Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-20@01:58:52 GMT

چگونگی ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت در یک نگاه

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۶۴۰۵

چگونگی ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت در یک نگاه

قبل از آنکه افراد تصمیم به ثبت شرکت نمایند، می‌بایست از اهداف کار و شرکای خود آگاهی کاملی داشته باشند. مشخص کردن این دو رکن اصلی شروعی بر چگونگی ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت خواهد بود. آفتاب‌‌نیوز : با تعیین اهداف و شروع شراکت اولین قدم ثبت قانونی این مشارکت آغاز می‌گردد؛ بنابراین با مراجعه مستقیم به دفاتر رسمی اداره ثبت شرکت‌ها و یا با درخواست آنلاین در سامانه ساجات متقاضیان، سهامداران و صاحبان شرکت ها اقدام به ثبت شرکت می نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت نیز مراحل و شرایطی تقریباً مشابه با ثبت شرکت دارند که در برخی موارد با هم متفاوت می باشد و جنبه تخصصی تر را در پی خواهد داشت. 
در ادامه این مطلب سعی می شود با توجه به عنوان چگونگی ثبت شرکت ، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت در یک نگاه، توضیحاتی در ارتباط با شرایط و مراحل ثبت شرکت ،ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت را با نگاهی کلی تر و بیانی ساده تر بیان نمود.
ثبت شرکت
ثبت شرکت دارای مزایای است که هر صاحب شرکتی برای ادامه فعالیت شرکت به آن نیازمند می باشد و از طرفی نیز ثبت شرکت  به فعالیت و عملیات شرکت جنبه ای قانونی می بخشد. طبق قوانین اداره امور ثبت شرکت ها با تشکیل هر شرکت ثبت آن شرکت الزامی می باشد. با درخواست ثبت شرکت به اداره ثبتی و درج آگهی ثبت شرکت در روزنامه رسمی و کثیرالانتشار، یک شناسه ای ملی به متقاضی داده می شود که کدی 11 رقمی است و بعد از آن شماره ثبت شرکت را دریافت نموده و فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز می کند. این شماره ثبت در حقیقت تأییدیه و اجازه شروع کار شرکت می باشد که به عنوان یک مجوز رسمی به شرکت هایی که قانونی ثبت شده اند، اعطا می شود.
ثبت شرکت ها بر اساس نوع شرکت به دو صورت ثبت شرکت های مدنی و  ثبت شرکت های تجاری انجام می شود.
ثبت شرکت های مدنی، شرکت های مدنی شرکت هایی هستند که حداقل شرکا دو نفر باید باشد و دارایی و سرمایه شرکت بر اساس اشاعه بین آنها تقسیم می شود. شرکت های مدنی دو دسته هستند، شرکت های اختیاری و شرکت های اجباری. شرکت های مدنی از نوع اختیاری در اثر عقد قرارداد مابین شرکا ایجاد می شود و کلیه شرکا در سود و زیان شریک می باشند؛ در حالی که شرکت های اجباری در اثر ارث یا امتزاج حاصل می شود و در صورت تشکیل شرکت اراده افراد دخالتی در تشکیل آن ندارد.
آنچه در ثبت شرکت‌های مدنی حائز اهمیت است:
تابعیت حقوقی ندارند، شرکا نمایندگان شرکت هستند، نوع معاملات غیر تجاری است، شرکا های مدنی نیاز به تابعیت و اقامتگاه ندارند و اموال شرکا چه در سود و چه در زیان نهایتاً به خود شرکا برمی گردد.
ثبت شرکت های تجاری، بر حسب نوع شرکت هفت گانه، ثبت شرکت های تجاری صورت می گیرد  که  پیشتر به آن پرداخته شده است.آنچه در ثبت شرکت های تجاری حائز اهمیت است: موضوع فعالیت این شرکت ها تجاری است، دارای شخصیت حقوقی می باشند، بر اساس تعیین سود بیشتر و مشخص شدن سمت و سهام هر کدام از اعضاء تشکیل می شوند، دارای قوانین مربوط به ورشکستگی می باشند، تابعیت و اقامتگاه شرکت های تجاری باید مشخص گردد. 
ثبت برند
ثبت برند همان نشان و علامتی است که یک شرکت برای کالا یا خدمات تجاری و غیر تجاری خود از آن استفاده می کند و این علامت تجاری در انحصار شرکت خواهد بود. بر اساس قوانین و ضوابط اداره ثبت شرکت ها در بخش ثبت اختراعات و علائم تجاری، مؤسسات و بنگاه های معاملاتی اعم تجاری یا غیر تجاری برای آنکه شرکت خود را از نظر تولید محصول یا ارائه خدمات متمایز از سایر شرکت ها نمایند، اقدام به ثبت برند می کنند.
برای ثبت برند، متقاضیان می بایست ابتدا اظهارنامه نشان تجاری شرکت خود را به اداره شرکت ها و بخش علائم و اختراعات تسلیم نمایند و از قبل مدارک اسکن شده را در سامانه مربوطه بارگذاری کرده و به دو صورت حضوری یا غیر حضوری مراحل روند ثبت برند شرکت خود را پیگیری نمایند.
ثبت تغییرات شرکت
منظور از ثبت تغییرات شرکت این است که زمانی شرکت به اتخاذ تصمیمات یا تغییراتی در شرکت اقدام نماید، می بایست طی  یک جلسه رسمی مجمع عمومی عادی  یا مجمع  عمومی فوق العاده و یا برپایی جلسات هیأت مدیره آن را قانونی سازد. اگر شرکت در داخل کشور ایران باشد، باید ثبت تغییرات شرکت بر اساس آخرین تغییرات در روزنامه رسمی درج شود؛  ولی اگر شرکت خارجی باشد، باید متصدی یا نماینده ای که مقیم ایران باشد برای ثبت تغییرات شرکت معرفی شود (معمولاً متصدی می تواند  یکی از بانک ها، شرکت های معتبر یا برخی از اشخاص معتمد و سرشناس باشند). ثبت تغییرات شرکت ممکن است در زمینه های زیر انجام شود:
 تمدید مدت شرکت، تغییرات در اساسنامه شرکت، تغییر در اسم شرکت، انحلال شرکت،تغییر مدیر یا مدیران شرکت، تبدیل یا خروج شرکا از شرکت و غیره.
ثبت شرکت، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت با نیک پارس
ثبت شرکت ، ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت با نیک پارس گزیده ای از مجموعه خدمات ارزنده نیک پارس است که این شرکت حقوقی و رسمی کلیه امور ثبتی شرکت ها را به بهترین نحوه با کادری تخصصی در حداقل زمان به انجام می رساند. برخی از خدمات شرکت نیک پارس عبارتند از:
مشاوره آنلاین در زمینه های مختلف ثبت شرکت،ثبت برند و ثبت تغییرات شرکت
مشاوره شبانه روزی در زمینه امور حقوقی شرکت ها
ثبت شرکت های دانش بنیان
مشاوره تخصصی در زمینه قوانین مالیاتی و قوانین تجاری شرکت ها
ثبت برند ملی و بین المللی
ثبت انواع شرکت های تجاری و مدنی
ثبت برند و ثبت علائم تجاری با توجه به نوع شرکت
ثبت تغییرات شرکت و غیره
انجام امور ثبتی در نیک پارس داری خط و مشی ویژه و منظمی است که ضمن کسب رضایت مشتریان و مخاطبین، اولویت کار خود را برسه اصل مهم تخصص مداری، مشتری مداری و قانون مداری می گذارد و کیفیت و کمیت ممتاز خدمات خود را به بهترین شکل به هموطنان گرامی ابراز می دارد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ثبت شرکت ثبت برند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۶۴۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور بیش از ۲ هزار شرکت تجاری در ششمین نمایشگاه اکسپوی ایران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه هم اندیشی وزارت صمت با نمایندگان منتخب دوازدهمین مجلس شورای اسلامی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار گروه تجارت خارجی گفت: بیش از دو هزار شرکت تجاری با معرفی بیش از هزاران کالای صادراتی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (ایران اکسپو) شرکت میکنند. این نمایشگاه فرصت مناسبی برای نمایش توانمندی کالا‌های تولیدی ایرانی است. در داخل کشور از همه ظرفیت‌ها برای تولید و جهش در آن استفاده میشود؛ باید تلاش کنیم از ظرفیت‌های خارجی نیز در این مسیر استفاده کنیم

علی آبادی  با اشاره به موانعی که در سال‌های اخیر از طرف دشمنان در مسیر تجارت کشور بوجود آمده، گفت: برنامه‌ها و الگو‌هایی برای رفع مشکلات صادراتی تهیه شده است. نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی یکی از این برنامه هاست که میتواند فرصت مناسبی برای نمایش ظرفیت‌ها و توانایی‌های ایران به مردم جهان باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اظهار داشت: بیش از ۷۰ وزیر، نخست وزیر و رئیس جمهور برای حضور در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران دعوت شده اند. در کنار برگزاری این نمایشگاه، اجلاس آفریقا و شانگهای نیز برگزار خواهد شد. به کمک اتاق بازرگانی نشست‌های دو جانبه‌ای (B TO B) بین تجار داخلی و خارجی نیز برگزار می‌شود، که قطعا نتیجه این نشست‌ها منجر به عقد قرارداد‌های تجاری خواهد شد.

ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران، ۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برگزار خواهد شد.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • موج جدید اخراج‌ها در گوگل
  • کشت و صنعت مغان صاحب برند بذر گندم شد
  • گوگل کارمندان بیشتری را اخراج می کند
  • تصمیم ایلان ماسک برای ایجاد تغییرات انقلابی در تسلا
  • انعقاد ۷۲۰۰ میلیارد تومان قرارداد با شرکت‌های دانش‌بنیان
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ تشخیصی بر پایه DNA
  • دلایل عدم‌ تجاری‌سازی کیت‌های‌ برپایه DNA بررسی شد
  • دلایل عدم‌تجاری‌سازی کیت‌های‌تشخیص‌دهنده برپایه DNA مطرح شد
  • حضور بیش از ۲ هزار شرکت تجاری در ششمین نمایشگاه اکسپوی ایران