Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@09:06:36 GMT

نگاهی به برنامه‌های گالری‌های تهران

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۳۲۹۷

نگاهی به برنامه‌های گالری‌های تهران

نگارخانه‌ها و گالری‌های تهران همزمان با ماه مبارک رمضان و افزایش تفریحات شبانه، با برگزاری نمایشگاه‌هایی میزبان علاقه‌مندان به هنرهای تجسمی هستند.

ایسنا در این گزارش مروری دارد بر برخی از نمایشگاه‌هایی که در روزهای پنجشنبه و جمعه
(۲۶ و ۲۷ اردیبهشت‌ماه) افتتاح می‌شوند و در این ایام برقرار هستند:

نمایشگاه نقاشی در گالری اثر

نمایشگاه انفرادی نقاشی جواد مدرسی با عنوان «ناسازه ۲» روز جمعه (۲۷ اردیبهشت ماه) در گالری اثر افتتاح می‌شود و تا ۳۱ خرداد ماه نیز ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساعات بازدید از این نمایشگاه یکشنبه تا پنجشنبه ۱۱ تا ۲۰ و جمعه ۱۶ تا ۲۰ فراهم است. گالری شنبه‌ها تعطیل است.

گالری اثر در خیابان کریمخان زند، خیابان ایرانشهر، کوی برفروشان، شماره ۱۶ واقع شده است.

***

شبانه‌های زرین در گالری «شلمان»

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌خط عباس رحیمی با عنوان «شبانه‌های زرین ۹» روز جمعه (۲۷ اردیبهشت ماه) به مناسبت روز جهانی موزه در گالری شلمان آغاز می‌شود. این نمایشگاه تا اول خرداد ماه برپاست.

ساعات بازدید از این نمایشگاه هر روز به غیر از پنجشنبه‌ها از ۱۶ تا ۲۰ اعلام شده است.

گالری «شبانه‌های زرین ۹» در میرداماد، نرسیده به شریعتی، رودبارغربی (جنوبی)، کوچه کاووسی، پلاک ۲۷ واقع شده است.

***

نمایشگاه گروهی نقاشی، مجسمه و عکس در گالری «شیرین»

نمایشگاه گروهی نقاشی، مجسمه و عکس با عنوان «نئواکسپرسیونیسم در هنر معاصر ایران» روز جمعه (۲۰ اردیبهشت ماه) در گالری شیرین افتتاح شد.

این مجموعه توسط فرناز محمدی گردآوری شده است.

نمایشگاه گروهی نقاشی، مجسمه و عکس تا ۲۲ خرداد در گالری شیرین برپاست.

گالری شیرین در خیابان کریمخان زند، خیابان سنایی، کوچه‌ی ۱۳، شماره ۵ واقع شده است.

ساعات بازدید از این نمایشگاه‌ها از ساعت ۱۱ تا ۱۹ اعلام شده است. گالری دوشنبه‌ها تعطیل است.

***

برگزاری نمایشگاهی از آثار تقوایی، احصایی، درم‌بخش و …

نمایشگاه هنرهای تجسمی و عکس هنرمندان ایرانی با آثاری از محمد احصایی، ناصر تقوایی، هانیبال الخاص، کامبیز درمبخش، ایرج شافعی و … روز جمعه (۲۷ اردیبهشت) در آرت تایم گالری افتتاح می‌شود و تا یکم خرداد نیز ادامه دارد.

آثار کلاژ پرویز نقیبیان، هانیبال الخاص، ایرج شافعی، عبدی اسبقی، ناصر اویسی، محسن موسوی، بنفشه رحیمی، مهدی موحدی و نسرین تقوی نیز در این نمایشگاه ارائه شده است.

نمایشگاه گروهی این هنرمندان روز جمعه (۲۷ اردیبهشت ماه) از ساعت ۱۶ در آرت تایم گالری به نشانی زعفرانیه، خیابان آصف، کوچه پرویز وهابی، پلاک ۱۴ افتتاح خواهد شد و تا چهارشنبه (یکم خردادماه) نیز ادامه دارد.

این گالری پنجشنبه‌ها تعطیل است و ساعت بازدید ۱۱ تا ۱۸ اعلام شده است.

***

«حماسه آفرینان شاهنامه» در گالری پل

نمایشگاه انفرادی نقاشی فاطمه پشنگ پور با عنوان «حماسه آفرینان شاهنامه» روز جمعه (۲۷ اردیبهشت ماه) در گالری پل افتتاح می‌شود و تا سوم خرداد ماه نیز ادامه دارد.

گالری پل در سید خندان، خیابان کابلی (دبستان)، کوچه فردوسی، پلاک ۳۴، طبقه همکف واقع شده است.

همچنین ساعات بازدید از این نمایشگاه هر روز از ساعت ۱۶ تا ۲۰ اعلام شده است. افتتاحیه نمایشگاه «حماسه‌آفرینان شاهنامه» نیز از ساعت ۱۷ تا ۲۱ برگزار می‌شود.

گالری پل شنبه‌ها تعطیل است.

***

نمایشگاه نقاشی در گالری طراحان آزاد

نمایشگاه انفرادی نقاشی بابک کبود با عنوان «گرد قبران» روز جمعه (۲۷ اردیبهشت‌ماه) در گالری طراحان آزاد برگزار می‌شود و تا هفتم خردادماه نیز ادامه دارد.

گالری طراحان آزاد در میدان فاطمی، میدان گل‌ها، میدان سلماس واقع شده است. گالری پنج‌شنبه‌ها تعطیل است.

***

نمایشگاه گروهی «خرمشهر +۳۰» در گالری فرمانفرما

نمایشگاه گروهی عکس و چیدمان «خرمشهر +۳۰» به کیریتوری فریدون فربود قرار است همزمان با سالروز آزادسازی خرمشهر، از ۲۷ اردیبهشت تا ۱۰ خرداد ماه در گالری فرمانفرما برگزار شود.

آثار هنرمندانی همچون پیمان ابدالی، سعیده افروخته، آرمین امیریان، بهروز بادروج، رودابه باقری‌نژاد، ساسان توکلی فارسانی، محسن راستانی، امید شلمانی، احسان ضیایی، جاسم غضبانپور، محمد فرنود، بهرام محمدی‌فر، مهدی مقیم‌نژاد در این نمایشگاه ارائه شده است.

مراسم افتتاحیه نمایشگاه «خرمشهر +۳۰» روز جمعه (۲۷ اردیبهشت) ساعت ۱۶ تا ۲۰ برگزار می‌شود.

همچنین ساعت بازدید از این نمایشگاه هر روز (به غیر از دوشنبه‌ها) از ساعت ۱۲ الی ۲۰ و جمعه‌ها ۱۶ الی ۲۰ اعلام شده است.

***

نمایشگاه شاهنامه‌نگاری در فرهنگستان هنر

نمایشگاه شاهنامه‌نگاری صبح روز چهارشنبه (۲۵ اردیبهشت ماه)، همزمان با بزرگداشت ابوالقاسم فردوسی در فرهنگستان هنر افتتاح می‌شود.

در این نمایشگاه ۳۳ اثر نگارگری از هنرمندانی چون محمد باقر آقامیری، مجید مهرگان، فریدون فخری جوقان و محمد علی رجبی در کنار ۲۰ اثر نقاشی قهوه‌خانه‌ای از منصور وفایی و ۲۰ اثر خوشنویسی با موضوع شاهنامه در نگارخانه آئینه مؤسسه صبا ارائه شده است.

***

«بیم و امید» در گالری اُ

نمایشگاه انفرادی نقاشی‌های سمیرا کربلایی به اسم «بیم و امید» که ۲۰ اردیبهشت ماه در گالری اُ آغاز به کار کرده، تا یکم خرداد ماه برپاست.

امکان بازدید از این نمایشگاه در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۱۲ تا ۲۰ و جمعه‌ها ۱۶ تا ۲۱ فراهم است.

گالری روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل است.

گالری اُ در خیابان سنایی، خیابان شاهین (خدری)، پلاک ۱۸ واقع شده است.

***

«آتش‌فشان» در گالری سیحون

مجموعه آثار نقاشی منصور نصرت نظامی با عنوان «آتش‌فشان» که از روز ۲۰ اردیبهشت‌ماه در گالری سیحون افتتاح شد، تا یکم خرداد ماه ادامه دارد.

گالری سیحون در خیابان وزرا، خیابان چهارم، پلاک ۱۱ واقع شده است.

همچنین ساعات بازدید از این نمایشگاه در روزهای شنبه تا پنجشنبه از ۱۱ تا ۱۹ و جمعه‌ها از ساعت ۱۶ تا ۲۰ اعلام شده است. گالری دوشنبه‌ها تعطیل است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: گالری گردی گالري

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۲۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت‌ نام کتابفروشی‌ ها در سامانه «بازار کتاب»

همشهری آنلاین- گروه فرهنگی: با نزدیک شدن به زمان برگزاری سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران که با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود، خبرهای داغ و دست اول درباره این رویداد بزرگ فرهنگی هم یکی پس از دیگری از راه می‌رسد. همشهری آنلاین مهم‌ ترین خبرهای این نمایشگاه را هر روز به اطلاع مخاطبان اهل کتاب می رساند.

ثبت‌نام کتابفروشی‌ها در سامانه «بازار کتاب»
ثبت‌نام کتابفروشی‌ها در سامانه «بازار کتاب» برای حضور در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد. حضور کتابفروشی‌ها در بخش مجازی این نمایشگاه تنها از طریق عضویت در سامانه «بازار کتاب» فراهم است. کتابفروشی‌هایی که عضو سامانه «بازار کتاب» نیستند می‌توانند برای ثبت‌نام در این سامانه از طریق درگاه «بازار کتاب» به آدرس V.bazarketab.ir اقدام کنند تا پس از تأیید عضویت و شروع فعالیت در این سامانه، بتوانند در بخش مجازی این دوره از نمایشگاه حضور پیدا کنند.



جلسه شورای سیاستگذاری نمایشگاه کتاب
جلسه مشترک اعضای شورای سیاستگذاری و شورای برنامه‌ریزی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روز چهارشنبه برگزار شد و در آن یاسر احمدوند، رئیس سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: همه فعالیت‌های این نمایشگاه باید حول محور کتاب طراحی و تدوین شود. نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران صرفا یک برنامه اجتماع مردم نیست و هر اتفاقی که در آن رخ می‌دهد باید با کتاب نسبت داشته باشد. فعالیت‌ها و برنامه‌های فرهنگی را باید متناسب با حوزه کتاب طراحی کرد و اولویت این است که مردم، کتابخوان، ناشران، فعال و نویسندگان، انگیزه‌مند شوند.



نسبت نمایشگاه کتاب با مقوله گردشگری ادبی
اکبر رضوانیان، کارشناس ارشد گردشگری درباره نسبت نمایشگاه کتاب با مقوله گردشگری ادبی گفت: هر چه برنامه‌های نمایشگاه کتاب پُربارتر باشد، بازتاب آن در جامعه بیشتر خواهد بود. برگزاری تورهای بازدید از نمایشگاه کتاب، یکی از اقدام‌های مرتبط با گردشگری ادبی است و همزمان با برگزاری نمایشگاه کتاب، تاکنون تعداد قابل توجهی از این تورها برگزار شده و مخاطبان در تمام ادوار برگزاری نمایشگاه کتاب، نویسندگان بزرگ و نامدار کشور را ملاقات کرده‌اند.



ایرانیان همیشه کتاب را دوست داشته‌اند
سید کلیم اصغر، عضو هیأت علمی گروه فارسی جامعه ملیه اسلامیه مولانا محمدعلی جوهر در دهلی درباره نمایشگاه کتاب تهران گفت: در نمایشگاهی که در تهران برگزار می‌شود، مردم با ذوق و شوق شرکت می‌کنند و کتاب می‌خرند و من این کیفیت حضور مردم را در جاهای دیگر ندیده‌ام. ایرانیان همیشه کتاب را دوست داشته‌اند. با وجود وسایل الکترونیکی و کتاب الکترونیک و کتاب صوتی و پیشرفت اینترنت که باعث شده در جاهای دیگر کتاب را از این طریق بخوانند، ایرانیان همچنان عاشق کتاب فیزیکی هستند.

کد خبر 846456 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها شهر مجازی کتاب - نمایشگاه داخلی کتاب - نویسندگان و پدید آورندگان کتابخانه، کتابخوانی، کتابداری کتاب - معرفی و نقد فضاى مجازى

دیگر خبرها

  • ثبت‌ نام کتابفروشی‌ ها در سامانه «بازار کتاب»
  • برنامه‌های هفته فرهنگی سنندج اعلام شد
  • اجرای ۱۹ عنوان برنامه در هفته گرامیداشت روز سنندج
  • برنامه داغ کنسرت‌های بهاری در تهران
  • پیدا شدن نقاشی گمشده بعد از ۴ سال
  • «لی لی عامری» سازه‌های نامرعی می‌سازد
  • پیکان خواهان تغییر برنامه لیگ برتر شد
  • اعلام برنامه کنسرت‌های تهران و شهرهای دیگر با طعم چند اما و اگر
  • نقاشی گمشده بعد از ۴ سال پیدا شد
  • برپایی نخستین نمایشگاه «خطاشی» در شهرستان لنگرود