Web Analytics Made Easy - Statcounter

شخصیت‌های فلسطینی در یادداشتی درباره وقوع فاجعه در صورت عملی شدن طرح آمریکا برای مسئله فلسطین موسوم به معامله قرن هشدار دادند. ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹ بین الملل آسیای غربی بیداری اسلامی نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از العربی الجدید، 670 شخصیت فلسطین امروز چهارشنبه در یادداشتی خطاب به محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین و اعضای کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین و سایر نهادهای فلسطینی در داخل و خارج از آن درباره معامله قرن هشدار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شخصیت‌های فلسطینی اظهار داشتند که در صورت عدم جلوگیری از اجرای معامله قرن و خنثی کردن اهداف آن فاجعه در آینده رخ خواهد داد.

شخصیت‌های فلسطینی در این یادداشت خواستار اقداماتی برای فراهم کردن زمینه به منظور واکنش به پروژه آمریکایی صهیونیستی و به کارگیری همه نیروهای ملی و همپیمان برای به شکست کشاندن این پروژه شدند.

در این یادداشت همچنین بر ضرورت آغاز جنبش مقاومت ملی فراگیر و گسترده، اتخاذ اقداماتی عملی برای غلبه بر اختلافات، رفع تحریم‌ها علیه نوار غزه، حفاظت از حقوق و آزادی‌ها و حفظ وحدت ملت فلسطین و نهادهای آن تاکید شده است.

فراخوان هیئت ملی بازگشت از شهروندان فلسطینی برای راهپیمایی هفته بعد؛ معامله قرن عملی نمی‌شودراهپیمایی بازگشت «اتحاد در مقابله با معامله قرن» برگزار می‌شود

شخصیت‌های فلسطینی در این یادداشت خواستار انجام اقداماتی عملی برای رهایی از محدودیت‌های اعمال شده از سوی رژیم صهیونیستی از زمان امضای توافق اوسلو و اتخاذ سیاست‌هایی که راه را برای هرگونه تعامل اقتصادی با رژیم صهیونیستی مسدود کند شدند.

در این یادداشت بر ضرورت موضع گیری کشورهای عربی در سطوح مختلف، تشکیل کمیته ای عالی به ریاست تونس و عضویت تعدادی از کشورهای بانفوذ در این کمیته برای جلوگیری از تحقق خواسته‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی تاکید شده است.

شخصیت‌های فلسطینی همچنین خواستار یک ابتکار که دربرگیرنده گام‌های عملی برای تشکیل یک جبهه جهانی در مقابله با طرح آمریکا باشد شدند.

طرح موسوم به «معامله قرن» که از سوی آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح شده، به‌دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار 6 میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» است. به‌رسمیت شناختن قدس به‌عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی از سوی رئیس جمهوری آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است.

انتهای پیام/
 

R36348/P/S8,90,1115,1128/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۰۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه

به گزارش قدس آنلاین، دفتر رسانه‌ای دولتی فلسطین در غزه اعلام کرد که در طول ۲۰۰ روز از نسل‌کشی مردم غزه،۳۰ کودک فلسطینی به دلیل گرسنگی در این منطقه به شهادت رسیدند.

وزارت بهداشت فلسطین ساعاتی پیش اعلام کرد که در ۲۴ ساعت گذشته رژیم صهیونیستی در ۳ مورد جنایت جدید، ۳۲ شهروند فلسطینی را در نوار غزه شهید و ۵۹ نفر دیگر را زخمی کرد.

براساس این بیانیه، از هفتم اکتبر۲۰۲۳ (۱۵ مهرماه ۱۴۰۲) و همزمان با آغاز عملیات طوفان الاقصی تاکنون ۳۴ هزار و ۱۸۳ فلسطینی در غزه شهید و ۷۷ هزار و ۱۴۳ نفر دیگر مجروح شده اند.

گفتنی است؛ گروه‌های مقاومت فلسطین هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در پاسخ به چندین دهه جنایات رژیم صهیونیستی عملیات «طوفان الاقصی» را از غزه (جنوب فلسطین) علیه مواضع رژیم اسرائیل انجام دادند و این رژیم برای تلافی حملات غافلگیرکننده‌ «طوفان الاقصی» و جبران شکست خود و متوقف ساختن عملیات مقاومت، بطور وحشیانه اقدام به بمباران این منطقه تحت محاصره کرد و پس از مدتی، حملات زمینی خود را آغاز کرد.

ارتش رژیم صهیونیستی از همان آغاز هدف اصلی خود از جنگ علیه نوار غزه را بازگرداندن اسیران صهیونیستِ در نزد مقاومت و نابودی جنبش حماس اعلام کرد اما در نهایت، بعد از ۴۸ روز مجبور شد که به آتش بس موقت تن داده و از راه مذاکره با همین جنبش حماس تعدادی از اسرای خود را در مقابل اسرای فلسطینی آزاد کند.

رژیم صهیونیستی سپس با آغاز مجدد جنگ علیه غزه اعلام کرد که هدف از این اقدام فشار بر جنبش حماس برای آزادی سایر اسیران صهیونیست و نابودی کردن این جنبش است اما جنبش حماس نیز در مقابل اعلام کرد که تا زمانی که یک آتش بس دائمی و پایدار برقرار نشود، اسیران صهیونیست آزاد نخواهند شد و آزادی آنها نیز از طریق تبادل با اسیران فلسطینی خواهد بود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • رویکرد اردن نسبت به مساله فلسطین
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه
  • هشدار قاهره درباره یورش زمینی رژیم صهیونیستی به رفح
  • چرا رای‌گیری شورای امنیت درباره فلسطین امیدوارکننده است؟
  • زیرپوست وتوی کشور فلسطین
  • هشدار نهادهای فلسطینی در خصوص هتک حرمت مسجدالاقصی در عید پسح
  • شهادت ۳۰ کودک بر اثر گرسنگی در غزه
  • مراسم انجمن قلم آمریکا لغو شد/ ایستادگی نویسندگان برای فلسطین
  • ویلیام برنز: اگر ما نبودیم‌، اسرائیل در مقابل ایران قادر به دفاع از خود نبود/ رسانه‌های صهیونیستی: سکوت کامل نتانیاهو نشان دهنده دردسری استراتژیک است که حمله ایران برای او ایجاد کرده است/ کمبود آب شرب غزه را در آستانه فاجعه قرار داده است +عکس و فیلم
  • رویکرد متناقض آمریکا در قبال مساله فلسطین