Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبستان»
2024-04-25@03:51:31 GMT

کالابرگ های توزیع سوخت روستایی تا خرداد اعتبار دارد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۰۱۵۴

کالابرگ های توزیع سوخت روستایی تا خرداد اعتبار دارد

شفیعی گفت: کالا برگ های توزیع سوخت روستایی تا اول خرداد ماه امسال اعتبار دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خوسف، «محمد شفیعی»، امروز چهارشنبه (25 اردیبهشت) در کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر قاچاق کالا و ارز در شهرستان خوسف، اظهار داشت: کالا برگ های توزیع سوخت روستایی تا اول خرداد ماه اعتبار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: لذا روستاهایی که گاز کشی نشده اند باید در سامانه الکترونیکی ثبت نام کنند از سهمیه سوخت خود برداشت کنند.

 

در این جلسه «مهدی بیجاری»، رئیس ناحیه شرکت نفت خراسان جنوبی گفت: مصرف بنزین شهرستان خوسف در سال 96، پنج میلیون و 430 هزار لیتر و در سال 97؛ هفت میلیون و 310 هزار لیتر است که نشان از رشد 35 درصدی دارد.

 

وی با بیان اینکه شهرستان خوسف در سال گذشته نسبت به سال 96، در مصرف نفت سفید 30 درصد، در گازائیل 30 درصد و نفت کوره 133 درصد رشد مصرف سوخت داشته است، گفت: در مجموع در این بازه زمانی مصرف سوخت در این شهرستان 31 درصد  افزایش داشته است.

 

مصرف سوخت در شهرستان خوسف ۱۴ درصد افزایش دارد

رئیس ناحیه شرکت نفت خراسان جنوبی افزود: شهرستان خوسف در فروردین ماه سال جاری در مصرف بنزین 23 درصد، در مصرف نفت 447 درصد و در مصرف نفت و گاز شش درصد افزایش برداشت داشته است، گفت: در مجموع  مصرف سوخت در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال گذشته شهرستان، 14 درصد رشد داشته است.

 

بیجاری با بیان اینکه توزیع نفت بر اساس کالا برگ در روستاهای فاقد گاز توسط نمایندگان جایگاه های توزیع انجام می شود، افزود: مردم کالا برگ ها را در اختیار نمایندگان قرار می دهند و چون بعضی از مردم کل سهمیه سوخت خود را نیاز ندارند، راه قاچاق برای این افراد باز می شود که باید در این خصوص نظارت بیشتری صورت گیرد.

 

بیجاری افزود: شرکت نفت بر اساس تاییدیه شورا و بخشداری ها، سوخت را به عاملان فروش تحویل می دهد و آن ها از سهمیه مردم سوء استفاده می کنند.

 

« ابوذر کبری»، رئیس شبکه دامپزشکی خوسف در این جلسه در خصوص جابجایی غیر مجوزدار و غیر مجاز دام گفت: با توجه به تشدید نظارت ها باز هم شاهد ورود و خروج دام غیر مجاز در شهرستان هستیم که این موضوع، تهدیدی برای امنیت دام های شهرستان خوسف است.

 

 وی افزود: هر گونه حمل دام باید با مجوز دامپزشکی صورت بگیرد و دلالان باید با نامه داخلی جهت پلاک کوبی دام در داخل شهرستان تردد کنند تا مشکلی برای آنها به وجو نیاید.

 

«مهدی شایگان»، دبیر کمیسیون برنامه ریزی، هماهنگی و نظارت بر کالای قاچاق خوسف هم، اظهار داشت: با تلاش دستگاه های متولی طی دو ماه گذشته موردی در خصوص جابه جایی دام قاچاق در شهرستان نداشته ایم.

 

وی در خصوص لزوم تهیه سوخت دستگاه های خشت زنی شهرستان خوسف، افزود: دستگاه های خشت زنی شهرستان هشت سیلندری و مصرف سوخت بالایی دارند، که در صورت تامین نکردن سوخت مصرفی، این کوره ها، تعطیل می شوند؛ لذا تامین سوخت دستگاه های خشت زنی شهرستان باید مورد توجه مسئولان قرار بگیرد.

 

 

 

پایان پیام/575

منبع: شبستان

کلیدواژه: ماه رمضان ماه مبارک رمضان قرآن خبرگزاری شبستان قرآن کریم آیت الله مصباح یزدی مصلی روزنامه اردبیل بیانیه گام دوم انقلاب قاچاق کالا وارز خوسف نفت خراسان جنوبي بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳

یوسف شعبانی افزود: تعداد بیمه‌شدگان اجباری سطح استان همدان در ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۴۱ هزار نفر بود که در پایان سال گذشته این تعداد به ۱۴۹ هزار و ۷۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.

وی در ادامه با اشاره به ثبت آمار در سامانه رصد تصریح کرد: ۹۱۷ طرح در استان در سامانه رصد قابل بررسی است. ضمن اینکه تمام طرح‌های قابل بررسی، باید با تعیین ضرب‌العجل تعیین تکلیف شود تا در راستی‌آزمایی دچار مشکل نشویم.

شعبانی همچنین بیان کرد: با توجه به وضعیت شهرستان بهار در حوزه کسب‌وکار، تزریق تسهیلات در بخش ایجاد توسعه و سرمایه در گردش به شهرستان ضرورت دارد و باید رفت و برگشت تسهیلات در حوزه شهرستان بهار متمرکز باشد تا ظرفیت‌های بالقوه به فعلیت برسد.

وی بیان کرد: شهرستان بهار در جذب اعتبار مشاغل خانگی با پرداخت ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، رتبه دوم استان را در سال گذشته به دست آورد. 

شعبانی ادامه داد: اعتبار تسهیلات مشاغل خانگی استان همدان در سال گذشته افزون بر ۱۶۲ میلیارد تومان بود که از این میزان اعتبار افزون بر ۱۱۴ میلیارد تومان آن پرداخت شد.

وی همچنین با اشاره به سیاست‌گذاری سال جدید گفت: امسال ۲۵ درصد تمام تسهیلات اشتغال در اختیار شهرستان‌ها، باید مختص به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی باشد و ۴۲ درصد پیشرفت اشتغالزایی ما در فضای کسب‌وکار، با حضور فارغ‌التحصیلان دانشگاهی انجام شود.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان همدان اضافه کرد: ایجاد کارگاه‌های جدید در قالب طرح‌های کارفرمایی در راستای اشتغال پایدار و بیمه‌های اجباری و جهش در فضای کسب‌وکار در سال‌جاری در اولویت خواهد بود.

وی ادامه داد: طبق سیاست‌ها، ۲۵ درصد کل تسهیلات باید به حوزه تعاون، تشکیل و توسعه تعاونی و رونق کسب‌وکار در تعاونی‌ها اختصاص یابد و در این رابطه به روستا‌های کانونی در این حوزه توجه ویژه شود ضمن اینکه طبق برنامه هفتم توسعه، در هر سال از برنامه، لحاظ دو درصد پیشرفت تعاونی‌ها ضروری است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • تبدیل روشنایی خیابان آذربایجان شهرستان شاهین دژ به LED
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • تعهد ۱۷ هزار و ۶۶۹ نفری اشتغال استان همدان در سال ۱۴۰۳
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • میزان سفرهای حمل ونقل عمومی درون شهری زیر ۵۰ درصد است
  • میزان سفر‌های حمل ونقل عمومی درون شهری ۵۰ درصد است
  • رییس سازمان انرژی اتمی: نیاز به غنی‌سازی بالاتر داشتیم/ به دنیا هم اعلام کرده‌ایم که محل مصرف ما حوزه سلامت و پزشکی است
  • ۷۰ درصد از مردم از کارت شخصی سوخت استفاده می‌کنند
  • ۵۰ درصد برق کشور در واحدهای صنعتی مصرف می‌شود