Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@16:59:22 GMT

رییسی: گام دوم انقلاب، گام آزمون و خطا نیست

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۴۶۰۶

رییسی: گام دوم انقلاب، گام آزمون و خطا نیست

رییس قوه قضاییه گفت: گام دوم انقلاب، گام آزمون و خطا نیست بلکه باید بر مبنای تجارب چهل سال گذشته یک حرکت تحولی صورت گیرد. ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۹ اجتماعی حقوقی و قضایی نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدابراهیم رییسی در دیدار با نمایندگان تشکل‌های مختلف دانشجویی اظهار کرد: ماه مبارک رمضان، لیالی پرفضیلی است؛ در این ضیافت الهی میزبان خداوند متعال است و مهمان همه بندگان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این سئوال مطرح است که خداوند متعال چگونه و با چه چیزی از بندگان خود پذیرایی می‌کند، گفت: ما خلائق هرگاه مهمان داشته باشیم تلاش می‌کنیم او را با تمام وجود گرامی داریم و حتی از دیگران قرض می‌کنیم تا این مهمان را گرامی بداریم؛ حال حضرت حق از بندگان خود با هرآنچه دارد پذیرایی می‌کند و همه عالم و هرچه در زمین و آسمان است متعلق به خداوند است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه مقام ربانی حضرت حق بهترین چیزی است که با آن در ضیافت الهی از بندگان پذیرایی می‌شود، گفت: انسان در این ماه با قیام و صیام و گره گشایی از زندگی دیگران، می‌خواهد به مقام ربانی برسد؛ که این مقام ربانی به تعبیر امام صادق (ع) حقیقت بندگی است و انسان می‌تواند با همه آنچه خداوند در این ماه فراهم کرده، به مقام ربانی برسد.

 رئیسی بیان داشت: از خداوند متعال می‌خواهیم که برکاتش را بر نظام مقدس ما و امت اسلامی نازل کند؛ برای همه این زمینه فراهم است به ویژه کسانی که می‌توانند گره‌ای از کار بندگان بگشایند و باید توجه داشت که گره گشایی از کار بندگان در این ماه فضیلت بسیار بالایی دارد.

وی با اشاره به وصیت نامه امیرالمومنین علی (ع) که به مثابه درس زندگی برای بشریت است، گفت: در این وصیت نامه بر توجه به نماز و قرآن و جهاد و نیازمندان و ایتام سفارش شده است و این ویژگی تربیت دینی است یعنی دگرخواهی در پرتو خداخواهی.

رئیس قوه قضاییه افزود: خداوند به ما توفیق دهد که در این ماه هم بر معنویت خود بیفزاییم و هم برای قرب به حق، در امر رسیدگی به امور مردم به ویژه نیازمندان کوشا باشیم.

 رئیسی با بیان اینکه قرب به پروردگار برای خدمتگزاران مردم، مضاعف است، گفت: یک وقت، نوع نیاز مردم، نیاز مادی است و در مقطعی دیگر نیاز به اجرای عدالت بیش از پیش مطرح است و یک وقت نیز نیاز به یک حکم الهی است.

وی در ادامه با طرح این سئوال که دانشجوی سیاسی و طلبه سیاسی به چه کسی اطلاق می‌شود، اظهار کرد: دانشجوی سیاسی صرفا به آن فردی که عضو یک حزب یا جریان سیاسی باشد اطلاق نمی‌شود، ما دانشجوی سیاسی را کسی می‌دانیم که جامعه را بشناسد و نیاز جامعه را درک کند و متناسب با نیاز‌های جامعه به ایفای نقش بپردازد.

رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه شهدا و ایثارگران ما کسانی بودند که جامعه را شناختند و نیاز‌های آن را درک کردند و متناسب با آن نیاز‌ها به ایفای نقش پرداختند، گفت: روشنفکران حقیقی جامعه ما شهدا و ایثارگران هستند. زندگی این بزرگواران پیش روی ما است باید ببنیم که این شهدای عالیقدر چطور نیاز‌های جامعه را شناختند و بر مبنای آن‌ها به ایفای نقش پرداختند.

رئیسی گفت: بر همین اساس هر یک از آحاد جامعه چنانچه نیاز‌های جامعه را درک کند و با توجه به جایگاهش به ایفای نقش بپردازد، در مسیر پیشتازی و بصیرت قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه ما در ابتدای مسئولیت خطیر دستگاه قضایی شنیدن نظرات و انتقادات مسئولان و قضات و حقوقدانان و صاحب نظران و دانشجویان و عموم مردم را یک امر ضروری می‌دانیم گفت: دانشجویان عزیز جامعه ما جزو نخبگان هستند و حفظ عدالت خواهی و حق خواهی و حس شکل دادن به یک جامعه با کمترین آسیب ها، در وجودشان موج می‌زند؛ لذا یکی از برنامه‌هایی که در ابتدای کار به نظر می‌رسید باید داشته باشیم برگزاری نشست صمیمانه با دانشجویانی با دیدگاه‌های سیاسی مختلف، اما وجه مشترکِ دغدغه مندی اصلاح امور است.

رئیس قوه قضاییه تصریح کرد: وجه مشترک همه ما این است که می‌خواهیم جامعه‌ای مبتنی بر ارزش‌های الهی داشته باشیم که در آن بسیاری از فساد‌ها و کجی‌ها نباشد. برای نیل به این منظور علاوه بر مسئولیت‌های مسئولان در قوای مختلف، نقش آفرینی همه آحاد جامعه می‌تواند موثر باشد.

وی با بیان اینکه گام اول انقلاب با خون شهدا و مجاهدات ابثارگران و هدایت‌های امام و رهبری طی شده است، بیان داشت: گام دوم، گام آزمون و خطا نیست بلکه باید بر مبنای تجارب چهل سال گذشته یک حرکت تحولی صورت گیرد لذا ما هم در این دوره عنوان حرکت کاری خود در قوه قضاییه را به تعبیر مقام معظم رهبری و با پیشنهاد خودمان یک دوران تحولی نامیدیم که در آن تحول در همه عرصه‌ها ضروری است.

رئیس قوه قضاییه خاطرنشان کرد: برای ایجاد این تحول به همفکری همه نخبگان و همه آحاد جامعه نیازمندیم و حتما نظرات دانشجویان گرامی در طی کردن این مسیر کمک خواهد کرد؛ نگاه ما نگاه امام محمدباقر(ع) است که می‌فرماید بهترین فرد را کسی می‌دانیم که کاستی‌ها را بنمایاند.

رفتار رئیس قوه قضاییه نشان از جدیت در تحول داردرئیس حوزه ریاست قوه‌قضاییه: مردم از وضعیت دادرسی ما راضی نیستندرئیسی: دستگاه‌ها از اختیارات کافی برخوردارند؛ وزارت صنعت و تعزیرات بازار را کنترل کنند

انتهای پیام/

R1332/P/S2,20/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۴۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • شناسایی قضات فاضل و انقلابی رویکرد قوه قضاییه است
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش‌آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • ضرورت ایجاد بازار کار مناسب برای تشویق دانش آموزان به تحصیل در رشته ریاضی 
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • برگزاری یادواره شهدا نیاز امروز جامعه ما است
  • پیامک قوه قضائیه درباره همراه داشتن وسایل ارتباط الکترونیکی در آزمون سراسری
  • قوه قضاییه : همراه داشتن هرگونه وسیله ارتباط الکترونیکی در کنکور تخلف محسوب می‌شود
  • تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»!