Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-25@15:48:30 GMT

ترویج وقف مهارت‌آموزی در نمایشگاه قرآن مشهد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۸۱۰۳

ترویج وقف مهارت‌آموزی در نمایشگاه قرآن مشهد

مهدی ملکی، رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شماره دو مشهد و عضو کمیته وقف مهارت آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان رضوی گفت: با مشارکت اداره اوقاف و امور خیریه استان دبیرخانه وقف مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی پس از طی مراحل قانونی از سال 96 که در استان خراسان رضوی شکل گرفته و در حال گسترش در سراسر کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه چند سالی است شعارهای مقام معظم رهبری در حوزه اقتصاد است، افزود: یکی از نیازهای جامعه امروز توانمندسازی اقتصادی است اما متأسفانه در جامعه ما یک پایه اقتصاد یعنی تربیت نیروی انسانی مغفول مانده است؛ لذا اگر بتوانیم نیروی انسانی توانمند و دارای پتانسیل خوب در خصوص استفاده از منابع تربیت کنیم به بحث اقتصاد و در نتیجه تحقق رونق تولید کمک خواهیم کرد.
عضو کمیته وقف مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی گفت: طرح وقف مهارت‌آموزی و اشتغال می‌تواند علاوه بر تولید در ایجاد اشتغال تاثیرگذار باشد. تاکنون دو طرح در حوزه مهارت‌آموزی در مشهد راه‌اندازی شده که یکی همین وقف مهارت‌آموزی و اشتغال است و با توجه به اینکه بیکاری و فقدان مهارت از مشکلات جامعه است، لذا طرح وقف مهارت‌آموزی و اشتغال می‌تواند در حل این معضلات موثر باشد.
وی ادامه داد: طرح وقف با این موضوع باعث می‌شود افراد واقف و نیکوکار نیز با نیات جدید و مورد نیاز جامعه آشنا شوند و از آنجا که دولت به تنهایی بضاعت این را ندارد تا کلیه نیازهای مهارتی جامعه را برآورده کند، لذا بهترین راه برای پوشش این امر را سنت حسنه وقف یافتیم.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شماره دو مشهد تصریح کرد: انواع وقف و هبه‌های پیش‌بینی شده در حوزه وقف مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال شامل وقف در کلیه اموال سرمایه‌ای و یا عواید حاصل از آن، وقف تجهیزات کارگاهی قابل بهره‌برداری در امر آموزش، وقف دستاوردهای پژوهشی، آثار هنری، تألیفات و یا عواید حاصل از آن‌ها و حتی افرادی که بضاعت چندانی ندارند، می‌توانند با در اختیارگذاشتن تجارب خبرگان مهارتی، صاحبان مشاغل و کارآفرینان در این اقدام نیکوکارانه ورود کنند.
عضو کمیته وقف مهارت‌آموزی، کارآفرینی و اشتغال‌زایی ادامه داد: تاکنون موقوفاتی از جمله وقف زمین برای ساخت مراکز فنی حرفه‌ای از سوی واقفان خیراندیش صورت گرفته ولی چون دبیرخانه نوپاست و بعد از طی مراحل و تأئید مصوبات در این خصوص راه‌اندازی شده است؛ لذا هنوز وقفی با نیات مورد نظر از سوی دبیرخانه ثبت نشده است.
ملکی اظهار کرد: همه ما می‌دانیم که وقف یک صدقه جاریه و حرکت ماندگار است و تاکنون در همه ابعاد اجتماعی، فرهنگی، آموزشی و عرصه‌های مورد نیاز جامعه بکار آمده است؛ لذا در مهارت‌آموزی و ایجاد اشتغال با توجه به شرایط امروز جامعه بهتر است از این سنت حسنه استفاده شود و نیت واقفان به سمت این موضوع مهم نیز هدایت شود.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای شماره دو مشهد ابراز کرد: در حوزه ترویج وقف مهارتی نیز هنوز در ابتدای راه و در مرحله فرهنگ سازی و تبلیغات هستیم و از آنجا که نمایشگاه قرآن در ماه بهار قرآن برپا شده، لذا این فرصت را مغتنم شمردیم تا در این نمایشگاه به ترویج این سنت حسنه و با نیت مهارت‌آموزی بپردازیم.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا خراسان رضوی گروه فرهنگی نمایشگاه قرآن مشهد قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۸۱۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند

به گزارش خبرنگار مهر، شلالوند روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: در راستای توسعه اشتغال پویا، با محوریت ظرفیت سازی برای اشتغال مددجویان، اقدامات حمایتی مناسبی برای زندانیان ندامتگاه خورین ورامین و خانواده‌های آنان صورت گرفته است.

شلالوند افزود: آموزش مهارت‌های شغلی و حرفه‌آموزی در ندامتگاه خورین ورامین امروز با جدیت دنبال می‌شود تا به عنوان یک راهکار مناسب، زمینه اشتغال زندانیان به ویژه پس از آزادی فراهم شود.

مدیر ندامتگاه خورین ورامین با اشاره به موضوع مهم اشتغال برای مددجویان اظهار داشت: ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه ورامین در فضای زندان با آموزش‌های مناسب هم اکنون مشغول به کار هستند.

وی همچنین افزود: در راستای برگزاری دوره‌های آموزشی و اشتغال، برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزش در دستور کار قرار دارد.

مدیر ندامتگاه خورین ورامین ادامه داد: از ابتدا سال جاری، ۲۵۰ زندانی در دوره‌های حرفه‌آموزی ثبت نام کردند، تا علاوه بر آموزش، مدرک حرفه‌آموزی از سازمان فنی‌حرفه‌ای دریافت کنند.

وی گفت: در سال گذشته تعداد ۹۰۳ زندانی پس از گذراندن دوره‌های آموزشی و قبولی در آزمون، موفق به کسب گواهینامه فنی حرفه ای شده اند.

گفتنی است به همت مسئولین ندامتگاه خورین شهرستان ورامین در حال حاضر، تعداد ۶۷۰ مددجو به صورت نشسته و ۹۵ نفر در کارگاه‌های این ندامتگاه مشغول به کار هستند.

کد خبر 6088194

دیگر خبرها

  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • ۷۴ درصد از زندانیان ندامتگاه خورین ورامین مشغول به کار شدند
  • آغاز ثبت‌نام دوره‌های مهارت آموزی نومعلمان در دانشگاه فرهنگیان
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • مهارت‌آموزی ۱۴۹۳ بانوی بیرجندی در مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای
  • مهارت‌آموزی ۳۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌ جنوبی
  • گشایش نمایشگاه کارآفرینی و اشتغال بسیجیان استان در درچه
  • مهارت‌آموزی سه هزار و ۵۲۱ مددجوی کمیته امداد خراسان‌جنوبی
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند