Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@01:48:59 GMT

جزئیات تخصیص وام 2.5 میلیون تومانی به خودرو‌ها

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۳۳۵۸

جزئیات تخصیص وام 2.5 میلیون تومانی به خودرو‌ها

یکی از سیاست‌های دولت طی سال‌های گذشته دوگانه سوز کردن خودرو‌ها بوده که برای این مهم نیز اقدامات متعددی انجام شد. اخیرا مدیر سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی از اختصاص وام ۲.۵ میلیون تومانی به متقاضیان خبر داد.

به گزارش ایسنا، در حالی که ایران بزرگ‌ترین ذخایر گاز جهان را به‌خود اختصاص داده، اما طبق آمار اعلامی، سهم گاز در سبد انرژی ما تنها ۱۳ درصد است که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار بود در برنامه اولیه این سهم ۷۶ درصد باشد که تاکنون محقق نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


آخرین طرح دولت برای توسعه جایگاه گاز در سبد انرژی تخصیص وام ۲.۵ میلیون تومانی به افراد متقاضی برای دوگانه‌سوز کردن خودرو‌ها بوده که حمید قاسمی - مدیر سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی - در گفتگو با ایسنا درباره آخرین جزئیات اجرای این طرح گفت: تا کنون استقبال خوبی از این طرح صورت گرفته، اما روند اجرای کار کمی سخت بوده است.

وی با بیان این‌که در حال مذاکره با بانک برای تسهیل شرایط دریافت وام هستیم، اظهار کرد: به دلیل اینکه بانک تقاضای ضامن دوم داشته، فرایند کار پیچیده شده است که اگر بتوانیم این مساله را حل کنیم قطعاً انجام این کار آسان‌تر خواهد شد. البته اکنون نیز کار در حال انجام است، اما به دنبال ایجاد ساز و کاری برای تسهیل کاریم.

مدیر سی‌ان‌جی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی درباره میزان استقبال و ثبت‌نام‌های صورت گرفته، گفت: تاکنون در سایت www.irngv.ir، یک میلیون و ۱۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند، اما بر اساس برنامه، تنها به دو میلیون نفر وام تعلق خواهد گرفت که تاکنون با پست بانک برای یک میلیون نفر مذاکره کرده و قرار شده تا بانک رفاه نیز به یک میلیون نفر دیگر وام اختصاص دهد که اکنون در حال رایزنی و مذاکره هستیم.

وی با بیان این‌که اولویت ما با پرمصرف‌ها یعنی خودرو وانت و بعد از آن خودرو‌های فعال در اسنپ و تپسی هستند، گفت: تعداد کثیری از خودرو‌هایی که تاکنون ثبت نام کردند، ماشین‌های معمولی هستند و ظرفیت ثبت‌نام برای ۳ میلیون نفر وجود دارد.

به گفته وی اگر این کار مطابق برنامه و درست پیش‌برود، می‌توانیم روزانه ۱۸ میلیون لیتر در مصرف بنزین صرفه‌جویی کنیم؛ علاوه بر این برای جایگاه‌هایی که اعلام کردیم، ظرفیت ۱۰۰ درصد قابل افزایش است و هر کجا نیاز باشد نیز می‌توانیم جایگاه کوچک مقیاس را ظرف یک هفته پیاده‌سازی کنیم.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: خودرو وام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است

رییس مجلس شورای اسلامی گفت: بانک مرکزی در تخصیص ارز به دارو در سال گذشته اشکالاتی داشت، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در جلسه علنی امروز (سه‌شنبه ۴ اردیبهشت ماه) مجلس شورای اسلامی در تذکری شفاهی، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی چهار جلسه نظارتی درباره دارو برگزار کرد، اما هنوز مشکل گرانی و کمبود دارو حل نشده است.

وی متذکر شد: آخرین جلسه مجلس در این مورد در ۱۹ دی ماه سال گذشته برگزار شد که فرصت دو ماهه‌ای به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه داده شد. همچنین مقرر شد ۷۰ درصد هزینه دارو را بیمه‌ها و ۳۰ درصد را بیماران بپردازند که این اتفاق رخ نداده و تقریباً پرداختی از بیمه و بیمار به صورت برابر است.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیشترین اشکال در این زمینه به وزارت بهداشت و درمان، بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه بازمی‌گردد، گفت: بانک مرکزی منابع ارزی را برای دارو تأمین نکرده است.

حاجی‌دلیگانی تاکید کرد: همچنین سازمان برنامه و بودجه ۷۰ همت طلب دارو را پرداخت نکرده و سازمان تأمین اجتماعی هم طلب دانشگاه علوم پزشکی را نپرداخته است که باید این موارد رسیدگی شود.

محمدباقر قالیباف در پاسخ به این تذکر، گفت: علاوه بر جلسات صحن مجلس، بنده نیز برای بررسی علل کمبود دارو جلسات جداگانه‌ای با مسؤولان بانک مرکزی و وزارت بهداشت و درمان داشتم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت بهداشت و درمان درباره دارو مسؤولیت دارند، تصریح کرد: بانک مرکزی برای اختصاص ارز دارو در اواخر بهار و ابتدای تابستان اشکالاتی داشت که باعث ایجاد مشکلاتی در توزیع دارو شد، اما در پایان سال گذشته توانست به تعهدات خود عمل کند.

دیگر خبرها

  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با نرخ جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی قیمت وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش ۵۰ میلیون تومانی وانت پراید!
  • آغاز فروش سایپا ۱۵۱ با قیمت جدید/ افزایش قریب به ۵۰ میلیون تومانی وانت سایپا
  • کمک ۲۹۱۰ میلیارد تومانی دولت به شهرداری‌های استان
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • قالیباف: بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • بانک مرکزی به تعهداتش درباره تخصیص ارز به دارو عمل کرده است
  • تخصیص‌های بودجه‌ پیش از تصویب جداول به صورت علی‌الحساب است
  • ‍ ثبت نام بیش از ۱۰۰۰۰ نفر در پنجمین جشنواره قرآنی آیه‌های مهربانی/ تخصیص جایزه یک میلیون تومانی به تمام حافظان سوره واقعه