Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-25@11:11:23 GMT

تهران، دومین استان نابرخوردار کشور

تاریخ انتشار: ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۲۱۹۷

تهران، دومین استان نابرخوردار کشور

رئیس شورای اسلامی استان تهران گفت: استان تهران رتبه دوم نابرخورداری را در میان استان‌های کشور در زمینه‌های مختلف از جمله سرانه‌های آموزشی و ورزشی دارد.

 

الهام فخاری در مراسم امضای تفاهمنامه میان شورای اسلامی استان تهران و سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران که صبح امروز به منظور همکاری مشترک منعقد شد، اظهار کرد: یکی از علت‌های رتبه دوم نابرخورداری می‌تواند فقدان برنامه منسجم مبتنی بر آمایش سرزمین و استان باشد که با تشخیص درست مسئله، سازمان مدیریت و برنامه ریزی به خوبی در این مسیر حرکت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی به رونمایی از سند آمایش در جلسات سال گذشته شورای استان اشاره کرد و گفت: سازمان مدیریت و برنامه ریزی اولین نهادی که درگیر کرده است شوراها هستند. در حقیقت نقش شوراها هم در آگاه سازی و ارتقای آگاهی مردم و مدیران و هم در نظارت و ارزیابی مدوام سند توسعه، بسیار کلیدی است زیرا در بسیاری از مواقع، عدم آگاهی منجر به مصوباتی در شوراها می‌شود که ممکن است در تعارض با سند توسعه استان باشد.

 

فخاری با اشاره به اینکه این حرکت ، یک حرکت علمی و اجرایی است زیرا مبنای شفاف، دقیق و قابل سنجشی خواهد داشت گفت: احکام برنامه سوم شهر تهران در سال گذشته مصوب شد. از یک جهت باید متاسف باشیم که در خود برنامه تاخیر داشتیم اما از جهت دیگر می‌توانیم هر نوع تهدید را به فرصت تعبیر کنیم و به عنوان فرصتی برای ارزیابی همخوانی با سند آمایش استان و سند توسعه استان استفاده کنیم.

 

وی با بیان اینکه تمام تلاشمان را در شورای استان و شورای شهر خواهیم کرد تا این همخوانی صورت بگیرد گفت: برنامه‌ها نباید با محورهای سند توسعه استان به خصوص سند توسعه شهرستان‌های مجاور تعارض داشته باشند و اگر تعارضی هم وجود داشت در همین مرحله برطرف و در مسیر مشترک بازنویسی شود.

 

رئیس شورای اسلامی استان تهران اضافه کرد: لازم است سندهای آمایشی و توسعه‌ای به نوعی دانش مشترک همه از جمله مدیران، دستگاه‌های اجرایی مختلف و شوراها باشد زیرا این درس لازم برای همه ما است.

 

وی با اشاره به اینکه در هر کشوری ممکن است در مسیر توسعه کاستی‌هایی داشته باشد گفت: با توجه به کاستی‌های گذشته اما امروزه گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده است و برنامه محوری تلاشی است که باید همه به آن پایبند باشیم. همچنین از فعالان رسانه نیز دعوت می‌کنم که همانطور که مدیران و اعضای شورا باید به سند آمایش و توسعه در مقیاس استان و شهرستان‌ها مسلط باشند فعالان رسانه‌ای نیز به عنوان مطالبه گران و نظارت کنندگان این سند را مطالعه کنند و فرصتی را فراهم کنیم تا اگر نیاز است فعالان رسانه‌ای برای آگاهی از این سند آموزش‌هایی ببینند تا تسلط بهتری پیدا کنند.

 

فخاری با اشاره به اینکه مبنای برنامه در همه دنیا آمار است گفت: به نمایندگی از سایر همکاران ما نیز در این راستا همراه هستیم تا سامانه آماری که پایه ریزی شده است را دقیق‌تر، به روزتر و منسجم‌تر بررسی کنیم و مبنای آمار و نه سلیقه برنامه توسعه استان را که الگویی در کشور است پیش ببریم. امیدوارم این اقدام سازمان مدیریت و همکاری‌های مشترک به توسعه فعالیت‌های بیشتر سازمان مدیریت و برنامه ریزی منجر شود.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی

به گزارش خبرنگار مهر، اسکندر زند شامگاه چهارشنبه در همایش سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی، پیاده سازی، راهکارها و چالش‌ها توضیحاتی از روند تدوین این سند ملی مطرح کرد و گفت: امنیت غذایی موضوعی فرابخشی است که نیازمند همکاری همه دستگاه‌های اجرایی دخیل این امر در کشور است.

وی در ادامه تصریح کرد: مشکلات پیش روی تأمین امنیت غذایی کشور باید بررسی شود که در این مسیر موضوعاتی همچون نداشتن تئوریسین و نپرداختن به تئوری‌ها، تدوین شاخص‌های امنیت غذایی کشور بر پایه شاخص‌های بین المللی، برقراری ارتباط بین همه اندیشکده ها و پژوهشکده‌های فعال در زمینه امنیت غذایی و ارائه مدل سالم سازی مواد غذایی قابلیت بررسی و اقدام را دارد.

بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی مازندران با تقدیر از همراهی و دغدغه مندی سازمان مدیریت و برنامه ریزی در محور قرار دادن سیاست‌ها و برنامه‌های بخش کشاورزی در استان و همچنین بیان نقش اساسی دانشگاه در تربیت نیروهای انسانی نخبه برای بخش کشاورزی، اظهار داشت: در استان مازندران توسعه همه زیربخش ها عملاً مرتبط با توسعه بخش کشاورزی است و جایگاه نخست کشاورزی مازندران از لحاظ ارزش افزوده محصولات کشاورزی تولیدی بیانگر جایگاه ویژه این بخش در اقتصاد استان و کشور است.

تهیه ۵ برنامه جهش تولید

وی در ادامه خاطرنشان کرد: شعار امسال مقام معظم رهبری که بر روی جهش تولید تأکید دارد و مشارکت مردم را به عنوان یک قید بسیار مهم برای این جهش معرفی کرده است، به عنوان مسیر و چراغ راه راه این سازمان تعریف شده و ۵ برنامه با موضوعات جهش تولید گوشت قرمز، شناسنامه دار کردن واحدهای تولیدی، تولید محصول سالم با محوریت برنج، توسعه کشت محصولات کم آب بر و گلخانه‌ای و تقویت اقتصاد دریاپایه به عنوان اهداف اصلی سازمان جهاد کشاورزی در سال جاری تعیین شده است.

فرج الله فتح الله پور رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی مازندران، نقش بخش کشاورزی استان در اقتصاد کشور را قابل توجه دانست و افزود: در جلسات کارگروه برنامه ریزی و توسعه استان چهار موضوع زراعت و باغبانی، صنایع تبدیلی و غذایی، حمل و نقل و لجستیک، آب و انرژی برای توسعه اقتصاد کشاورزی مورد بررسی قرار گرفته و با نگاه برنامه ریزی مسأله محور، مسائل و مشکلاتی از جمله پایین بودن کیفیت و سلامت غذایی و استاندارد تولید محصولات کشاورزی، عدم ثبات بازار محصولات کشاورزی، پایین بودن توان بازاریابی و رقابت واحدهای کوچک صنایع تبدیلی و غذایی، ناترازی آب و انرژی و ضعف در لجستیک و حمل و نقل را به عنوان مسائل اصلی حول محور رشد اقتصادی مطرح کرد.

کد خبر 6088170

دیگر خبرها

  • امنیت غذایی فرابخشی است/ تدوین ۵ برنامه جهش تولید در کشاورزی
  • یک فروند بوئینگ ۷۳۷ برای پروازهای داخلی به ناوگان هما اضافه شد
  • آمادگی استانداری تهران در انعقاد تفاهمنامه فرهنگی،اجتماعی و سلامت
  • در دومین روز از سفر رئیس جمهور به پاکستان چه‌گذشت؟/ توسعه مبادلات اقتصادی محور سفر رئیسی
  • جای خالی آموزش‌های شهروندی در تهران | ۴۰۰ مسجد در طرح فرهنگی آرمان ۱ و ۲ فعالیت کردند
  • توسعه بدون وحدت بین مسئولان و مردم امکان‌پذیر نیست
  • تقدیم لایحه تشکیل سازمان گردشگری در شهرداری تهران به شورای شهر
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری روی میز شورای شهر تهران
  • بهادری جهرمی: توسعه و تقویت همکاری‌های امنیتی بین تهران و اسلام آباد یکی از اهداف سفر رئیسی به پاکستان
  • لایحه تشکیل سازمان گردشگری به شورای شهر تهران رسید