Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-19@02:05:57 GMT

سپاه با همه توان برای کمک به سیل زدگان خوزستان وارد عمل شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۷۵۹۹

سپاه با همه توان برای کمک به سیل زدگان خوزستان وارد عمل شد

آبادان - ایرنا - فرمانده سپاه ولیعصر(عج) خوزستان گفت: نیروهای سپاه و بسیج در جریان سیل اخیر در مناطق مختلف این استان با بسیج امکانات وارد عمل شدند و به سیل زدگان امدادرسانی کردند.

سردار حسن شاهوارپور روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: سپاه پاسداران در یک بسیج عمومی همراه و همپای سایر ارگان های دولتی و مردم در مناطق سیل زده حضور داشت و اقدامات فراوانی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در کنار دیگر دستگاه‌ ها و به ویژه ستاد بحران، که در تلاش بودند خسارت های ناشی از سیل را کاهش دهند، بالگردهای سپاه نیز خدمات‌ رسانی و پشتیبانی کردند.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان گفت: استان‌ هایی از جمله بوشهر، چهارمحال ‌و بختیاری و کهگیلویه ‌و بویراحمد در جریان سیل اخیر به عنوان معین برای استان خوزستان در نظر گرفته شدند تا ظرفیت سپاه آن مناطق نیز به کمک این استان سیل زده وارد عمل شوند.
سردار شاهوارپور گفت: سپاه پاسداران و بسیج خادمان مردم بوده و تا هر زمان که نیاز باشد وظیفه خود می دانیم، برای امنیت و آسایش مردم تا آخرین لحظه در کنار آنها باشیم.
وی با بیان اینکه بسیج عمومی برای کمک به مناطق سیل زده استان خوزستان در کشور صورت گرفت تصریح کرد: در شهرهایی که در معرض سیلاب قرار داشتند بسیج عمومی شکل گرفت و ما را به فرهنگ جهادی و ایثارگرانه ای که در دوران دفاع مقدس شکل گرفت برگرداند.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) خوزستان با اشاره به ترویج فرهنگ دفاع مقدس در نسل جوان گفت: اتحاد مردم و بسیج عمومی در سیل اخیر، فرهنگی که در دفاع مقدس در راه ایثارگری و مجاهدت برای دفاع از کیان نظام اسلامی حاکم بود را بار دیگر زنده کرد که نشان از انتقال آن فرهنگ به نسل امروزی دارد. ضمن اینکه دشمنان متوجه شدند که ملت ایران اسلامی در زمان سختی کنار یکدیگر بوده و مانند سدی آهنین در مقابل تمامی دشمنان و توانمندی های آنها می ایستد و این موفقیت بزرگی است.
وی با بیان اینکه بارندگی های اخیر برکات زیادی برای خوزستان داشت و این استان را از بحران خشکسالی خارج کرد افزود: به رغم مشکلاتی که سیل، استان خوزستان را متوجه خود کرد نعمت های خداوند به این استان سرازیر شد، امروز سدها پر از آب شده و بیش از 22 میلیارد متر مکعب در پشت سدها آب جمع شده و بیش از 11 میلیارد متر مکعب آب رهاسازی شد.
سردار شاهوارپور گفت:سال گذشته در خوزستان تامین آب آشامیدنی نیز با مشکل مواجه شد.
فرمانده سپاه ولیعصر (عج) گفت: پیشنهاد می شود کالورت های( کانالهای انتقال آب زیر جاده ) واقع در جاده آبادان - ماهشهر بسته شوند تا آب شیرین ناشی از سیلاب برای مصرف در فصل تابستان بخصوص در کشاورزی ذخیره شود .
طغیان رودخانه های دز، کارون و کرخه از فروردین ماه امسال باعث شد در حدود 300 روستا در 12 شهرستان در خوزستان درگیر سیل شوند.
طبق برآورد اولیه سیلاب 125 هزار میلیارد ریال به بخش های اقتصادی و کشاورزی، زیرساخت ها و منازل شهری و روستایی خوزستان خسارت زده است.
7104/6068

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي سيل 98 سپاه پاسداران آبادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی وارد مزرعه شده است

سید بهرام اندرزیان  رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان گفت: برای تولید باکیفیت و پربار محصول ضروری است که نیاز گیاه تامین شود؛ بنابراین اجرای عملیات به‌زراعی در مزرعه الزامی است تا این روند به شرایط رشد بذر کمک کند.

وی توجه به مدیریت شرایط محیطی گیاه و تنش‌های موجود احتمالی کشت را مورد تاکید قرار داد و گفت: در چارچوب فعالیت‌های کشاورزی روز، کارشناسان تحقیقاتی و فنی مهندسی اقدامات لازم برای پرورش گیاه را انجام و بستر مناسب برای استقرار آن را فراهم می‌آورند.

رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، حفظ سلامت خاک را موضوعی با اهمیت عنوان کرد و اظهارکرد: باید تغذیه خاک متعادل باشد و هرچه نیاز است در اختیار گیاه باشد، در واقع تمام عناصر غذایی باید به اندازه کافی در اختیارش قرار گیرد تا گیاه امکان رشد مناسب را داشته باشند و این درحالی است که هرگونه کمبودی بر روند رشد تاثیر نامطلوب دارد.

اندرزیان بیان کرد: خاک نیز باید آزمایش شود و متناسب با آن نسخه‌پیچی شود، زیرا مزارع مختلف با وجود قرار گرفتن در یک محیط به علت خاک متفاوت باید از کود و سم متفاوتی برخوردار شوند تا بتوانند رشد کاملی داشته باشند.

کشاورزی علمی و دانش بنیان بر پایه نسخه‌پیچی محقق می‌شود

وی تاکید کرد: با وجود اینکه توصیه‌های فراوانی برای آزمایش خاک قبل از کشت می‌شود اغلب کشاورزان کوتاهی کرده و همین امر باعث شده در خوش‌بینانه‌ترین حالت فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی به عرصه منتقل شود این در حالی است که کشاورزی دانش‌بنیان بر پایه نسخه‌پیچی درست محقق می‌شود.

رییس مرکز تحقیقات، آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان تصریح کرد: متاسفانه همکاری کشاورزان با محققان ناچیز است و همین امر باعث شده بخش زیادی از دانش کشاورزی در بستر عرصه زمین‌های کشاورزی اجرایی نشود.

اندرزیان ادامه داد: باید کشاورزی دقیق و متناسب با نیاز و عناصر موجود در خاک به کشاورزان توصیه شود تا شاهد عملکرد مطلوب و باکیفیتی در محصولات کشاورزی باشیم.

وی آزمایش خاک را شرط نخست در بهبود عملکرد محصولات کشاورزی بیان کرد و افزود: انتظار می‌رود کشاورزان، بخش اجرایی و خدمات کشاورزی که ارتباط ویژه‌ای با کشاورزان دارند همکاری لازم را در این خصوص داشته باشند؛ دانش فنی در اختیار کارشناسان مراکز خدمات کشاورزی قرار می‌گیرد و نسخه نویسی توسط کارشناسان انجام می‌شود.

وی بر ضرورت استفاده از دانش و تکنولوژی‌های جدید برای کشاورزی تاکید کرد و ادامه داد: ۲۲۰ هزار بهره‌بردار کشاورزی در سطح استان خوزستان وجود دارد که به منظور کشت پربار و عملکرد مطلوب تولید تصویه می‌شود تا کشاورزان با محققان و کارشناسان کشاورزی همکاری و تعامل نزدیکی داشته باشند.

براساس این گزارش، خوزستان با تولید ۱۷.۸ میلیون تن انواع محصول کشاورزی، تولید کننده ۲۰ درصد غذای کشور است. مساحت خوزستان حدود ۶ و نیم میلیون هکتار است که ۹۸۰ هزار هکتار آن را جنگل و بیشه زار و ۲.۴ میلیون هکتار آن را مراتع تشکیل می‌دهد؛ مساحت نواحی بیابانی این استان ۱.۳ میلیون هکتار است.

تعداد تولید کنندگان استان در حوزه کشاورزی ۲۲۰ هزار نفر است. خوزستان در تولید گندم، رتبه اول کشور را داراست که با اصلاح الگوی کشت و تنوع در ارقام گندم تولید، امکان ارتقای عملکرد به میزان ۶ میلیون تن گندم در سال وجود دارد. این در حالی است که هم‌اکنون نیاز کشور به گندم حدود ۱۲ میلیون تن است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • ‌اقدامات ‌سپاه در کمک به سیل زدگان ‌سیستان و بلوچستان
  • فعالیت مرکز مستقل بسیج اروندکنار آغاز شد
  • تشریح امدادرسانی نیروی زمینی سپاه به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی سپاه به سیل‌زدگان بلوچستان+ فیلم
  • آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • آیین آغاز به کار مرکز مستقل بسیج اروندکنار
  • اقدامات نیروی زمینی سپاه جهت کمک به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • اختتامیه هفتمین جشنواره مدرسه عشق در رشت
  • طرح جامع اقتصاد به توان مردم رونمایی می‌شود
  • فقط ۳۰ درصد دانش کشاورزی وارد مزرعه شده است