Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-24@21:18:54 GMT

کمیته بررسی دلایل بالا بودن تورم در لرستان تشکیل شود

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۴۲۲۸

کمیته بررسی دلایل بالا بودن تورم در لرستان تشکیل شود

به گزارش ایکنا از لرستان، سید موسی خادمی، استاندار لرستان چهارشنبه، بیست و پنجم اردیبهشت در اولین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان که در اتاق بازرگانی استان لرستان برگزار شد، اظهار کرد: خساراتی که سیل اخیر به واحدهای تولیدی و صنعتی وارد کرده مشکلاتی را به وجود آورده و تسهیلات در نظر گرفته شده برای آن‌ها کافی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: قرار است روز شنبه هفته آینده جلسه‌ای در شورای معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت تشکیل شود که خواسته‌های آنان را جمع‌بندی و در آن‌جا مطرح می‌کنیم تا به تولیدکنندگان و صنعت‌گران آسیب‌دیده کمک شود.
استاندار لرستان به موضوع اصلاح قانون ارزش افزوده که در این جلسه مطرح شده بود اشاره کرد و با بیان این‌که این مهم از موارد مهم و اثرگذار در بحث عمران شهری و سایر موارد است، اضافه کرد: قرار شد با کمک نمایندگان مجلس در این اصلاح قانون به نفع استان‌های کمتر توسعه یافته مشارکت و پیگیری کنیم تا بتوانیم به نتیجه مطلوبی برسیم.
وی بر لزوم مشارکت واحدهای تولیدی در موضوع بازسازی خسارات ناشی از سیل تأکید کرد و گفت: این حادثه علی‌رغم همه تهدید‌ها و خساراتی که برای استان داشته فرصت‌هایی نیز مانند مشارکت واحدهای تولیدی در بازسازی و رفع نیازهای درون استان ایجاد می‌کند که در نهایت به رونق و ایجاد اشتغال و بالا بردن سطح تولید منجر می‌شود.
خادمی خاطرنشان کرد: با توجه به اختلاف معنی‌داری که در بحث تورم با استان‌های مشابه خود داریم قرار است کمیته کارشناسی تشکیل شود و پس‌از بررسی دلایل این مشکلات که اگر مربوط به استان است آن‌ها را رفع کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا لرستان اجتماعی استاندار لرستان نرخ تورم سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی کشتکار ظهر سه شنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه حداقل حمایت مورد انتظار سرمایه‌گذاران صنعتی تأمین امکانات زیربنایی سرمایه‌گذاری از قبیل آب، برق و گاز است، اظهار داشت: برای تحقق شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) باید دستگاه‌های اجرایی مرتبط تعامل و همکاری بیشتری نظیر تکمیل ملزومات و بسترهای لازم در سطح شهرستان را مدنظر قرار دهند.

وی اضافه کرد: در راستای کمک به افزایش واحدهای صنعتی دشتستان اقدامات مهم و مؤثری نظیر اولویت قرار دادن پیگیری روند اجرایی طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد و غیره در حال پیگیری و اقدام است.

کشتکار با اشاره به تکمیل و راه‌اندازی واحدهای صنعتی عنوان کرد: حمایت ویژه از واحدهای تولیدی، توجه به فعال‌سازی بنگاه‌های صنعتی راکد در شهرک‌‏ها و نواحی صنعتی شهرستان از دیگراولویت‌های مهم اداره صمت دشتستان است.

وی با بیان اینکه شهرستان دشتستان دارای یک شهرک صنعتی در برازجان و ۲ ناحیه صنعتی در گزبلند و خوشاب است، ابراز داشت: در دولت سیزدهم شاهد افزایش بیش از ۲ برابری اراضی صنعتی در شهرستان بودیم و مجموعاً ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی این شهرستان طی این مدت اضافه شده است که توانسته زمینه سرمایه‌گذاری صنعتی در بخش‌های مختلف این شهرستان را فراهم نماید.

رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت دشتستان با اشاره به اهمیت الحاق ۷۵ هکتار زمین به شهرک صنعتی برازجان گفت: ایجاد ناحیه‌های صنعتی تخصصی سیلیکا، وحدتیه و شبانکاره در این شهرستان نقش بسزایی در اشتغال و افزایش تولید خواهد داشت.

وی با اشاره به احیا یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان تشریح کرد: پروانه بهره‌برداری این واحد تولیدی شن و ماسه در سال ۱۳۹۰ با سرمایه گذاری هفت هزار و ,۳۰۰ میلیون ریال و اشتغال ۱۲ نفر به دلیل عوامل مختلف راکد شده بود، که با پیگیری و اقدامات متعدد مجدد فعال سازی شد.

کشتکار در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با توجه به حمایت‌های مسئولان به‌صورت ویژه در بخش تولید و اشتغال، شاهد رشد و شکوفایی اقتصادی در استان باشیم.

کد خبر 6086638

دیگر خبرها

  • افزایش تخصیص ارز به واحدهای تولیدی اردبیل
  • تصویبِ تشکیل کمیته تخصصی خلاقیت و نوآوری شهری در کلانشهرها
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • صادرات ۹ میلیارد دلاری استان تهران
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد
  • ارائه تسهیلات ۹۰ درصدی در گمرک قزوین
  • ابتکار جدید یک هسته فناور در سوددهی واحدهای صنعتی
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان
  • تشکیل کمیته اقتصادی برای درآمدزایی غیرشهریه‌ای دانشگاه آزاد