Web Analytics Made Easy - Statcounter

تبریز - ایرنا - رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی گفت : برای جبران بخشی از خسارات سیل و سرمای دیررس بهاره 162 میلیارد و 200 میلیون تومان تسهیلات کم بهره به کشاورزان استان اختصاص یافته است.

اکبر فتحی روز پنجشنبه در جمع خبرنگاران افزود: برآورد اولیه خسارت سرمازدگی به کشاورزان آذربایجان شرقی یکهزار و 220 میلیارد تومان است که گزارش آن به نهادهای مسئول ارایه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار داشت: یکی از سیاست های اولویت دار وزارت جهادکشاورزی صرفه جویی در آب، اصلاح الگوی کشت و کشت گلخانه ای محصولات آب بر همچون هنداونه، خیار و گوجه فرنگی است.
وی با اشاره به اینکه آب یکی از عوامل اصلی تولید در کشاورزی است، گفت: اگر بخواهیم کشاورزی را از حالت سنتی خارج کنیم و به کشاورزی صنعتی و علمی روی آوریم، باید الزاماتی را نیز رعایت کنیم و نسبت به پتانسیل آبی هر شهرستان ، تولید محصولات را با میزان منابع آبی و سیاست های اتخاذ شده تطبیق دهیم.
فتحی یکی دیگر از اولویت های سال 98 جهاد کشاورزی استان را توزیع بذر اصلاح شده گندم برای افزایش راندمان تولید این محصول عنوان کرد و افزود: افزایش سطح زیرکشت کلزا و جایگزین کردن کنجاله کلزا به جای کنجاله سویا به عنوان یکی از نهاده های اصلی دام در این راستا انجام می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی تشریح کرد: اگر 20 درصد از اراضی سطح زیرکشت گندم را به کشت کلزا اختصاص دهیم، نه تنها با کاهش تولید گندم مواجه نخواهیم شد بلکه می توانیم به اهداف تعیین شده کشت کلزا دست یابیم.
فتحی با اشاره به اینکه سالانه 14 میلیون تن انواع نهاده های دامی با ارز 4200 تومانی وارد کشور می شود، گفت: تا زمانی که اتحادیه ها ، تعاونی ها و نهادهای قوی شکل نگرفته اند، روستائیان در قطعات کوچک اراضی نمی توانند از خدمات توزیع نهاده های دامی سازمان تعاون روستائی استان استفاده کنند.
وی در رابطه با موضوع قطع درختان نیز تاکید کرد: کشاورزانی که درختان صنوبر را برای استفاده از چوب کاشته اند و زراعت چوب انجام می دهند یا اصلاح باغات را عملیاتی می کنند، به هیچ وجه جزو افراد سودجو و متخلف به حساب نمی آیند و باید از حقوق قانونی خود دفاع کنند

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي خسارت جبران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۴۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شرط خرید گندم

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مجید نبی پور گفت: خرید گندم فقط از کشاورزی که نام آن در سامانه پهنه بندی ثبت شده است انجام می‌شود.

وی با تاکید بر نظارت دقیق خرید گندم برای جلوگیری از قاچاق، افزود: از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۴ کمیته متشکل از کارشناسان و مدیران استانی از مزارع ۸ شهرستان بازدید کرده اند.

عبدالرضا سیداحمدی، سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در سال زراعی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ نهاده‌های مختلف کشاورزی از جمله بذر، کود فسفاته و پتاسه بیشتر از سال زراعی پیش از آن توزیع شد.

وی با اشاره به برداشت محصولات استراتژیک در استان تصریح کرد: عملیات برداشت در اردیبهشت ماه شدت بیشتری خواهد گرفت.

سیداحمدی ادامه داد: تاکنون بیش از ۵۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است همچنین ۲۰ درصد کلزای کشت شده معادل ۱۲ هزار تن خریداری شده است.

وی می‌گوید: امسال خرید کلزا توسط بخش خصوصی به صورت تضمینی خریداری می‌شود و مباشر آن تعاون روستایی است.

سیداحمدی با تاکید بر اینکه کشاورزان باید با معرفی نامه محصول کلزای خود را تحویل دهند، گفت: ۸۲ هکتار از مزارع چغندر قند نیز تاکنون برداشت شده است.

جمیل ضافی پورزرگانی، رئیس تعاون روستایی خوزستان گفت: از ابتدای برداشت گندم تاکنون ۱۲ شهرستان وارد عملیات برداشت شدند، در حالیکه این تعداد در سال گذشته ۴ شهرستان بوده است، همچنین در خرید کلزا نیز از ابتدای فصل برداشت تاکنون ۱۰ شهرستان عملیات برداشت را انجام داده اند.

وی افزود: ۶۳ مرکز خرید از ابتدای فصل برداشت محصول گندم و ۳ مرکز، خرید کلزا را بر عهده دارند.

ضافی پور زرگانی ادامه داد: ۱۴ هزار و ۸۹۸ تن کلزا تاکنون از کشاورزان خریداری شده است که این میزان در سال گذشته ۸ هزار تن بوده است.

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید بذر گندم در اولویت کاری سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • روز ملی گندم و نان یادآور تلاش کشاورزان ایرانی
  • برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای افزایش تولید و پایداری در خودکفایی گندم کشور
  • ۳۱ فروردین، روز ملی گندم و نان
  • تلاش برای خودکفایی در تولید بذر گندم در سیستان و بلوچستان
  • آماده شدن ۱۴ سیلو برای خرید گندم در آذربایجان‌غربی
  • اختصاص ۱۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی بخش جلگه رخ تربت حیدریه به کشت کلزا
  • تولید بی سابقه کُلزا در شهرستان دهلران
  • ثبت نام کشاورزان در سامانه پهنه بندی، شرط خرید گندم
  • نرخ فعلی خرید گندم مورد رضایت کشاورزان نیست