Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جمهور: باید از قدرت حقوقدانان برای مقابله با مشکلات جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت استفاده کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی عصر چهارشنبه در دیدار صمیمی با وکلا و حقوقدانان افزود: در جلسه شورای امنیت سازمان ملل با حضور 15 عضو و روسا و به ریاست رئیس جمهور آمریکا بنا بود که رئیس جمهور این کشور، ایران را در مسأله هسته‌ای محکوم کند اما 14 عضو برای اولین بار در برابر رئیس شورای امنیت از ایران دفاع کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رئیس جمهور با بیان اینکه دولت موفق شد در دادگاه لاهه در دو مقطع علیه آمریکا نظر داوران بین‌المللی را جلب کند و این ‌افتخار حقوقی برای ملت و دولت است، ‌گفت: اولین قدم در خصوص برجام این بود که آمریکا حق ندارد تحریمی علیه جمهوری اسلامی ایران اعمال کند و این بسیار مهم است که در میدان سیاسی و حقوقی موفق بودیم.

آقای روحانی ادامه داد: در لایحه دیگر به دادگاه بین‌المللی برای مسأله تصرف غیرقانونی آمریکا در اموال بانک مرکزی و مردم ایران در قدم اول صلاحیت دادگاه به نفع ما رأی داد و در سایر دادگاه‌های دیگر در اروپا نیز چنین اتفاقی برای جمهوری اسلامی ایران افتاد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه فهم و دانش حقوقی، ‌قدرت برای ملت و کشور و برای احقاق حقوق ایرانیان در داخل و خارج است، گفت: روزهای سخت و مشکلات جنگ اقتصادی آمریکا علیه ملت شروع شده است و باید از قدرت حقوقدانان در این زمینه استفاده کرد که کار آمریکا جنایت علیه بشریت است و مشکلات برای زندگی، غذا و داروی مردم ایجاد کرده است و این جنگ نه علیه دولت جمهوری اسلامی ایران بلکه علیه ملت ایران است.

آقای روحانی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر اینکه بزرگترین قدرت در کشور که می‌تواند از نظام دفاع و حراست و همچنین حکومت و دولت را یاری کند، مردم ایران هستند، گفت: این مردم در صورتی در کنار نظام خواهند بود که باور کنند همه به قانون احترام می‌گذارند و باید قانونی تدوین شود که مردم باور کنند آن قانون به نفع کشور ، جامعه و مردم است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تهیه و تصویب یک قانون از مجلس شروع می‌شود و باید این قانون شفاف، محکم، حساب‌شده، منطقی، برمبنای تحقیقات و در نظر گرفتن همه جوانب و پیامدها باشد، گفت: این قانون نباید به گونه‌ای باشد که تفسیرهای گوناگون و سلیقه ای از آن بوجود آید و مردم نیز باید آن قانون را عادلانه بدانند.

آقای روحانی با بیان اینکه کتاب و سنت از مهم‌ترین منابع قانونگذاری در کشور هستند، اما در عناوین دیگر قانونی از فقه، عرف و منابع اقتصادی نیز استفاده می‌شود، ادامه داد: اگر وجدان عمومی همه قوانین را باور نکند و حق نداند و یا اینکه بر مبنای عدالت و منافع عمومی تدوین نشده باشد، اجرای قانون با مشکلاتی روبرو می‌شود.

وی با بیان اینکه در قضاوت، قاضی و وکیل دو طرف امر هستند، که یک دادنامه را می‌سازند، ادامه داد: اگر در زمان صدور حکم وجدان عمومی آن قانون را عادلانه نداند، دچار سختی می‌شویم و تمام جامعه نهایت امیدش به دستگاه قضا را از دست می‌دهد. مردم در مراجع قضایی به قضات و همچنین وکلا که حامی آنها هستند و با زبان قانون از حق دفاع می‌کنند، امید دارند.

رئیس جمهور تصریح کرد: هر چقدر باور مردم به قضات و وکلا و قانون افزایش یابد، آرامش مردم بیشتر می‌شود و مردم آمادگی دارند برای کشور، منافع و امنیت ملی فداکاری کنند اما اگر در ایمان و باور مردم خدشه‌ای وارد شد کار سخت و مشکل می‌شود.

آقای روحانی با بیان اینکه اساتید بزرگ حقوقی بار مسئولیت سنگین تربیت قاضی و وکیل را بر دوش دارند، گفت: بسیار مهم است که از ساعات کلاس درس حقوقی چگونه استفاده می‌کنیم و مهارت‌های لازم را به مشاوران حقوقی، وکلا و قضات ارایه دهیم.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه در کلاس‌های دانشگاه‌های ایران کتاب، قانون و مقررات ارایه می‌شود و بعد از فارغ‌التحصیلی دانشجویان، دانش حقوقی قابل ملاحظه‌ای را دارند، گفت: اما هنگام ورود به صحنه دفاع و رقابت با مشکلات بسیاری مواجه می‌شوند چرا که در کلاس‌های دانشگاهی رأی قاضی و لایحه وکیل در اختیار دانشجو نیست.

آقای روحانی ادامه داد: لذا فارغ‌التحصیلان حقوقی عموما با واقعیت جامعه قضایی و حقوق، فاصله دارند در حالی که در سایر کشورها از ترم دوم، دانشکده حقوق، آراء دادگاه و لایحه وکلا را برای نقد و بررسی در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه لایحه شفافیت از افتخارات دولت دوازدهم است، گفت: امیدواریم فضایی را در قانون بوجود آوریم که همه سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی و همچنین بخش‌های مختلف دستگاه‌های قضائیه و مقننه کارهای انجام شده را به صورت شفاف در اختیار مردم قرار دهند تا علاقمندان هم ببینند و قضاوت کنند.

آقای روحانی با تأکید بر اینکه وجدان و افکار عمومی نیز قاضی بسیار خوبی است، تصریح کرد: البته خداوند بهترین قاضی است اما بعد از خدا افکار عمومی و وجدان افراد قاضی‌های خوبی هستند و مردم در همه حال راجع به همه مسایل قضاوت می‌کنند.

رئیس جمهور تأکید کرد: بسیار مهم است که بتوانیم آراء، افکار و قانون را برای مردم شفاف کنیم تا مردم دقیق‌تر و صحیح‌تر راجع به خود، جامعه و کشور و مسوولان قضاوت عادلانه کنند.

آقای روحانی با تأکید بر اینکه تدوین منشور حقوق شهروندی از افتخارات دولت یازدهم است و در این منشور از همه نظرات حقوقدانان و صاحبنظران استفاده شد، ادامه داد: برخی از سران خارجی در ملاقات‌هایشان از تدوین این منشور ابراز خرسندی کردند که البته نقدهایی هم وجود دارد و من در منشور حقوق شهروندی به مردم قول دادم که آن را روزآمد کنیم.

رئیس جمهور تأکید کرد: باعث افتخار است که وکلا در منشور حقوق شهروندی در کنار دولت باشند و تمام تلاش دولت این است که از افکار حقوقدانان استفاده کند.

رئیس جمهور در ابتدای سخنان خود با بیان اینکه افتخار نظام جمهوری اسلامی این است که نظام قانون بوده، گفت: اولین اقدام نظام جمهوری اسلامی بعد از رأی مردم به جمهوری اسلامی دعوت مردم پای صندوق انتخابات برای تعیین خبرگان بودتا این خبرگان قانون اساسی کشور را تدوین کنند و سپس به رأی مردم و همه پرسی بگذارند.

آقای روحانی تأکید کرد: حکومت جمهوری اسلامی ایران حکومت قانون است و هر چه به قانون نزدیک‌تر شویم به مشروعیت نزدیک‌تر خواهیم شد و هر چه از قانون فاصله بگیریم از مشروعیت نظام و قانون فاصله گرفته‌ایم.

دکتر لعیا جنیدی معاون حقوقی رئیس جمهور نیز در ابتدای این نشست، با اشاره به اقدامات معاونت حقوقی ریاست جمهوری و تهیه لوایح مختلف از جمله لایحه شفافیت، مدیریت تعارض منافع و مسئولیت مؤسسات عمومی تأکید کرد: اداره بهتر جامعه تنها وظیفه و متوجه دولت نیست بلکه آحاد ملت بویژه جامعه حقوقی در بهبود شرایط و پیشرفت کشور نقش حائز اهمیتی دارند.

معاون حقوقی رئیس جمهور با اشاره به آمادگی این معاونت و جامعه حقوقی کشور برای حق مشکلات و معضلات جامعه در بخش‌های مختلف، تصریح کرد: وکلا و اساتید حقوقی نقش ویژه‌ای در کمک به دولت در طرح دعاوی حقوقی در مجامع بین‌المللی حقوقی با توجه به اعمال تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران برعهده داشته و از هیچ کمکی در این راستا دریغ نخواهند کرد.

دکتر جنیدی تلاش برای پیش‌بینی و تعیین ردیف بودجه برای وکلای تسخیری و معاضدتی، ساماندهی حق‌الوکاله‌ها و تلاش برای تعیین روح ملی حقوق در تقویم کشور را از جمله فعالیت‌های معاونت حقوقی ریاست جمهوری در دولت دوازدهم عنوان کرد و افزود: در تلاش هستیم تا کانون‌های وکلا و دانشگاه‌ها به طور گسترده در زمینه اجرای منشور حقوق شهروندی مشارکت داشته و بکار گرفته شوند.

در این نشست جمعی از وکلا و حقوقدانان نیز به بیان نقطه‌نظرات و پیشنهادات خود در بخش‌های مختلف مرتبط با کانون وکلا و حقوقدانان پرداختند.

تقدیر از دولت برای تدوین منشور حقوق شهروندی و تلاش در راستای تبیین حقوق شهروندی در جامعه ، تأکید بر مشارکت عمومی مردم در مسایل کشور، لزوم تدوین نتایج دستاوردهای برجام و قدردانی از تلاش‌های دولت در مذاکرات هسته‌ای در مقابل 6 قدرت جهانی، ضرورت شکایت از ایالات متحده آمریکا در مجامع حقوقی بین‌المللی و نیز تهیه و تصویب قطعنامه‌ای علیه اقدامات خصمانه آمریکا ضد مردم ایران و خروج از برجام، آمادگی کانون‌های وکلا به عنوان بازوی توانمند دولت برای مشارکت در تصمیم‌گیری‌ها و تصمیم‌سازی‌هایی که می‌توانند منشأ اثرات مثبت در کشور باشد، ضرورت بازنگری در زمینه قوانین اعطای پروانه‌های وکالت، آمادگی کانون‌های وکلا و حقوقدانان در راستای مشارکت در اجرای منشور حقوق شهروندی، توجه دولت به تقویت بنیه علمی کشور در دانشگاه‌ها و اهتمام نسبت به تربیت دانشجویان برجسته در رشته حقوق و ارایه مسایل و مشکلات صنفی وکلا و مطرح کردن طرح‌ها و برنامه‌های لازم در راستای رفع این مشکلات از جمله مطالبی بود که در این جلسه در حضور رئیس جمهور مطرح شد.

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: وکلا حقوقدانان جنگ اقتصادی آمریکا ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۲۳۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن

اظهارنظرها، موضع گیری، تذکرها، نطق‌ها و اخطار‌های نمایندگان در روز‌های آخر حضورشان در پارلمان، بیش از هرچیزی متمرکز بر درخواست از دولت برای کنترل بازار‌های اقتصادی از جمله بازار ارز و تغییر تیم اقتصادی دولت است. درخواستی که تاکنون با پاسخ مثبتی از سوی دولت روبرو نشده است. آنگونه که سپهر خلجی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی درباره انتشار شایعاتی از تغییر در تیم اقتصادی دولت، اظهار کرد: «اتفاقات خوبی در اقتصاد رقم خورده و رشد اقتصادی افزایش یافته است.

کاهش بیکاری را داشتیم، کنترل و کاهش حجم نقدینگی را تجربه کردیم که همه محصول تلاش‌های تیم اقتصادی دولت است. شاید برخی چندان دوست ندارند این اتفاقات رخ دهد و شایعاتی می‌سازند، اما قرار نیست تغییری در تیم اقتصادی دولت ایجاد شود.»

غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس در گفتگو با ما، می‌گوید؛ «امکان دارد آقای رئیسی اصرار کند که می‌خواهم اینها را حفظ کنم، ما مخالفتی نداریم. آقای رئیسی و آقای بایدن می‌شوند اولین رئیس جمهور‌هایی که یک دوره‌ای هستند، دو دوره‌ای نمی‌شوند.»

این نماینده ادوار مجلس تاکید می‌کند؛ «اصلاً ما از خیلی از اطرافیان آقای رئیسی بیشتر دعا می‌کنیم که آقای رئیسی موفق شود، چون نتیجه‌اش به مردم برمی‌گردد، اما آقای رئیسی با این تیم نمی‌تواند، نتیجه این تیم، همین دو سه سالی است که گذشت.»

وی می‌گوید؛ «ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیت‌های جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... ایشان را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.»

مشروح گفتگوی غلامعلی جعفرزاده ایمن‌آبادی، نماینده ادوار مجلس را می‌خوانید؛

*********

* آقای جعفرزاده، پس از گرانی‌های اخیر، درخواست‌ها برای تیم اقتصادی دولت به یک مطالبه میان نمایندگان مجلس و سیاسیون تبدیل شده است، اما همواره دولت از عدم تغییر این تیم خبر می‌دهد، به نظر شما چرا تیم اقتصادی دولت تغییر نمی‌کند؟

متأسفانه دولت با تمام توصیه‌ها برخورد خشن دارد، اما واقعاً این جور نیست که فقط می‌خواهیم ایراد بگیریم، توصیه‌ها دلسوزانه است. اصلاً آقای رئیسی تمایل دارد که رئیس جمهور تک دوره باشد. اشکالی ندارد ایشان به تیم اقتصادی‌اش دست نزد، اما حتی طرفداران و کسانی هم که به ایشان رأی دادند از این شرایط ناراضی هستند. تنها راهش هم اصلاح سازمان تفکر اقتصادی دولت است.

اصرار رئیسی برای حفظ این تیم اقتصادی، او را رئیس جمهور یک دوره‌ای می‌کند

چه کسانی هستند؟ همین آقای خاندوزی و مجموعه‌اش و بانک مرکزی و الی آخر. حالا امکان دارد آقای رئیسی اصرار کند که می‌خواهم اینها را حفظ کنم، ما مخالفتی نداریم. آقای رئیسی و آقای بایدن می‌شوند اولین رئیس جمهور‌هایی که یک دوره‌ای هستند، دو دوره‌ای نمی‌شوند.

اصلاً ما از خیلی از اطرافیان آقای رئیسی بیشتر دعا می‌کنیم که آقای رئیسی موفق شود، چون نتیجه‌اش به مردم برمی‌گردد، اما آقای رئیسی با این تیم نمی‌تواند، نتیجه این تیم، همین دو سه سالی است که گذشت.

شرط عقل این است که در تیم اقتصادی دولت یک اصلاحاتی را انجام بگیرد و آن اصلاحات هم باید ریشه‌ای باشد، فقط فردی نباشد؛ زیرا این افراد نمی‌توانند تفکر دیگری را به نتیجه برسانند، پس باید عوض شوند.

اما آیا این افراد عوض شوند، کفایت می‌کند؟ خیر. باید تفکر و نوع نگاه هم تغییر کند. اصلاً آقای خاندوزی اعتقادی به نظرات ندارد، مثلاً امروز من شنیدم در مورد اجاره مسکن یک حرف خلافی گفته است، اما آمار و ارقام نشان می‌دهد اجاره مسکن مخصوصاً در تهران رشدی وحشتناک داشته است.

مردم دارند له می‌شوند، آخر مگر این میز چقدر ارزش دارد آقای خاندوزی؟!

آقای خاندوزی الان دارد با تزریق ارز، بازار را نگه می‌دارد، فنری با بانک مرکزی. این فنر در برود، پدر مردم در می‌آید. آقای خاندوزی اشرافیت به رانت‌های ارزی دارد، چرا دولت را مطلع نمی‌کند؟ آخر مگر این میز چه ارزشی دارد؟ مردم دارند له می‌شوند! گوشت به بالای ۸۰۰ هزار تومان رسیده است. سفره‌های مردم آتش گرفت نه اینکه کوچک شده باشد.

مردم در حوزه درمان، در حوزه تأمین مواد پروتئینی و در حوزه تأمین سبد مسکن دچار مشکل هستند. هیچ اولویتی بالاتر از اولویت اقتصادی وجود ندارد. آقای رئیسی بیاید بنشیند، نرخ کالاها، نرخ دلار، هزینه داروها، هزینه مواد پروتئینی، هزینه پوشاک، هزینه آموزش، بگوید روزی که من آدم رئیس جمهور شدم چقدر بود، الان چقدر است؟

رئیسی شجاعانه بیاید تیم اقتصادی را تغییر دهد و ریل اقتصادی را عوض کند

چه کسی مقصر این تورم افسارگسیخته و لجام‌گسیخته به جز این دولت و عوامل تیم اقتصادی‌اش است؟ دست غیب که نیامده این کار‌ها را انجام دهد. اگر غیرمنطقی حرف می‌زنیم، بگویند غیرمنطقی حرف می‌زنیم. ما که بدخواه این مملکت نیستیم. ما اپوزیسیون خارج‌نشین نیستیم. داخل‌نشین هستیم و تمام جانمان را هم برای این مملکت داده‌ایم. ما دلسوزیم. آقای رئیسی، شجاعانه بیاید تیم اقتصادی‌اش و تفکرش را تغییر دهد و ریل را عوض کند. این ریل اقتصادی دولت دارد رئیس دولت را به ناکجا آباد می‌برد.

حالا اگر دلش واقعاً خواست، خدمتگزار، حالا من نمی‌گویم رئیس جمهور، چهار سال دیگر خدمتگزار بماند، باید تیم اقتصادی را تغییر بدهد، لکوموتیوران را هم تغییر بدهد، آن کسی هم که سوخت را تامین می‌کند، او را هم تغییر دهد تا این مسافران سالم به مقصد برسند در غیر این صورت این بساط سرنگون خواهد شد، چه زمانی؟ ریاست جمهوری چهاردهم!

یک طرف رئیسی شریعتمداری و پناهیان می‌نشینند طرف دیگرش آقاتهرانی!

* به نظر شما کل بضاعت آقای رئیسی در چینش کابینه همین چیزی است که دیدیم یا از سوی باند‌ها و افرادی که در چیدن کابینه نقش داشتند، تحت فشار است که نمی‌تواند تغییر ایجاد کند؟

آقای رئیسی باید خودش را از این حلقه نجات دهد. ایشان رئیس جمهور ۸۵ میلیون آدم است نه چند صد هزار یا چند نفر آدم. وقتی شما ببینید حسین شریعتمداری یا پناهیان دست راست می‌نشیند، آقا تهرانی دست چپ می‌نشیند، باید خودش را از دست اینها خلاص کند. آقا اینها جواب ندادند، تا چه زمانی می‌خواهد صبر کند که جواب بگیرد؟

 آقای رئیسی یک اقدام خیلی ساده مانند مقایسه قیمت دارو، مواد پروتئینی، پوشاک، دلار، یورو و ... را با روزی که رئیس جمهور شد، انجام بدهد و افراد در کنارش را تغییر بدهد. بانیان وضع موجود یک پوست موزی زیر پای ایشان انداختند و دست ایشان از سبد مدیریتی کشور خارج شد. مدیران دلسوز، عاشق این سرزمین و وطن، عاشق ولایت، عاشق این آب و خاک، خانه‌نشین شدند.

ایشان فراخوان بدهد، این مدیران را صدا کرده و از آنان استفاده کند. کشور باید از همه ظرفیت‌هایش استفاده کند، نه فقط از یک ظرفیت محدود تندرو شعاری.

در وزارت اقتصاد وزیر را لعن و نفرین می‌کنند

در شهرداری تهران مردم ناراضی‌اند، در وزارتخانه‌ها مردم ناراضی‌اند، اصلاً وزیر با کارمندانش قهر است. شما خبر از وزارت اقتصاد ندارید. من خبر موثق دارم که در آنجا وزیر را لعن و نفرین می‌کنند. اصلاً سابقه نداشت در وزارتخانه‌ها وزیر لعن و نفرین شود. وزیر محبوب بود. آن روز آخر که می‌خواست برود، در حیاط چند ۱۰ نفر، چند صد نفر جمع می‌شدند گریه می‌کردند. الان اگر ایشان بخواهد برود، من متأسفم این را بگویم ولی شیرینی پخش می‌کنند.

آقای رئیسی عددسازی کجا بود؟ بروید بازار یک دلار بخرید

* آقای رئیسی در واکنش به گرانی دلار گفتند دشمن دارد عددسازی می‌کند و ...

دشمن دارد عددسازی می‌کند؟ دلار در سفره مردم اثر دارد یا نه؟ واقعیت است یا نه؟ الان روز است! دلار در سفره مردم، در بازار نقش دارد! خب چه کسی باید جلوی این دشمن را بگیرد که دلار اینگونه بالا نرود؟ عددسازی و این حرف‌ها کدام است؟ واقعیت موجود است. اصلاً آقای رئیسی به شما ماموریت بدهد بگوید بروید در بازار یک دلار بخرید. عددسازی کجاست؟

* آقای جعفرزاده، از یک طرف گرانی‌های نجومی در قیمت دلار و سکه را در بازار می‌بینیم و از یک طرف دیگر رئیس بانک مرکزی می‌گوید ما این ارز‌های تلگرامی را قبول نداریم، سخنگوی دولت نیز اظهارات مشابهی را درباره ارز‌های تلگرامی مطرح کرده بود، نظر شما در این‌باره چیست؟

این فرار به جلو که چه عرض کنم، این دویدن به جلو است. اینها حرف‌های بچگانه‌ای است. اینها یعنی با مردم ارتباط ندارند؛ والله بالله حتی مدیران قبلی هم صلاح این مملکت را می‌خواهند و ما خائنی به جز بنی‌صدر نداشتیم. بعضی‌ها یک اشتباهاتی داشتند همانطور که دولت آقای رئیسی هم اشتباهاتی دارد که البته متأسفانه این دولت بیشتر از همه آنها دارد اشتباه انجام می‌دهد. فرض کنید الان می‌گویند دلار ۹۰ هزار تومان است، شما می‌روید بازار می‌بینید نخیر، ۷۰ هزار تومان است.

یک منظومه شمسی دیگر برای رئیسی تصویر کرده اند که همه چی در آن گل و بلبل است

بار‌ها واقعیت موجود را به آقای رئیسی گفته‌ام، ایشان یک تیم دیگری برای خود مهیا کند و بروند از واقعیت‌های جامعه برای ایشان گزارش بیاورند. هفت، هشت یا ۱۰ نفر مثل آقای خلجی، آقای منصوری و ... ایشان را محاصره کرده‌اند و تلاش می‌کنند تا یک منظومه شمسی دیگر را برای آقای رئیسی تصویر کنند که مملکت گل و بلبل است.

رئیسی با ۴۰۰، ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر می‌رود، بعد می‌گوید به میان مردم رفتم

آقای رئیسی یک تیم را داروخانه‌ها بفرستند و یک تیم دیگر را به بازار بفرستد، شما پایتان را در چهارتا قصابی بگذارید همه چیز برای شما مشخص می‌شود. متأسفانه عرض کردم، با ۴۰۰ یا ۵۰۰ محافظ به این شهر و آن شهر می‌رود و بعد هم می‌گوید من رفتم میان مردم.

اصلاً مردم می‌توانند به شما برسند؟ یکی هم می‌خواهد یک حرفی بزند، یک درخواستی دارد که مخالف نظر آقای رئیسی است، تند تند صلوات می‌دهند.

کاش رئیسی بگوید چرا ساداتی نژاد برکنار شد و چرا حکم دادگاهش بخشیده شد

* آقای جعفرزاده، جدای از بحث گرانی‌ها، ما شاهد یک‌سری پرونده‌های فساد مانند فساد چای دبش بودیم که علی رغم تاکیدات آقای رئیسی بر فساد ستیزی، نسبت به این پرونده سکوت پیش گرفته شده و خبری از نتیجه نیست، نظر شما چیست؟

سایه همان تفکر و مسیر احمدی‌نژاد یعنی سرپوش گذاشتن بر خطا‌های همراهان بر این دولت نیز هست. اگر آقای احمدی‌نژاد با مشایی و بقایی برخورد می‌کرد، امروز ما این را نداشتیم.

کاش آقای رئیسی شجاعانه می‌گفت که آقای ساداتی‌نژاد را برای ایجاد چه مشکلاتی در وزارت کشاورزی برکنار و حذف کرد. چرا حکم دادگاه آقای ساداتی‌نژاد بخشیده می‌شود؟ چرا نتیجه دادگاهش را مکتوم می‌گذارید؟ آقای رئیسی بد متوجه شده است و می‌خواهد بگوید در دولت من اصلاً فساد اتفاق نمی‌افتد؛ مگر می‌شود؟ مگر اینجا مدینه فاضله است؟

برای مردم این مهم است که بگویند آقای صدیقی خلاف کرد، محاکمه‌اش کردیم و نتیجه‌اش هم این شد. هیچ‌کس انتظار ندارد که هیچ اختلاسی و دزدی اتفاق نیفتد. انتظار مردم همان عبارتی است که حضرت آقا در شب مبارک ماه رمضان فرمودند: «عدالت».

ابراهیم رئیسی به سرنوشت احمدی نژاد دچار خواهد شد

عدالت چه موقعی اتفاق می‌افتد؟ زمانی که یک فردی خلاف کرد، می‌خواهد صدیقی باشد، می‌خواهد ساداتی‌نژاد باشد، می‌خواهد حسنقلی باشد، حاکمیت با او برخورد کند. البته اینجا ما از آقای اژه‌ای خیلی انتظار داریم.

آقای رئیسی اگر می‌خواهد دچار سرنوشت احمدی‌نژاد نشود که می‌شود، باید هیچ اغماضی نکند. برایش همه یکسان باشند و اصلاً هم نگران نباشد. هر کسی تخلف کرد، محاکمه‌اش کند. می‌خواهد دامادش باشد، برادر همسرش باشد، وزیرش باشد، هر کسی که باشد با وی برخورد کند. آن موقع آقای رئیسی محبوب می‌شود ولی اگر این کار را نکند، نتیجه‌اش همین خواهد شد که خواهیم دید.

منبع: خبرآنلاین

tags # سید ابراهیم رئیسی ، جو بایدن سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • رئیسی: روابط ایران و پاکستان را در همه سطوح ارتقا می‌دهیم
  • اجرای طرح توانمند سازی مردم شهر جغتای مقابل بیماری فشارخون
  • سپاه پاسداران بازوی توانمند ولایت‌فقیه
  • رئیس‌جمهور: همه بخش‌های حاکمیتی ملزم به اجرای قانون عفاف و حجاب هستند
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بازوی توانمند ملت ایران در صیانت از عزت و اقتدار
  • سپاه پاسداران بازوی توانمند ملت ایران است
  • سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بازوی توانمند ولایت فقیه است
  • نه رئیسی، رئیس جمهور دو دوره ای می شود نه بایدن
  • رئیس اسکودا: آمادگی نهاد وکالت برای همکاری با دولت در دو محور آموزشی و پژوهشی/ آماده دفاع از کشور در مجامع حقوقی بین‌المللی هستیم
  • تشکیل کانون وکلا در خراسان جنوبی