Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اهواز با اشاره به آسیب سیل به 2 هزار و 169 واحد مسکونی در شهرستان اهواز گفت: در سیلاب اخیر 56 هزار میلیارد ریال به زیرساخت های شهرستان اهواز خسارت وارد شده است.

به گزارش ایرنا جمال عالمی نیسی چهارشنبه در نشست با خبرنگاران ایرنا در دفتر این خبرگزاری در اهواز، اظهار داشت: در سیل اخیر 56 هزار میلیارد ریال خسارت به کل زیرساخت های شهرستان اهواز وارد شده که شامل کشاورزی، برق، آب، شهری، فاضلاب، شیلات، نیشکر، مناطق نفتخیز و ملی حفاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خسارت وارد شده به بخش کشاورزی پنج هزار میلیارد ریال، فاضلاب شهری پنج هزار میلیارد ریال، زیرساخت های شهری اهواز پنج هزار میلیارد ریال و تاسیسات نفتی 430 میلیارد ریال برآورد شده است.

عالمی نیسی تصریح کرد: خانه های آسیب دیده از سیلاب که نیاز به تعمیر دارند در مجموع یک هزار و 724 واحد و آنهایی که باید احداث شوند 445 واحد مسکونی هستند.

وی اضافه کرد: در شهر اهواز 690 واحد مسکونی آسیب دیده که نیاز به تعمیر دارد و 28 واحد که تخریب بالایی دارد، نیز باید به طور کامل احداث شود که این خانه ها در محله های عین 2 و گلدشت قرار دارند.

عالمی نیسی ادامه داد: در روستاها نیز یک هزار و 34 واحد مسکونی نیاز به تعمیر داشته و 445 واحد باید احداث شود.

وی درباره کمک هایی که قرار است به سیل زدگان صورت گیرد، گفت: 30 تا 50 میلیون ریال کمک بلاعوض معیشتی به خانواده های سیل زده تعلق می گیرد که برای خرید کالای خانه است، همچنین برای تعمیرات مسکن 150 میلیون ریال وام و 50 میلیون ریال کمک بلاعوض پرداخت می شود.

این مقام مسئول خاطرنشان کرد: برای احداث خانه های آسیب دیده در شهر مقرر شده که 500 میلیون ریال تسهیلات و 120 میلیون ریال بلاعوض و برای خانه های روستایی 400 میلیون ریال وام و 100 میلیون ریال بلاعوض اختصاص یابد.

به گفته وی تقریبا هیچکدام از خانه های آسیب دیده درسیل دارای بیمه نبودند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سیل اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۱۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محسن حافظی مدیر عامل نیروگاه رامین در این باره گفت: با اقدامات تعمیراتی متخصصان نیروگاه رامین اهواز که در جهت رفع چالش‌های تولید در بخش‌های مختلف انجام شده است توانستیم در اولین ماه از سال ۱۴۰۳ میزان ۵۴۴ هزار و ۷۰۵ مگاوات ساعت برق تولید کنیم که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل افزایش ۲۱.۹۸ درصدی  را داشته ایم.     وی همچنین از افزایش ۴۶ مگاواتی متوسط تولید لحظه‌ای در این نیروگاه خبر داد و افزود: در حال حاضر واحد دوم این نیروگاه تحت تعمیرات اساسی دوره‌ای است و کارکنان بخش‌های فنی به صورت شبانه روزی در تلاش هستند تا هرچه سریعتر تعمیرات این واحد را به پایان رسانده و آن را برای پیک برق تابستان امسال آماده کنند.   نیروگاه رامین اهواز با ۶ واحد تولیدی بزرگترین نیروگاه حرارتی کشور است و نقش برجسته‌ای را در ثبات و پایداری تولید برق جهت مراکز صنعتی و مردم ایفا می‌کند.

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • صرفه جویی ۲/۵ میلیارد تومانی نیروگاه رامین اهواز با بازسازی دستگاه جت پرشر دیزل
  • سیلاب هزار و ۳۰۰ میلیارد ریال به آزادشهر و رامیان خسارت زد
  • وضعیت جاده‌های استان یزد / خسارت ۶۰۰۰ میلیارد تومانی سیل سال گذشته
  • حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان خسارت اقتصادی مرگ‌های منتسب به آلودگی هوا در اهواز
  • آتش سوزی یک مدرسه دخترانه در اهواز + جزییات
  • سیل ۱۱۰ هزار میلیارد ریال خسارت به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان وارد کرد
  • افزایش ۲۲ درصدی تولید برق در نیروگاه رامین اهواز 
  • خسارت ۱۴۵ میلیارد تومانی بارندگی به کشاورزی خراسان جنوبی
  • خسارت ۶۸۰ میلیارد تومانی بارندگی درخراسان جنوبی