Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد- ايرنا-عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني، صنايع، معادن و کشاورزي ايران گفت: داغ شدن بازار کارت هاي بازرگاني يک بار مصرف که قانون آن توسط بانک مرکزي ابلاغ شد صادرکنندگان واقعي را به حاشيه رانده است.

محمود سيادت روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: با اعمال کارت هاي بازرگاني ي کبار مصرف، آدم هاي بي هويت در حوزه صادرات سربرآوردند و صادرکنندگان واقعي به سبب حفظ آبرو و درگير نشدن با قوه قضائيه، کمتر صادرات انجام مي دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: از سوي ديگر قوانين متضاد و متغير، صادرکنندگان را در مواجهه با شرايط اقتصادي و بازار هدف دچار مشکل کرده که لازم است در اين زمينه اقدامات اساسي صورت گيرد.
عضو هيات نمايندگان اتاق بازرگاني خراسان رضوي واگذاري اظهارنامه هاي صادراتي به واردکنندگان و مشروط کردن واردات گروهي از کالاها صرفا با ارز حاصل از صادرات را خواستار شد.
رئيس اتحاديه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوي نيز در اين خصوص به خبرنگار ايرنا گفت: اين استان نخستين توليدکننده زعفران در دنياست و سالانه 400 تن زعفران در استان توليد و 85 درصد از آن صادر مي شود و روز به روز توليد اين محصول رو به افزايش است.
غلامرضا ميري افزود: با توجه به محدوديت هايي که براي صادرکنندگان ايجاد شد و آنان ملزم به برگشت ارز حاصل از صادرات شدند صادرات زعفران از اين استان در سال گذشته کاهش يافت و دليل اصلي آن کارت هاي بازرگاني يک بار مصرف بود.
وي ادامه داد: صادرکنندگان زعفران استان ملزم شدند که ارز مورد نياز خود را از طريق سامانه نيما تامين کنند و با ارز حاصل از صادرات، واردات انجام دهند و اين در حالي است که انجام واردات براي صادرکنندگان زعفران ميسر نيست.
رئيس اتحاديه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوي گفت: از سويي ديگر نرخ پايه گمرکي براي صادرات زعفران تغيير کرده يعني از 500 تا 700 دلار سابق به هزار و 600 دلار فعلي رسيده است و اين تفاوت نرخ، هزينه هاي صادرات را افزايش داده است.
ميري افزود: براي بهبود فرآيند برگشت ارز حاصل از صادرات به چرخه اقتصاد کشور، پيشنهاد مي شود ارزش گمرکي برخي اقلام صادراتي در سامانه نيما اصلاح شود، صادرکنندگان زعفران صادرات را با کارت بازرگاني واردکنندگان انجام دهند و سپس ارز را در کشور هدف صادراتي در اختيار واردکننده قرار دهند تا وي با همان ارز کالا را وارد کشورمان کند.
1922/7489
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟

مجتبی نوروزی، رئیس سازمان دامپزشکی کشور،‌ در نشست خبری اظهار کرد:« مردم از دست زدن به دام و کنه‌ها خودداری کنند زیرا در فصل گرما طبق روال هر ساله شاهد طغیان این بیماری در کشور هستیم.»

براساس گزارش تسنیم، رئیس سازمان دامپزشکی کشور در ادامه گفت:« تا به امروز ۳ مورد ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو مواجه بودیم که به منجر به فوت یک نفر نیز شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت:« استان‌های جنوبی کشور از جمله سیستان و بلوچستان با این پدیده مواجه هستند اما با اطلاع‌رسانی مناسب به مردم در مقایسه با سال قبل شاهد کاهش ۴۰ درصدی موارد ابتلا بوده‌ایم.»

نوروزی تصریح کرد:« بارش‌های مناطق جنوبی کشور امکان تکثیر و ازدیاد ویروس‌ها را فراهم می‌کند. همچنین تعداد کنه‌ها نیز افزایش خواهد یافت.»

سرانه ۷ کیلوگرمی گوشت قرمز در سال

وی در ارتباط با سرانه محصولات گوشت قرمز در کشور گفت:«سرانه مصرف گوشت قرمز در سال گذشته برای هر نفر ۷ کیلوگرم در سال بود که در مقایسه با سال قبل خود کاهش یافته است اما این رقم با مصرف گوشت سفید جبران شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوالی درباره قاچاق یا صادرات دام از کشور گفت: «هیچ مجوزی برای صادرات دام صادر نشده زیرا کشور نیازمند گوشت قرمز است اما در ۴۵ روز گذشته هزار تن گوشت سفید به کشورهای همسایه صادر شده که عمده آن به عراق بوده است.»

امکان افزایش صادرات مرغ

وی گفت:« نیاز کشورهای همسایه به گوشت قرمز در سال ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن است که می‌توانیم ۳۰۰ هزار تن آن را تامین کنیم.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد:«دوره‌های پرورش مرغ ۳.۶ در سال است که در صورتی که این رقم به ۴ دوره افزایش یابد ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه در کشور تولید می‌شود که باید مازاد آن را صادر کنیم.»

نوروزی افزود: «اگر بتوانیم با تولید مرغ سایز در ۶ دوره در سال جوجه‌ریزی داشته باشیم و وزن مرغ‌ها را به صورت نیمچه به کشتارگاه ارسال کنیم حتی این قابلیت وجود دارد که بتوانیم در سال یک میلیون تن تولید مازاد خود را صادرات کنیم.»

وی تصریح کرد: «مرغ نیمچه ۳۷ تا حداکثر ۴۰ روزه روانه کشتارگاه می‌شود که طعم بهتری نیز در مقایسه با مرغ‌های بزرگ دارد و در نهایت میزان تولید در کشور افزایش می‌یابد.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشوردر پاسخ به سوال گفت: وضعیت تولید تخم مرغ نیز در کشور منطقی است به طوریکه در سال قبل ۱۳۶ هزار ۵۰۰ تن تولید مازاد صادر شده است.

نوروزی در پاسخ به سوال دیگری در ارتباط با اینکه با توجه به یارانه‌ای بودن تولید مرغ در کشور آیا برنامه‌ای برای افزایش صادرات این محصول وجود دارد، اظهار کرد:« وظیفه تصمیم‌گیری درباره صادرات یا افزایش صادرات مرغ و تخم‌مرغ با وزارت جهاد کشاورزی است و ما تنها درخصوص امکان و ظرفیت‌های تولید در کشور اظهار نظر می‌کنیم.»

وی افزود:« با این وجود نظر شخصی من آن است که تولید در کشور باید با هدف صادرات انجام شود.»

شرایط واردات گوشت قرمز و دام از ۷ کشور فراهم شد

وی در خصوص واردات دام نیز گفت:« کشورهای روسیه، گرجستان، قزاقستان، اروگوئه، استرالیا، نیوزلند، از جمله کشورهایی هستند که واردات دام و گوشت قرمز از آنها مشکلی ندارد. همچنین اجازه واردات برخی از کشتارگاه‌های هند و پاکستان نیز صادر شده است.»

رئیس سازمان دامپزشکی کشور در پاسخ به سوال دیگری افزود:« در حال حاضر واردات دام از هند و پاکستان نیز انجام می‌شود اما در استان سیستان و بلوچستان قرنطینه و در همانجا سمپاشی شناسنامه‌دار انجام می‌شود و بعد از آنجا همانجا ذبح یا پرورش داده می‌شوند.»

وی افزود:« درصورتی که برزیل نیز مستندات لازم را ارائه دهد شرایط واردات از این کشور نیز فراهم می شود اما در حال حاضر تجار تمایل کمتری به واردات دام زنده دارند.»

tags # گوشت قرمز ، گوشت مرغ سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • صادرات طلای سرخ به ۴۰۰ تن می‌رسد
  • ۳۴ درصد مردم از کارت جایگاه داران استفاده می‌کنند
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را
  • انتقاد رییس اتاق بازرگانی تهران از دلار ۴۰ هزار تومانی: دولت هم چوب را می‌خورد هم پیاز را/ دود این سیاستها به چشم صادر کننده‌ها می‌رود
  • قیمت زعفران نجومی شد
  •  انواع ظروف یکبار مصرف درب دار پلاستیکی در آرمانی 724
  • صادرات زعفران به ۲۰۰ تن رسید
  • رقابت نابرابر صادرکنندگان با قاچاقچیان زعفران
  • ساخت۶ مدرسه در هرمزگان در قالب مسوولیت‌های اجتماعی اتاق بازرگانی
  • گوشت قرمز وارداتی در راه بازار | سرانه مصرف گوشت قرمز در کشور چقدر است؟