Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: در سال ۱۳۹۷ بیش از ۳۵ میلیارد و هشتصد میلیون ریال هزینه صرف مرمت بناهای تاریخی سطح استان شد. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۵ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمدحسین ارسطوزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با بیان این‎که مرمت تعدادی از این آثار همچنان هم ادامه دارد، اظهار داشت: در شهرستان اهواز، کارون و حمیدیه مرمت هتل قو، ساختمان دانشکده ادبیات، مسجد عامری، ثقافیه اهواز، پل کوت سیدصالح و کوشک حمیدیه متناسب با تخصیص اعتبارات سال 1397 در دستور کار قرار گرفت .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی با اشاره به این‎که در خرمشهر نیز ساختمان‎های کنسولگری و هلال‎احمر این شهرستان در سال 97 مرمت شد افزود: در سطح شهرستان شوشتر نیز مسجد جامع، مسجد عبدالله‎بانو، خانه افضل، قلعه حسین‎خان افشار، حمام افضل، خانه شیخ شوشتری، خانه گازر  و سابات قدیم شوشتر از جمله بناهای با ارزش معماری بودند که با توجه به ضرورت حفظ و احیاء این بافت‎های تاریخی، مرمت اضطراری درخصوص آن‎ها به اجراء درآمد.

معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان ادامه داد: در قالب  جلب مشارکت مالکان خانه‎های تاریخی و احیاء آن‎ها نیز نیز خانه رضوان در شوشتر و خانه‎های تاریخی زرگر، حسین‎وند، رحیمی، صمیمی، پاکارزاده، زرنگار، خلج قصاب و قائدی در دزفول با تخصیص اعتبار مورد نیاز به زیر تیغ مرمت رفته‎اند؛ ضمن این‎که بنای امام‎زاده رودبند، حمام کرناسیون، پل قدیم و آسیاب‎های قدیمی هم از دیگر آثار مرمت‎شده شهرستان دزفول در سال 97 بودند.

59 بنای تاریخی مازندران مرمت می‌شوداقدامات مراقبتی برای بنای تاریخی تکیه معاون‌الملک در برابر سیلابدرخواست استاندار کرمانشاه از ارتش برای مراقبت از یک بنای تاریخی در برابر سیل

وی با اشاره به آثار تاریخی مرمت‎شده شهرستان بهبهان نیز یادآور شد: خانه رکابی، خانه اخوان، بقعه بشیر و نذیر و کلیسای کلگه‎زار از جمله آثار بهبهان هستند که مرمت آن‎ها از سال 1397 آغاز شده است.

ارسطوزاده از خانه بهبهانی رامهرمز، قلعه‎لیت اندیکا، اثر قلعه‎تل باغملک و بافت تاریخی روستای بنه‎وار لالی به عنوان دیگر پروژه‎های مرمتی استان نام برد که در سال 1397 اجرا شدند.

معاون میراث فرهنگی مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان خاطرنشان کرد: این 37 بنای تاریخی با اعتباری بالغ بر 35 میلیارد و 800 میلیون ریال از محل اعتبارات استانی، ملی و نفت طی سال 97 مرمت شده‎اند.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۹۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد

علی بویری گفت: باتوجه به وضعیت آثار شاخص و منحصر به‌فرد موجود در آنها که بعضاً سال‌ها بود در وضعیت نامطلوبی قرار داشت و جز پایش‌های موزه‌ای امکان حفاظتی دیگری نداشتند، پس از ارزیابی و اولویت‌سنجی براساس پایداری وضعیت و همچنین وضعیت نمایش موزه‌ای بر اساس اولویت‌های استاندارد این حوزه و ارزش‌گذاری بر حفظ آثار تاریخی و حفظ شأن و ارزشمندی آثار و نیز احترام به بیننده موزه‌ای، مرمت هفتاد اثر با نظارت معاون میراث‌فرهنگی استان و کارشناس پایگاه میراث‌جهانی به عنوان ناظر مقیم در دستورکار قرار گرفت.

سرپرست پایگاه میراث‌جهانی شوش ادامه داد: در این راستا، هفتاد شیء از بخش‌های مختلف پیش از تاریخ، تاریخی و اسلامی از جنس سفال و شیشه، به‌منظور عملیات حفاظت و مرمت به کارگاه و آزمایشگاه مرمت پایگاه میراث‌جهانی شوش انتقال یافتند و پس از طی فرآیند حفاظت و مرمت، به تالار‌های موزه و ویترین‌های نمایش برای بازدید عموم برگردانده شدند

او با اشاره به این‌که آثار تاریخی مرمت‌شده در این طرح شامل اشیایی از دوره‌های تاریخی مختلف از جمله پیش از تاریخ، ایلامی، هخامنشی، اشکانی، ساسانی و اسلامی و از جنس سفال و شیشه بودند افزود: شاخص‌ترین این آثار، لیوان‌های منقوش، ظرف‌ها وجام‌های پیش از تاریخ موزه بودند که وضعیت حفاظت و مرمتی آنها نامطلوب و به علت حساسیت آنها سال‌ها بود که دست‌نخورده باقی مانده بودند که در این طرح، اشیاءِ یادشده، بازبینی و مستندنگاری دقیق شدند و پاک‌سازی آثار از رسوبات و آلاینده‌های محیطی نیز انجام شد. همچنین حذف آثار مرمت‌های متعدد و کهنه و نیز الحاقات هم در دستورکار قرار گرفت و اتصالات جدید و مرمت بخش‌های کمبود با تکیه بر استاندارد‌های جهانی این حوزه و استحکام‌بخشی ساختار نیز روی آنها اجرا شد و برای مشاهده عموم دوباره در موزه قرار گرفتند.

بویری گفت: موزه باستان‌شناسی شوش در سال ۱۳۴۵، در جوار قلعه و محوطه باستانی شوش گشایش یافت و از شاخص‌ترین موزه‌های ایران به‌شمار می‌رود که آثار ارزشمندی از دوره‌های مختلف باستانی ایران را در خود جای داده است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • سازه جدید در عمارت منسوب به «فخرالدوله» برچیده شد
  • موزه چینی خانه شیخ صفی مهمترین مکان برای معرفی هویت ملی
  • مرمت طرح‌های مشترک میراث فرهنگی و شهرداری در میبد
  • نمای عمارت منصوب به فخرالدوله به حالت اولیه برگشت
  • ۷۰ اثر موزه شوش مرمت شد
  • اختصاص ۸۰۰ میلیاردریال برای اجرای طرح‌های مرمتی در آذربایجان غربی
  • افزایش تخصیص اعتبار برای تکمیل بازار جعفرخان بفروئیه
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار می‌شود
  • اجرای ۸۰ پروژه مرمتی و عمرانی در آذربایجان غربی
  • سرمایه گذاری ۳۶۰ میلیاردی بخش خصوصی در بناهای تاریخی