Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بجنورد- ايرنا- معاون برنامه ريزي و توسعه منابع شهرستان بجنورد گفت: بر اساس تاکيد استاندار خراسان شمالي تمامي پروژه هاي اعتباري که براي سال 98 تعريف مي شود بايد به استناد سند توسعه شهرستان باشد.

هادي اعلمي روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: بر اين اساس در سند توسعه شهرستان 90 پروژه محرک تعريف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: دستگاه هاي اجرايي شهرستان بايد اين پروژه ها را در اولويت هاي اصلي برنامه هاي خود در تخصيص اعتبارات قرار دهند.
اعلمي گفت: در اين ميان ممکن است در جاهايي سند توسعه مورد ارزيابي و نقد قرار گيرد که از موارد پيشنهادي استقبال مي شود.
وي اعتبار مصوب سال گذشته اين شهرستان را يک هزار و 850 ميليارد ريال ذکر کرد و اظهار داشت: از اين ميزان در جمع بندي انجام گرفته يک هزار و 40 ميليارد ريال معادل 56.1 درصد مجموع اعتبارات به بجنورد تخصيص يافت.
وي افزود: اين در حالي است که سازمان مديريت و برنامه ريزي استان نيز قول مساعد براي تخصيص 110 ميليارد ريال اعتبار در حوزه راهسازي را داده است.
معاون برنامه ريزي و توسعه منابع فرمانداري شهرستان بجنورد در ادامه از برگزاري جلسات کارگروه تسهيل و رفع موانع توليد در حوزه صنعت، کشاورزي و ميراث فرهنگي و گردشگري در فرمانداري بجنورد خبر داد و گفت: بر اين اساس حوزه هاي مربوط به اين شهرستان در کارگروه شهرستاني بررسي مي شود.
وي با اشاره به برگزاري جلسات پنجره واحد سرمايه گذاري در شهرستان بجنورد، يادآور شد: تا کنون دو جلسه کارگروه در فرمانداري برگزار شده است.
وي از اولويت هاي امسال پنجره واحد سرمايه گذاري را در حوزه زنجيره پرورش مرغ گوشتي و زنبور عسل دانست.
شهرستان بجنورد 220 هزار نفر جمعيت دارد.
ط/ 6042
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۵۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟

گروه اقتصاد و درآمد : بررسی ردیف های بودجه 1403 نشان می دهد، در لایحه ارائه شده دولت به مجلس، ذیل بودجه تخصیص شده برای وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی هیچ بودجه ای برای ردیف رفع فقر شدید سه دهک اول دیده نشده است.

به گزارش جماران، بررسی های مرکز پژوهش های مجلس نشان می دهد با اینکه ردیف جدیدی در لایحه بودجه 1403 با عنوان «کمک به اجرای برنامه مقیمی و ماندگاری پزشکان در مناطق محروم» و با اختصاص بودجه 1500 همت در نظر گرفته شده است، اما عموم طرح های محرومیت زدایی رشدی نداشته اند.

همچنین از محل منابع قانون هدفمندی یارانه ها نیز بالغ بر 65 هزار میلیارد تومان بابت مستمری خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی در نظر گرفته شده است.

اعتبارات عمومی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بالغ بر 310 هزار میلیارد تومان است که بیشترین سهم اعتبارات عمومی را در بین وزارتخانه ها دارد. بیش از 256 هزار میلیاد تومان از بودجه مربوطه متعلق به صندوق بازنشستگی کشوری است. در واقع اکثر توان مالی این وزارتخانه، صرف کمک به ناترازی صندوقهای بازنشستگی شده که در نتیجه آن امکان پیشبرد برنامه های مهمی مانند سیاست های حمایتی بسیار محدود شده است.

بر این اساس، در بودجه سال 1403، هیچ ردیف بودجه ای برای مبارزه با فقر شدید سه دهک اول جامعه تخصیص نیافته است.

ضعیت گسترش و تعمیق فقر در کشور در سالهای گذشته، مکررا هشدار کارشناسان اجتماعی و اقتصاددانان را به همراه داشته است. در سالهای پایانی دهه 90، نرخ فقر در کشور با افزایش قابل توجهی همراه بوده و به 30 درصد جامعه رسیده است. این در حالی است که سال گذشته مرکز پژوهش های مجلس درخصوص به زیر خط فقر افتادن 40 درصد دیگر از جامعه در سالهای آینده هم هشدار داد.

       

دیگر خبرها

  • فعال بودن۴۰ درصد معادن نیشابور
  • سفر معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به تایلند
  • ۱۷۰۰ میلیارد تومان در حوزه راهداری استان بوشهر تخصیص یافته است
  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • توزیع اعتبارات کهگیلویه و بویراحمد مبنای منطقی ندارد
  • تخصیص ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار به شبکه‌های بهداشت چابهار
  • زمینه لازم برای حمایت از تولید در استان اردبیل فراهم شد
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • افزایش اعتبارات محیط زیستی در راستای رفع چالش‌ها
  • ۴۰ درصد معادن نیشابور فعال است