Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-24@06:12:55 GMT

معاون وزیرصمت: قیمت خرما باید کاهش یابد

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۰۷۷۱

معاون وزیرصمت: قیمت خرما باید کاهش یابد

بوشهر- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: قیمت کنونی خرما درکشور بالاست و باید کاهش یابد.

به گزارش ایرنا، عباس تابش روز چهارشنبه در نشست با صاحبان واحدهای بسته بندی خرما در دشتستان استان بوشهر افزود: علت گرانی این محصول کوتاهی برخی صاحبان خرما در فروش و عرضه آن به بازار است.
رئیس سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان و تولید کنندگان اظهارداشت: اکنون سردخانه‌هایی وجود دارد که 300 تن خرما درآن ذخیره شده، اما صاحبان کالا حاضر به فروش و عرضه آن در بازار نیستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در ارتباط با صادرات خرما مشکلی وجود ندارد اما اولویت اصلی در ارتباط با خرما حفظ حقوق شهروندی است که باید مردم از قمیت عرضه شده این محصول راضی باشند.
تابش ادامه داد: کشور ما امروز نیازمند کار جهادی است و باید مانند هشت سال دفاع مقدس که تولید‌کنندگان محصول خود را برای جبهه می‌فرستادند اکنون نیز کار باید جهادی شود.
وی افزود: تولید کنندگان با عرضه محصولات خود به بازار باید مانع از افزایش قیمت کاذب کالاها شوند.
تابش ادامه داد: در این ارتباط شرایط نباید به گونه ای باشد که تولیدکنندگان قیمت را روز به روز افزایش دهند اما مصرف کننده در کشور و استان بوشهر نتواند خرما بر سر سفره افطار خود ببرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر گفت: سالانه 157 هزار تن خرما در این استان تولید که از این میزان 27 هزارتن آن صادر می شود.
سید حسین حسینی محمدی افزود: کشورهای روسیه، عراق، امارات، ترکیه، ترکمنستان، چین و ویتنام مقاصد اصلی صادرات خرمای استان بوشهر را تشکیل می دهند.
وی ادامه داد: در این ارتباط رویکرد و الویت اصلی تامین بازار داخلی و پس از آن دسترسی به بازارهای هدف صادراتی است.
حسینی محمدی اضافه کرد: دشتستان از قطب‎های تولید خرما در کشور و دارای بالاترین مساحت نخلستان در استان بوشهر است.
شهرستان دشتستان با چهار میلیون اصله نخل و تولید سالانه 120 هزار تن خرما قطب تولید این محصول در استان بوشهر و کشور است.
6043/7212

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كاهش قيمت خرما دشتستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید برق هسته‌ای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده ظهر دوشنبه در کنفرانس دوسالانه بین‌المللی هوش مصنوعی و علوم داده در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر اظهار کرد: تحول در ساختار علمی دانشگاه خلیج‌فارس در زمینه انرژی هسته‌ای یک نیاز است.

استاندار بوشهر بیان کرد: با شکل‌گیری یک دانشکده در این حوزه، رشته‌های مرتبط با انرژی هسته‌ای در دانشگاه خلیج‌فارس بوشهر راه‌اندازی می‌شود.

وی گسترش و توسعه هوش مصنوعی در صنایع مختلف را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این راستا برای تحول در بخش‌های مختلف، طراحی لازم توسط دانشجویان و جوانان بومی استان انجام شده است.

محمدی‌زاده با اشاره به اینکه تصمیمات رئیس سازمان انرژی اتمی ایران جهادی و به موقع است اظهار داشت: آغاز ساخت آب‌شیرین‌کن به ظرفیت ۷۰ هزار مترمکعب در جوار نیروگاه اتمی بوشهر با تأکیدات رئیس سازمان انرژی اتمی ایران اجرایی شد و اکنون روند ساخت آن تسریع یافته است.

وی با بیان اینکه این آب‌شیرین‌کن تا ظرفیت ۱۵۰ هزار مترمکعب قابل توسعه و گسترش است افزود: علاوه بر این، ساخت ۲ نیروگاه اتمی دیگر هر کدام به ظرفیت هزار و ۷۵ مگاوات در جوار نیروگاه فعلی اتمی بوشهر در دست ساخت است که با تکمیل و بهره‌برداری از آن، تولید برق هسته‌ای به بیش از ۳ هزار مگاوات افزایش می‌یابد.

استاندار بوشهر ساخت ۲ هنرستان در حوزه فناوری هسته‌ای در بوشهر را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با موافقت رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ساخت ۲ هنرستان مرتبط با فناوری هسته‌ای در مرکز استان بوشهر ساخته و راه‌اندازی می‌شود که یکی از آنها در حال اجرا است و طراحی بعدی نیز در هنرستان حاج جاسم بوشهر برنامه‌ریزی شده است.

کد خبر 6085604

دیگر خبرها

  • کاکائو معضل جهانی شد!
  • سوق دادن سرمایه‌ها به بخش تولید با اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم/ فشار را از دوش تولید کنندگان بر داریم
  • چالشی در خصوص تأمین و قیمت کالای شکر خوزستان ایجاد نشود
  • تعداد نیروگاه‌های اتمی افزایش می‌یابد
  • قیمت خودرو‌های تسلا کاهش می‌یابد
  • تولید برق هسته‌ای به بیش از ۳۰۰۰ مگاوات افزایش می‌یابد
  • قیمت تخم‌مرغ کاهش یافت
  • سرانجام برگزاری کنسرت در استان بوشهر به کجا رسید؟
  • کاهش مالیات بر تولید؛ چگونه؟/ مالیات غیرمولدها باید افزایش یابد
  • سطح کشت گلخانه‌ای در استان بوشهر افزایش می‌یابد