Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@16:00:02 GMT

کمیته های بزرگداشت ارتحال امام (ره) در شهرستان ری فعال شدند

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۷۹۷۱۶

کمیته های بزرگداشت ارتحال امام (ره) در شهرستان ری فعال شدند

شهرری- ایرنا- فرماندار ویژه شهرستان ری گفت: کمیته‌های هشت گانه امنیتی، برگزاری، اعزام، فرهنگی و تبلیغات، امداد، درمان، حمل و نقل و تدارکات و پشتیبانی به منظور کیفیت بخشی به اعزام زائران در این شهرستان فعال شد.

به گزارش ایرنا، هدایت الله جمالی پور رو ز چهارشنبه در جلسه ستاد سی امین سالگرد مراسم ارتحال امام خمینی(ره) شهرستان ری اظهار داشت: هر ساله قبل از برگزاری مراسم ارتحال امام خمینی(ره) هماهنگی لازم برای اعزام و پشتیبانی از ستاد بزرگداشت انجام می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: امسال هم تمهیدات لازم برای برگزاری و پشتیبانی از مراسم بزرگداشت ارتحال امام راحل انجام می شود.
فرماندار ری بزگداشت ارتحال امام را بهترین فرصت برای بازگو کردن دستاوردهای انقلاب بیان کرد و گفت: مردم به ویژه نسل امروز با وجود یادآوری و رشادت شهدا نسبت به پیشرفت و توسعه کشور در عرصه‌های مختلف آگاه می شوند.
وی گفت: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان با تحریم و فشار بر مردم قصد ضربه زدن به نظام را داشتند که هرگز موفق نشدند.
جمالی پور تصریح کرد: پیشرفت‌های امروز کشور در عرصه‌های مختلف علمی، فنی، ورزشی، فرهنگی و حوزه‌های گوناگون نشان داد که تحریم و فشارها هرگز مانع تلاش و توسعه کشور نشده است.
وی یادآور شد: امروز ملت ایران تاوان خودکفایی و پیشرفت خود را در عرصه‌های مختلف می‌دهد و مهمترین دلیل تحریم‌ها هم به خاطر ایستادگی ملت ایران است.
فرماندار ویژه شهرستان ری عنوان کرد: امام راحل با پیروزی انقلاب اسلامی دستاوردهای مهمی از جمله عزت، استقلال، پیشرفت و خوداتکایی را برای کشور و ملت ایران به ارمغان آورد.
وی یادآور شد: زیرساخت‌های اصلی و مهم کشور پس از پیروزی انقلاب شکل گرفت و مردم به توانایی‌ها و ظرفیت‌های خود پی بردند، حال باید در برگذاری هر چه با شکوهتر مراسم بزرگداشت ارتحال امام تلاش کرد.
شهرستان ری با جمعیتی در حدود یک میلیون نفر در جنوب پایتخت واقع شده است.
1970/6003

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي ستاد ارتحال امام فرماندار ري شهرستان ري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۷۹۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت

قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب تعریف می‌کند: من بازاری بودم که اوایل تأسیس سپاه وارد این نهاد مقدس شدم. آن زمان حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود و، چون با کمبود سلاح مواجه بودیم، به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند.

به گزارش فارس، قدرت‌الله صمدنژاد از نیرو‌های اولیه سپاه در شهرستان تکاب، به بیان خاطره‌ای از زمان تاسیس سپاه پاسداران پرداخته است.

او روایت می‌کند: مهر ماه ۱۳۵۷ جمعی از بازاری و هیئتی‌ها در مسجد جامع تکاب جمع شدند و یک کمیته عملیاتی علیه رژیم پهلوی تشکیل دادند. در این کمیته با نیرو‌های ژاندارمری این رژیم مبارزه می‌کردیم تا اینکه انقلاب اسلامی به پیروزی رسید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی حدود ۲۰ نفر عضو این کمیته بودیم که در خیابان‌ها و کوچه‌ها نگهبانی می‌دادیم.

بعد از فرمان امام خمینی (ره) برای تأسیس سپاه، عابدین سقا از نیرو‌های پاسدار بود که با لباس سبز از تهران به تکاب آمد و به نیرو‌های متعهد اعلام کرد که بیایند عضو سپاه شوند؛ تعدادی از دانش‌آموزان دبیرستان هم آمدند برای گزینش. گزینش‌ها را عابدین سقا انجام داد که با ۲۰ نفر سپاه شهرستان تکاب شکل گرفت. نیرو‌های پاسدار از جوانان نمونه بودند که می‌خواستند خودشان را فدای انقلاب اسلامی کنند.

ساختمان اولیه سپاه در یک درمانگاه کوچک ۲ طبقه بود که بعد به قلعه‌ای نقل مکان کردیم. آن زمان با کمبود اسلحه مواجه بودیم که به هر ۳ پاسدار یک تفنگ دادند. من بازاری بودم که عضو سپاه شدم. آن زمان کار‌های فرهنگی در سپاه انجام می‌دادیم و در خیابان‌های اصلی نگهبانی می‌کردیم.

حقوق ماهانه ما یک هزار تومان بود. تا اینکه غائله کردستان شروع شد و نیرو‌های سپاه مستقیم وارد مبارزه شدند. اولین شهید پاسدار تکاب، شهید حاجیان‌پور بود که در عملیات دیواندره به شهادت رسید. بعد از مدتی درگیری در احمدآباد که اطراف تکاب بود، صورت گرفت که تعدادی از نیرو‌های پاسدار شهید و اسیر ضدانقلاب شدند. این فعالیت‌ها ادامه داشت و هیچ وقت ضدانقلاب جرأت نکرد وارد تکاب شود.

ما نیروی پاسداری داشتیم به نام حاج‌حسن بحری که فروردین سال ۹۷ بر اثر عوارض جانبازی به شهادت رسید. این پاسدار در شب عروسی‌اش، وقتی متوجه درگیری شد، مراسم را رها کرد و خودش را به نیرو‌های پاسدار رساند. بعد از مقاومت در حالی که پایش گلوله خورده بود، به منزلش بازگشت. ما در سپاه تکاب، شهید عباس الطافی را داشتیم که شجاعتش مثال‌زدنی است. حتی نیرو‌های بسیج مردمی از جمله شهید باقر محمدیاری دوشادوش نیرو‌های پاسدار در عملیات‌ها شرکت می‌کردند. آنچه که ما از سپاه دیدیم، فقط اخلاص بوده و هست.

دیگر خبرها

  • تجلیل از مؤسسات خیریه، گروه‌های جهادی و مراکز نیکوکاری فارس
  • بانوان در نظام و انقلاب اسلامی جایگاه ویژه ای دارند
  • بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله بروجردی در قم برگزار شد
  • شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله العظمی بروجردی برگزار شد
  • (تصاویر) مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی
  • بزرگداشت شهید قرنی در مرکز پدافند هوایی سمنان
  • با ۲۰ نفر سپاه این شهرستان شکل گرفت
  • مراسم شصت و پنجمین سالگرد ارتحال حضرت آیت الله العظمی بروجردی
  • مراسم گرامیداشت سالگرد ارتحال آیت الله بروجردی برگزار می شود
  • بزرگداشت سردار شهید سید محمد حجازی و سالروز تاسیس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی درشهرستان کرخه خوزستان برگزار شد