Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - قزوين - ايرنا - رئيس سازمان امور عشاير کشور گفت: دولت درحال اجراي طرح ويژه بهداشتي درماني عشاير است که در همين رابطه 800 کانتينر سيار بهداشتي در مناطق عشايري فعال خواهد شد.

به گزارش ايرنا، کرمعلي قندالي روز چهارشنبه در جلسه شوراي عشايري استان قزوين افزود: قزوين يکي از هشت نقطه کشور در اجراي طرح ساماندهي عشاير بوده و طي سالهاي گذشته براي حل مشکلات اين قشر اقدامات خوبي انجام داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه عشاير در توليد فرآورده هاي خام دامي و صنايع دستي نقش بسزايي دارند، اظهار داشت: حمايت از اين اقشار مي تواند علاوه بر حل مشکلات آنها به افزايش توانمندي اقتصادي کشور منجر شود از اين رو بايد مديران و مسئولان کشوري به اين موضوع توجه جدي داشته باشند.
قندالي به فعاليت چشمگير عشاير در حوزه کشاورزي پرداخت و گفت: يکي از مهمترين اولويت هاي کشور در حوزه عشاير کمک به رشد و توسعه فعاليت هاي کشاورزي است.
اين مسئول در ادامه سخنان خود به بهره مندي عشاير کشور از فناوري هاي نوين اشاره کرد و گفت: استفاده از پنل هاي خورشيدي به عنوان انرژي پاک براي مناطق عشايري و همچنين افزايش ميزان آنتن دهي موبايل در بيش از 2 هزار نقطه از مناطق صعب العبور کشور از ديگر اقداماتي است که دولت براي افزايش رفاه عشايران در سال جاري انجام مي دهد.
قندالي به تخصيص اعتبارات ماليات بر ارزش افزوده به تشکلات عشايري اشاره کرد و گفت: تاکنون براي توانمندسازي عشاير در کشور 200 ميليارد ريال به صندوق عشاير کشور کمک شده که سهم استان قزوين از اين رقم يک ميليارد و 700 ميليون ريال است.
رئيس سازمان امور عشاير کشور به نوسازي راه هاي روستايي و تامين آب شرب عشاير اشاره کرد و گفت: تاکنون سه هزار ميليارد ريال از اعتبارات آبرساني روستاها به عشاير اختصاص داده شده است و اميدواريم که در حوزه مرمت راه هاي روستايي و عشايري همکاري لازم از سوي استانداران و فرمانداران صورت گيرد.
قندالي خاطرنشان کرد: تشکلات عشايري مي توانند براي اجراي طرح هاي اقتصادي خود در اين مناطق از تسهيلات هزار ميليارد ريالي قرض الحسنه برخوردار شوند که بر همين اساس در راستاي تقويت زنجيره توليد 2 هزار ميليارد و 600 ميليون ريال تخصيص داده شده است.
9925* 6101
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل امورعشایری استان در جلسه شورای عشایری شهرستان فریدونشهر گفت: هر ساله در فصل کوچ، بیش از چهارهزارخانوارعشایری با بیش از ۲۳۰ هزار راس دام از مناطق قشلاقی به شهرستان فریدونشهر کوچ می‌کنند.


مختار اسفندیاری افزود: به منظور کمک به معیشت عشایر ۴۵۰ هکتار از اراضی دیم منطقه گاوخفت و گوکان با احداث سد گاوخفت تبدیل به اراضی آبی شده و آماده کشت محصولات کشاورزی از سوی عشایر است.


وی با بیان اینکه جمعیت عشایری استان اصفهان ۲ دهم درصد کل جمعیت استان را تشکیل می‌دهند گفت: عشایربا تولید سالیانه ۲۴۰ تن گوشت قرمز، بیش از ۳۰ درصد گوشت قرمزاستان را تامین می‌کنند.


مدیرکل امور عشایری استان شاخص توسعه زیرساخت‌های حوزه عشایری را حدود ۷۰ درصد بیان کرد و افزود: شاخص توسعه عشایر قبل از انقلاب کمتر از ۱۰ درصد بود.


فرماندار شهرستان فریدونشهر هم با اشاره به توزیع سالیانه بیش از ۷ هزار سیلندر گاز بین خانوار‌های عشایری این شهرستان گفت: به منظور تردد آسان عشایر هر ساله بیش از ۳۵۰ کیلومتر از ایل راه‌ها و جاده‌های عشایری شهرستان فریدونشهر مناسب سازی و تیغ زنی می‌شود.


محمد جواد صفا افزود: عشایر شهرستان فریدونشهر ۵۰ درصد تولیدات دامی شامل گوشت وپروتئین؛ شیر ولبنیات؛ پشم و صنایع دستی تولید می‌کنند.


عشایر شهرستان فریدونشهر در ۳۵ سامانه عرفی در چهار دهستان پیشکوه و پشتکوه موگویی، چشمه لنگان و قلعه سرخ در ۱۸۰ هزارهکتاراز مراتع و اراضی ملی مستقر می‌شوند..

دیگر خبرها

  • بازگشایی و ترمیم جاده‌های عشایری شهرستان لنده
  • همت عشایر گیلان در جهش تولید با تولید انواع محصولات
  • دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر اردبیل با شرکت ۷ کشور خارجی
  • جعفرآباد مغان میزبان دومین جشنواره بین‌المللی کوچ عشایر از فردا
  • بهسازی ۳۰۰ کیلومتر از راه‌های عشایر استان مرکزی آغاز شد
  • کوچ بهاره بیش از ۱۱ هزار خانوار عشایری به مناطق ییلاقی لرستان
  • واکسیناسیون فلج اطفال در مناطق عشایری کرمانشاه
  • ممنوعیت ورود عشایر به شهرستان فریدونشهر تا پایان اردیبهشت
  • عشایر نقش پررنگی در تحقق شعار سال دارند
  • آغاز کوچ بهاره عشایر بروجرد