فیلم