Web Analytics Made Easy - Statcounter

امضای توافق‌نامه بین سازمان میراث‌فرهنگی و وزرات بهداشت، حوزه گردشگری سلامت را سامان‌دهی می‌کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، «امین حقیقت» در تحلیل توافق صورت گرفته روز گذشته میان سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و وزارت بهداشت، گفت: با امضای این توافق‌نامه، حدود و اختیارات دو دستگاه سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حوزه گردشگری سلامت مشخص شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت افزود: با توجه به ابهامات و در برخی موارد اختلافات سازمان میراث‌فرهنگی و وزارت بهداشت و سوالات فعالان گردشگری سلامت، دو دستگاه تصمیم گرفتند با امضای توافق‌نامه‌ای، حدود و اختیارات خود را مشخص کنند.

 

وی ادامه داد: با امضای این توافق‌نامه از مداخله غیرتخصصی در وظایف تخصصی دستگاه‌ها جلوگیری می‌شود و سامان‌دهی گردشگری سلامت به شکل کاملا برنامه‌ریزی‌شده‌ در تمام کشور در دستور کار قرار می‌گیرد.

 

حقیقت افزود: براساس این توافق‌نامه، تمام فعالیت‌های گردشگری، شامل بازاریابی، تبلیغات، حضور در نمایشگاه‌ها، برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی، همایش‌ها و سمینارهای مرتبط با گردشگری سلامت، حمل و نقل، اخذ ویزا، اقامت، برگزاری تورهای ایرانگردی و بازدید از اماکن تاریخی، فرهنگی، طبیعی، مذهبی، راهنمای گردشگری و تمام خدمات مرتبط در اختیار سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی وگردشگری خواهد بود.

 

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت اضافه کرد: تمام دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری که مجوز فعالیت دارند به عنوان بازوان اجرایی سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری می‌توانند در این حوزه فعالیت داشته باشند.

 

اویادآور شد: مراحل تشخیص و درمان گردشگران سلامت هم براساس این توافق‌نامه بر عهده وزارت بهداشت است، آیین‌نامه این فرآیند در وزارتخانه تهیه و به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی کشور ابلاغ خواهد شد.

 

حقیقت تاکید کرد: براساس آنچه در این توافق‌نامه مورد توجه قرار گرفته، مسئولیت گردشگر سلامت از مبدا تا بیمارستان با سازمان میراث‌فرهنگی خواهد بود و در بیمارستان و گذراندن پروسه درمان، وزارت بهداشت مسئولیت و وظیفه خود را در قبال گردشگر سلامت انجام می‌دهد.

 

دبیر شورای راهبری گردشگری سلامت گفت: سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری و وزارت بهداشت بر هم‌افزایی و همکاری برای توسعه گردشگری سلامت در کشور تاکید دارند.

 

پایان پیام/47

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان قرآن خبرگزاری شبستان اردبیل مصلی قرآن کریم سبک زندگی اسلامی نمایشگاه قرآن آیت الله مصباح یزدی گردشگری سلامت تفاهم نامه وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۸۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو

رئیس کل سازمان نظام پزشکی تاکید کرد که آئین‌نامه توزیع اینترنتی دارو باید ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، حفظ امنیت داده‌ها و حذف بسترهای فسادزا باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان نظام پزشکی، اعضای انجمن داروسازان تهران به منظور بیان دغدغه‌ها و مشکلات پیرامون فروش اینترنتی دارو و پلتفرم‌های آنلاین فروش دارو با رئیس کل سازمان نظام پزشکی دیدار کردند.

در این جلسه اعضای انجمن داروسازان تهران نسبت به چالش‌های فروش اینترنتی دارو و آئین نامه فعالیت پلتفرم‌های عرضه اینترنتی دارو ابراز نگرانی کردند و در ادامه نمایندگان جامعه داروسازی با مطرح کردن خواسته‌های خود مبنی بر رفع موانع و پیگیری چالش‌های قانونی ورود پلتفرم‌های توزیع آنلاین دارو، از رئیس کل سازمان نظام پزشکی درخواست توجه، همکاری و تلاش برای حل این مسائل و مشکلات شدند.

عمده‌ترین موارد مطرح شده در این جلسه، شتاب زدگی در تدوین آئین نامه فروش اینترنتی دارو بدون دخالت و نظارت سازمان غذا و دارو به عنوان متولی این حوزه، افشای اطلاعات محرمانه بیماران و روند احراز هویت کاربران و بیماران در پیش‌نویس تدوین شده برای توزیع اینترنتی دارو، بی توجهی به زیرساخت‌های قانونی برای ایجاد پلتفرم‌های فروش دارو، حذف مسئول فنی داروخانه‌ها، خطر بروز مراودات مالی داروخانه‌ها با این پلتفرم‌ها و نیز نشت دارو به بازار آزاد و قاچاق آن از داروخانه و موارد دیگر بود.

محمد رئیس زاده، رئیس کل سازمان نظام پزشکی پس از استماع نظرات نمایندگان جامعه داروسازی، تاکید کرد که استاندارد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برای ارائه خدمت با اجرای فروش اینترنتی دارو باید رعایت شود.

رئیس زاده از نایب رئیس انجمن داروسازان خواست مستندات مغایرت آئین نامه فروش اینترنتی دارو با اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری و قوانین کشوری را ناظر بر ایمنی دارویی بیماران، امنیت داده‌ها و اطلاعات بیماران گردآوری کنند تا به مسئولان ذی‌ربط جهت اصلاح آئین نامه فروش اینترنتی دارو ارجاع شود.

کد خبر 746888

دیگر خبرها

  • معاون گردشگری وزارت میراث وارد خوزستان شد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • خادمان سلامت نوروزی تجلیل شدند
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری سازمان انرژی اتمی ایران و وزارت نفت
  • لزوم لحاظ استانداردهای وزارت بهداشت در آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو
  • اصفهان شناسنامه کشور در بخش میراث فرهنگی است
  • مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان معرفی شد
  • «کرم‌زاده» مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان شد+ سوابق
  • اعطای درجه به هنرمندان صنایع دستی و هنر‌های سنتی با رویکرد تخصصی