Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران از سنندج ، مدیرکل استاندارد کردستان هدف از راه اندازی دفتر ارتباط با استاندارد را ترویج، آگاه سازی و آموزش همگانی استاندارد به مردم دانست و گفت: ارتباط با استاندارد این باور را درمردم تقویت خواهد کرد که رعایت استاندارد واجرای آن درحفظ سلامت وامنیت آن‌ها بسیارموثر است و این امر برای تولید کننده و علی الخصوص مصرف کنندگان سودمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منصور لهونیان گفت: این دفتر در ۲۷ دی ماه سال ۹۵ افتتاح شد که خوشبختانه از آن زمان تاکنون همکاری‌های خوبی ازطرف شورای اسلامی استان کردستان بوده و انتظارمی رود این همکاری و پشتیبانی‌ها بیشترا ز گذشته شود.

وی افزود: یکی از وظایف مهم استاندارد بازرسی از آسانسور‌ها است که در این زمینه شهرداری‌های سنندج و سقز در راستای پیش برد برنامه‌های استاندارد همکاری خوبی را داشته اند.

مدیرکل استاندارد استان کردستان با اشاره به اینکه یکی دیگر از وظایف شرعی استاندارد جلوگیری از کم فروشی است، تاکید کرد: پایش وسایل توزین از وظایف مهم استاندارد است و بر روی ترازو‌ها پس از انجام آزمون صحت عملکرد، برچسب تاییدیه‌ی استاندارد نصب می‌شود.

منصور لهونیان تصریح کرد: هیچ کاسبی اجازه ندارد از ترازوی غیر استاندارد استفاده کند و ما دراین زمینه به همکاری هرچه بیشتر اصناف نیازمندیم وا نتظار داریم شورای شهر‌ها نیز در این خصوص اطلاع رسانی لازم را داشته باشند و مردم را به رعایت این امرمهمتر غیب کنند.

وی درخصوص مراکز پیک نیک پرکنی و جایگاه‌های CNG گفت: متاسفانه در این زمینه بیشترین مشکل را با شهرداری‌ها داشتیم و انتظار داریم که شورای استان به عنوان نماینده‌ی مردم همکاری لازم را با استاندارد داشته باشد تا ازبروز هرنوع خطراحتمالی جلوگیری شود.

مدیر کل استاندارد کردستان همچنین با اشاره به ترویج استاندارد به عنوان مهمترین وظیفه‌ی استاندارد اظهار داشت: ترویج استاندارد به مردم کمک می‌کند که حق و حقوق خود را بدانند و با آگاهی از آن بتوانند از مطالبات به بهترین نحواستفاده کنند واین امر درترویج فرهنگ عمومی استاندارد وآموزش همگانی بسیارمهم است و دستگاه‌های اجرایی مانند آموزش وپرورش وفرهنگ وارشاد اسلامی می‌توانند دراین خصوص به کمک استاندارد آمده واطلاع رسانی‌های لازم را انجام دهند.

وی با اشاره به رویکرد جدید استاندارد تصریح کرد: دررویکرد جدید استاندارد کنترل کیفیت کالا وخدمات برعهده‌ی خود مردم است و مردم می‌توانند از این طریق به رونق تولید کمک کرده باشند.

مدیرکل استاندارد کردستان درخصوص ارائه بسته حمایتی به پیله وران افزود: این بسته شامل حذف هزینه نمونه برداری کالا‌های یاست که درقالب پیله وری وارد کشورمی شود وهزینه نمونه برداری وآزمون ازکالا‌هایی که توسط پیله وران وارد می‌شود درقالب طرح طا‌ها توسط سازمان ملی استاندارد انجام می‌شود.

انتهای پیام/ع

پایش وسایل توزین از وظایف مهم اداره کل استاندارد است

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استاندارد خدمات رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد خوانساری، معاون وزیر ارتباطات با حضور در نخستین همایش دوسالانه «هوش مصنوعی و علوم داده» در دانشگاه خلیج فارس بوشهر، با اشاره به راه اندازی و فعالیت سامانه پنجره واحد مدیریت زمین بر مبنای هوش مصنوعی، اظهار داشت: در این سامانه علاوه بر ارائه خدمات به مردم، مشکلاتی مانند تداخل وظایف دستگاه‌ها، مراجعات حضوری متقاضیان، بروز تبانی و ارتشا، امکان جعل استعلامات کاغذی، اخذ تصمیم‌های سلیقه‌ای و غیر شفاف رفع شده است.

وی افزود: در امر پایش اراضی نیز، با استقرار در ۳۱ استان، به بهبود ۸۱ درصدی در دقت شناسایی هوشمند تخلفات دست یافته ایم. همچنین، شناسایی ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی، تخریب پوشش گیاهی، زمین زراعی و باغی از جمله مواردی است که هسته پردازشگر هوش مصنوعی در شناسایی آنها موثر بوده است.

خوانساری با اشاره به تعدد دستگاه‌های ذیربط با صدور مجوزها، گفت: در حال حاضر از میان ۴۷ دستگاه اجرایی که هر یک به نوعی نقشی در صدور مجوز‌های زمین محور به عهده دارند، ۲۰ دستگاه به صورت یکپارچه در این سامانه حضور دارند و به یکدیگر متصل شده‌اند.

معاون وزیر ارتباطات، با ارائه اماری وضعیت استفاده مردم بوشهر از پنجره واحد زمین را تشریح کرد: تا کنون ۱۸ هزار و ۳۹۰ درخواست توسط مردم استان بوشهر در سامانه پنجره واحد زمین برای دریافت خدمات و مجوز‌های زمین محور به ثبت رسیده است که از این تعداد بالغ بر ۱۳ هزار درخواست تعیین تکلیف شده و حدود ۵ هزار درخواست نیز در مراحل مختلف بررسی در دستگاه‌ها است.

از مجموع درخواست‌های تکمیل شده، ۱۰ هزار و ۲۹۱ درخواست به خدمت «تعیین حدود اراضی روستایی- استان بوشهر» تعلق دارد که ۷ هزار و ۷۷۰ درخواست تعیین تکلیف شده و ۲ هزار و ۴۹۹ درخواست نیز در حال بررسی است.

البته درخواست برای انجام استعلام «ملی مستثنیات» از دیگر خدمات مورد مطالبه مردم بوشهر از سامانه زمین بوده است. به طوری که تا کنون، ۵ هزار و ۸۹ درخواست برای این استعلام الکترونیکی به ثبت رسیده است که ۴ هزار و ۹۱۶ درخواست، تعیین تکلیف شده‌اند.

درخواست تغییر کاربری اراضی نیز از طریق این سامانه مورد بررسی قرار می‌گیرد. تکمیل استعلامات ملزم به داشتن نقشه‌های فنی از دستگاه‌های مختلف است که دستگاه‌ها باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند.

دیگر خبرها

  • نمونه برداری از طلافروشی‌های استان تهران برای شناسایی مصنوعات با عیار پایین
  • نتایج عیارسنجی مصنوعات طلا در سطح بازار اعلام می شود
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • تجهیز کریدورهای حمل بار مازندران به سامانه هوشمند توزین
  • پایش اراضی کشاورزی با فناوری های هوش مصنوعی
  • صدور و تمدید ۱۸۸ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • صدور و تمدید ۱۸۰ فقره پروانه استاندارد در استان اردبیل
  • موردی از شیوع آفت «جوانه خوار بلوط» در کردستان گزارش نشده است
  • ۲۴ واحد متخلف در اصفهان ۶ میلیارد ریال جریمه شدند
  • پایش مستمر دکل‌های ارتباطی در رابطه با سلامتی مردم