Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون سیاسی ، امنیتی واجتماعی فرمانداری اردکان با اشاره به اهمیت توسعه وترویج کتاب و کتاب‌خوانی و نهادینه کردن این فرهنگ میان کودکان و نوجوانان در جامعه، گفت: کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با روش های خلاقانه کودکان را به خواندن کتاب وداستان سرایی تشویق می کند .

به گزارش ایرنا رقیه کرمانیان روز چهارشنبه در نشست معرفی کتاب و آیین بزرگداشت فردوسی ، اشتراک گذاری کتاب‌های خوانده شده توسط افراد و ایجاد اشتیاق برای مطالعه در سایرین را از جمله مهم‌ترین اهداف برگزاری این نشست عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: مربیان کانون پرورش فکری درتلاشند کتاب های مورد علاقه کودکان و نوجوانان را به صورت داستان سرایی و با مهارت خاص خوانده و زمینه را برای رونق مطالعه کتاب و کتابخوانی درافراد ایجاد نمایند.
معاون فرمانداری اردکان با بیان اینکه اطلاعاتی که درکتاب ها موجود است با سند و مدرک علمی می باشد تصریح کرد: بهره گیری ازروش های خلاقانه مربیان کانون های پرورش فکری درزمینه کتابخوانی و قصه گویی باعث می شود که کودکان کمتر به سراغ خواندن مطالب فضای مجازی بروند که اصولا هیچ منبعی آنرا تایید نمی کند .
کرمانیان اظهارداشت: عضویت کودکان و نوجوانان در کانون های پرورش فکری باعث می شود استعداد های آنها شناخته به روز و با انظباط شوند و درآینده بتوانند با مدیریت به اهداف خود برسند .
مسئول کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شماره یک شهرستان اردکان نیز درادامه خبر از وجود 21 هزار و 549 جلدکتاب در این مرکز داد و افزود: در سال 1397 ، 128 نفر عضو کتابخانه و 72 نفر تمدید عضویت شده اند .
پروین پورمصیبی افزود: کتابداران این کتابخانه با ابزارهای دیداری، کتاب هایی با صفحه آرایی ابتکاری و بازی های جذاب خلاقانه، کودکان را به امر مهم مطالعه تشویق می کنند.
وی با تاکید بر این‌که فعالیت‌های متنوع فرهنگی، هنری و ادبی با هدف مطالعه کتاب در کانون اجرا می‌شود، بیان داشت: هر فعالیت شیوه‌ جذاب برای مطالعه کتاب با موضوعات مختلف توسط کودکان و نوجوانان است.
منیره دشتی مربی کانون پرورش فکری نیز در ادامه به معرفی 2 کتاب 'زالی و سیمرغ' به نویسندگی مصطفی رحماندوست و 'خوان هشتم ' به نویسندگی محمود پوروهاب پرداخت.
دراین آیین لیلا شاکر مربی ادبی کانون پرورش فکری و شاهنامه خوان هم در این نشست، برخی از قصه های شاهنامه را بازخوانی کرد و به اهمیت داستان های آن پرداخت .
شاهنامه خوانی توسط یاسمن حامی دانش آموز پنجم ابتدایی از دیگر برنامه های این نشست بود .
کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف افزایش علاقه دانش‌آموزان و توسعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی فعالیت دارد.
طرح کتابخوانی در ادارات و ارگان ها طرح ابتکاری فرمانداری و اداره کتابخانه های عمومی اردکان است که هر هفته در یک ارگان یا اداره برگزار می شود .
تعداد اعضای کتابخانه‌های عمومی اردکان حدود پنج هزار نفر است و هم‌اکنون 14 باب کتابخانه عمومی در این شهرستان فعال است و 140 هزار نسخه کتاب در مخزن کتابخانه‌ها نگهداری می‌شود.
مرکز شهرستان 98 هزارنفری اردکان در 60 کیلومتری شمال شهر یزد قرار دارد.
7544/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي مناسبت ها روز فردوسي شهرستان اردكان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۷۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی

حسینی مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: با توجه به علاقه‌مندی خودم به کتاب و کتابخوان کردن جامعه از سنین پایین به فکر ایجاد کتابخانه تخصصی برای کودکان و نوجوانان افتادم.

وی افزود: با همسر و فرزندم تصمیم گرفتیم برای هدف ارائه کتاب‌های با کیفیت به کودکان و نوجوانان قدم برداریم و به سراغ تهیه کتاب خوب بریم.

حسینی اولین مسئله در انتخاب کتاب خوب انتخاب ناشر معتبر اعلا م کرد و گفت: ناشری که در موضوعات مختلف سیاسی اجتماعی هنری و رده‌های سنی مختلف کار می‌کند نمی‌تواند در بحث تخصصی خوب عمل کند به همین منظور ما فقط با ناشر‌هایی کار می‌کنیم که به صورت تخصصی در حوزه کودک و نوجوان کار می‌کنند.

وی ادامه داد: پس از ناشر، انتخاب نویسنده هم بسیار مهم است، زیرا نویسنده یک داستان تعیین می‌کند یک موضوع چطور برای کودکان نوشته و روایت شود و چه پیامی را به مخاطب منتقل کند.

مسئول کتابخانه تخصصی کتاب در طبس گفت: ارتباطی که در کتابخانه بین کتابدار و کودک و یا والدین کودک ایجاد می‌شود خیلی سازنده است و در دراز مدت تاثیرات خوبی در زندگی و تفکر آنان به جای می‌گذارد.

وی افزود: با هزینه اولیه ۶۰۰ میلیون تومان کتاب‌های کودک برای این مجموعه خریداری کردم و در حال حاضر این کتابخانه ۵هزار و۵۰۰ جلد کتاب دارد.

حسینی بیان کرد: فضاسازی در کتابخانه به صورت کامل انجام شده، از میز و صندلی‌های رنگی گرفته تا کفپوش‌های رنگی و قفسه‌های سفید، محیطی گرم و لذت بخش برای کودکان فراهم کنیم.

مسئول کتابخانه تخصصی کودک در طبس گفت: یکی از کار‌های مهم دیگر ما ایجاد سایت برای کتابخانه است، در این سایت قرار است کاربر‌ها یا والدینشان به ازای هر سه کتاب که نظرشان در مورد کتاب را در سایت ثبت می‌کنند پاداش دریافت کنند.

وی همچنین بیان کرد: قرار است هر هفته دو شب و هر شب به مدت نیم ساعت برای کودکان در فضای اسکای روم قصه‌گویی داشته باشیم.

از دیگر برنامه‌های برای این کتابخانه میتوان به برگزاری کارگاه‌ها و کلاس‌های قصه‌گویی و داستان نویسی اشاره کرد.

ساعت کاری کتابخانه از ساعت ۹ تا ۱۲ و عصر‌ها از ساعت ۵ تا ۸ باز می‌باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • راه‌یابی دو عضو برتر ادبی استان گلستان به باشگاه کشوری استعدادهای برتر "قاف"
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • برگزاری نخستین نشست کارگروه‌های کارشناسی کانون پرورش فکری
  • افتتاح اولین کتابخانه تخصصی مستقل کودک در خراسان جنوبی
  • کتابخانه محل مناسبی برای آموزش حقوق شهروندی به کودکان و نوجوانان است
  • طرح تحول در انتشارات کانون پرورش فکری کلید خورد
  • تماشاخانه سیار کانون پرورش فکری میهمان کودکان اراکی
  • کانون پرورش فکری با چندعنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید؟
  • فعالیت های کانون مرزهای یادگیری را گسترش می دهد
  • بنای موزه تاریخ کانون پرورش فکری در سازمان میراث فرهنگی ثبت شد