Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-03-28@17:05:40 GMT

ویکی پدیا در چین فیلتر شد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۰۷۴۷

بنیاد ویکی‌مدیا تایید کرد از ماه آوریل، سایت ویکی پدیا در سرزمین اصلی چین مسدود شده و نسخه آن به تمام زبان‌ها از دسترس کاربران چینی خارج شده است. آفتاب‌‌نیوز : پیش از این نسخه چینی سایت ویکی پدیا در کشور چین مسدود شده بود، اما اکنون محدودیت دسترسی به این سایت گسترش یافته و شامل تمام نسخه‌های آن به زبان‌های مختلف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
ویکی مدیا در این رابطه اعلام کرد هیچ‌گونه اخطاری در رابطه با مسدود شدن سایت خود دریافت نکرده است. این بنیاد در بیانیه‌ای گفت: «در اواخر آوریل بنیاد ویکی‌مدیا متوجه شد سایت ویکی پدیا از دسترس کاربران چینی خارج شده است. پس از تحلیل گزارش‌های ترافیک داخلی خود مطمئن شدیم تمام نسخه‌های سایت ویکی پدیا به زبان‌های مختلف، در کشور چین مسدود شده است.»
دانشنامه آنلاین ویکی پدیا که توسط شبکه‌ای از داوطلبان موسوم به اجتماع ویکی پدیا ویرایش می‌شود، به طور متناوب در کشورهای مختلف جهان مسدود شده است. سایت ویکی پدیا در سال 2017 میلادی توسط کشور ترکیه و در سال فعلی میلادی در کشور ونزوئلا نیز مسدود شده است. 
ویکی‌پدیا با بیش از ۲۸۰ زبان با محتوای آزاد است که با همکاری افراد داوطلب نوشته می‌شود و هر فرد که به اینترنت دسترسی داشته باشد می‌تواند مقاله‌های آن را ویرایش کند. این دانشنامه «متن باز» با هدف آفرینش و انتشار جهانی مطالب به تمامی زبان‌های زندهٔ دنیا فعالیت می کند و گردانندگان آن در بنیاد ویکی‌مدیا چندین پروژهٔ مشابه دیگر همچون ویکی‌واژه، ویکی‌کتاب، ویکی‌گفتاورد، ویکی‌خبر، ویکی‌دانشگاه، ویکی‌سفر، ویکی‌داده و ویکی‌گونه را پدید آورده اند.
منبع: ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: ویکی پدیا چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است

رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کابل در دیدار با معاون وزیر اقتصاد حکومت افغانستان اظهار داشت زبان فارسی میراث مشترک دو کشور است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «سید روح الله حسینی» رایزن فرهنگی ایران در کابل با «عبداللطیف نظری» معاون وزارت اقتصاد حکومت کنونی افغانستان دیدار و گفتگو کرد.

وی در این دیدار با با برشمردن ظرفیت‌های فرهنگی، علمی، تکنیکی، فنی و اقتصادی مراکز علمی و دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران، آمادگی رایزنی فرهنگی را برای ارائه خدمات مورد نیاز در عرصه‌های مختلف اعلام کرد.

دو طرف در این دیدار درباره تجهیز کتابخانه تخصصی در وزارت اقتصاد افغانستان، راه اندازی کتابخانه تخصصی دیجیتال مشتمل بر صدها هزار کتاب تخصصی علمی، اقتصادی در دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای افغانستان، برگزاری وبینارهای تخصصی اقتصادی بین وزارتخانه‌های اقتصادی ایران و افغانستان، بهره‌مندی از به روزترین آورده‌های اقتصاد علمی دنیا در نشست‌های تخصصی اساتید دو کشور گفتگو کردند.

امضای تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه‌های ایران و افغانستاندیدار هیئت‌های فنی ایران و افغانستان برای گسترش روابط تجاریمعاون وزیر خارجه طالبان: ایران و افغانستان بر اساس حسن هم‌جواری به سوی اعتماد‌سازی متقابل حرکت کرده‌اند

همچنین برگزاری کارگاههای تخصصی اقتصادی با پیوست فرهنگی، امکان ایجاد فضای لازم برای بنا کردن پارک‌های علم و فن آوری در کابل، پیگیری روند خواهر خواندگی بین دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای هرات  و کابل با دانشکده‌های اقتصاد دانشگاههای فردوسی مشهد، تهران و بیرجند، پیگیری امور فرهنگی مربوط به سفر «قاری دین محمد حنیف» سرپرست وزارت اقتصاد حکومت افغانستان به ایران نیز از دیگر موارد بحث در این دیدار بوده است.

گسترش شرکت‌های دانش بنیان، اعلام آمادگی اعزام اساتید و استفاده از ظرفیت رسانه و هنر در انعکاس ضرورت‌های همکاری‌های دو کشور نیز از جمله موضوعاتی بود که از سوی رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مطرح شد.

رایزن فرهنگی ایران در این دیدار اظهار داشت وضعیت زبان فارسی در افغانستان به عنوان میراث مشترک دو کشور است که به عنوان پیشینه و پشتوانه فرهنگی و تمدنی ایران و افغانستان به شمار می‌آید.

حسینی افزود: زبان فارسی در تعاملات، تبادلات، مناسبات و معادلات بین دو کشور حذف شدنی نبوده، نیست و نخواهد بود.

معاون وزارت اقتصاد حکومت افغانستان نیز در ادامه ضمن استقبال از موضوعات مورد بحث و افزایش همکاری دو کشور تاکید کرد شرایط همکاری‌های کابل و تهران به نفع دو ملت و مردم مسلمان منطقه است.

نظری گفت: استفاده از ظرفیت‌های موجود دو کشور می‌تواند فرایند همکاری‌ها را به سطح قابل قبولی برساند.

وی گسترش همکاری‌ها میان بخش‌های اقتصادی افغانستان و ایران را در بعد طرح و عمل به سود منافع ملی دو کشور دانست و تاکید کرد: با توجه به امنیت مطلوب و ریشه‌کن شدن فساد در افغانستان، فرصت‌های همکاری در بخش‌های اقتصادی طرفین بیش از هر زمان دیگری فراهم است.

معاون وزارت اقتصاد افغانستان تصریح کرد دیپلماسی اقتصادی این کشور، اعتماد سازی با همسایگان و افزایش مبادلات اقتصادی و تجاری است.

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آسانژ فعلا به آمریکا تحویل داده نمی‌شود
  • هشدار به مسافران؛ مسیر جنوب به شمال این جاده شمالی به مدت ۳ روز مسدود می‌شود
  • مسیر جنوب به شمال محور چالوس به تهران مسدود می‌شود
  • تأثیر قانون شفافیت مالی در انتخابات مجلس از زبان دادستان کل کشور
  • زبان فارسی میراث مشترک ایران و افغانستان
  • رایزن فرهنگی ایران: زبان فارسی میراث مشترک با افغانستان است
  • استرداد آسانژ به آمریکا به تعویق افتاد
  • قم در رتبه دوم تامین مسکن کشور قرار گرفت
  • حکم فیلتر تلگرام در اسپانیا متوقف شد
  • تلگرام در اسپانیا رفع فیلتر شد