Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از چهارمحال و بختیاری، خدیجه ربیعی شامگاه گذشته 25 اردیبهشت در دیدار مسئولان و کارگزاران استان با نماینده ولی فقیه در استان، با اشاره به پیگیری مشکلات استان در وزارتخانه‌ها، گفت: تسهیلات خوبی در حوزه بهداشت، درمان و آموزش پزشکی استان طی جلسه اخیر تصویب شد.
نماینده مردم بروجن در مجلس شورای اسلامی آب را یکی از مسائل مهم استان خواند و افزود: در همین راستا اعتبار خوبی برای پروژه آبرسانی بن-بروجن در سال جاری پیش‌بینی شده است و با توجه به تأکیدات وزیر نیرو این پروژه تا سال 99 به بهره‌برداری می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را لازمه رفع مشکلات ترانزیتی استان از جمله هوایی و جاده‌ای دانست و اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی اعتبارات خوبی برای این حوزه در بودجه سال جاری و جلسات متعدد با وزیر راه و شهرسازی شاهد پیشرفت خوبی در حوزه راه‌ها خواهیم بود.

ربیعی گردشگری را از حوزه‌های مغفول مانده استان برشمرد و ادامه داد: گردشگری با توجه به ظرفیت‌ها و منابع استان می‌تواند در توسعه استان بسیار اثرگذار باشد که نیازمند توجه و اهتمام بیشتری است.
نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیل اخیر تلنگری بود تا به حوزه آبخیزداری توجه ویژه‌تری شود، خاطرنشان کرد: امید است با برنامه‌ریزی و افزایش اعتبارات شاهد ارتقای حوزه آبخیزداری استان باشیم.
وی تصریح کرد: با توجه به مسائل بین‌المللی باید همواره در میان مردم و مسئولین انسجام و اتحاد برقرار باشد و فارغ از نگاه‌های سیاسی در راستای اعتلای کشور و استان تلاش کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا چهارمحال و بختیاری خبرگزاری بین المللی قرآن نماینده مجلس دیدار کارگزاران نگاه سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۳۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد

سخنگوی وزارت خارجه قطر، امروز (سه شنبه) تاکید کرد: تا زمانی که میانجیگری قطر در مساله غزه ادامه دارد، دلیلی برای بسته شدن دفتر حماس در دوحه وجود ندارد.

به گزارش ایرنا، «ماجد محمد الانصاری» افزود: سران حماس در دوحه حضور دارند و محدودیتی برای ورود و خروج آن‌ها از قطر وجود ندارد.

وی با بیان اینکه هیات‌های مذاکره کننده اکنون در قطر حضور ندارند، گفت: تلاش می‌کنیم با کمک همه طرف‌ها به راه حلی که مورد قبول همه باشد، دست یابیم.

الانصاری تصریح کرد: میانجی‌ها از اینکه پیش از ماه رمضان به توافق آتش بس دست نیافتند، احساس سرخوردگی می‌کنند. چالش نخست ما این است که طرف‌های درگیر، جدیت لازم برای دستیابی به نتیجه داشته باشند.

وی اظهار داشت: برخی وزیران کابینه نتانیاهو، تلاش‌های مثبت قطر را زیر سوال می‌برند و ما ناخرسندی خود را از زیر سوال بردن تلاش‌های میانجی‌ها به ویژه تلاش‌های قطر اعلام کردیم.

سخنگوی وزارت خارجه قطر افزود: هیچ طرفی در جامعه جهانی، حمله به «رفح» را نمی‌پذیرد، زیرا این منطقه، بدون حمله زمینی نیز با مشکلات زیادی دست و پنجه نرم می‌کند.

الانصاری با بیان اینکه در این مرحله نیازمند ارزیابی تلاش‌های انجام گرفته برای میانجیگری هستیم، اضافه کرد: همه باید برای توقف جنگ و حمله به رفح تلاش کنند.

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) روز یکشنبه اخبار منتشر شده مبنی بر انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از قطر را تکذیب کرد.

شبکه روسیا الیوم به نقل از دو مقام حماس اعلام کرد که این جنبش قصد ندارد دفتر سیاسی خود را به خارج از دوحه منتقل کند.

بر اساس این گزارش، این دو مقام حماس، گزارش‌ها مبنی بر اینکه رهبری این جنبش در نظر دارد قطر را ترک کند و کشور دیگری را به عنوان میزبان انتخاب کند، رد کردند.

این دو مقام افزودند که این جنبش خواهان تقویت روابط با ترکیه از جمله دریافت کمک مستقیم از این کشور است.

روزنامه آمریکایی «وال استریت ژورنال» نیز روز شنبه ادعا کرد که جنبش حماس حداقل با دو کشور منطقه برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش از دوحه گفتگو کرده است.

این روزنامه آمریکایی به نقل از منابع دیپلماتیک ادعا کرده بود که اقدام حماس برای انتقال دفتر سیاسی این جنبش به خارج از دوحه در نتیجه فشار مصر و قطر بر این جنبش با هدف کاهش شروط مذاکره با رژیم اسرائیل انجام می‌شود.

وال استریت ژورنال نوشته بود که اگر حماس قطر را ترک کند مذاکرات دستیابی به آتش‌بس در نوار غزه و آزادی ده‌ها اسیر صهیونیست در غزه، ممکن است به شکست منجر شود.

دیگر خبرها

  • شاهد وحدت قابل توجهی بعد از وعده صادق هستیم
  • زمینه توسعه فرهنگ کتابخوانی در کردستان مهیا است
  • فعال شدن صنایع راکد لرستان نیازمند نگاه ویژه دولت
  • «عملیات وعده صادق» از نگاه شخصیت‌های سیاسی ترکیه
  • وزارت خارجه قطر: دلیلی برای تعطیلی دفتر حماس در دوحه وجود ندارد
  • ملایر ظرفیت خوبی برای رونق اقتصادی غرب کشور دارد
  • یکی از مسائل جدی کشور فارغ التحصیلان فاقد دانش است
  • در تدوین قوانین به بحران‌ها توجه شود/ آمارها واقعی نیست
  • پیروی جوانان از سیره شهدا، رمز اعتلای کشور است
  • مدیران در چهارچوب قانون نسبت به رفع مشکلات اردبیل تلاش کنند