Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-25@21:54:39 GMT

اجرای «علی ضیا» سوژه فضای مجازی شد

تاریخ انتشار: ۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۸۵۹۰۴

به گزارش پارس نیوز، سالیانی است که در سازمان صداوسیما مجریانی به واسطه شهرت خود، زمام امور برنامه‌های پرمخاطب تلویزیون را در دست گرفته‌اند و از تهیه کنندگی تا قرارداد با اسپانسر و دعوت از مهمانان و تبلیغات و.. را خودشان مدیریت می‌کنند.

این مجریان بخاطر اجرای خوب و مردم پسندشان و اعتباری که از این باب کسب نموده‌اند توانستند مسئولان صداوسیما را مجاب کنند تا اصطلاحا همه کاره برنامه‌های تلویزیونی شوند و در کنار اجرای برنامه‌ا‌ی جذاب و پرمخاطب، برای سازمانی که این روز‌ها با مشکلات عدیده مالی دست و پنجه نرم می‌کند درآمدزایی خوبی نیز داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته از همان ابتدای امر بسیاری از دلسوزان و منتقدان نسبت به عواقب این سیاست هشدار دادند، اما گویی گوش شنوایی نبود، و حالا متأسفانه کار به جایی رسیده که برخی از مجریان، به واسطه شهرتی که کسب کرده‌اند و همچنین پولی که برای صداوسیما به ارمغان می‌آورند چنان حاشیه امنی برای خود متصور هستند که دیگر کسی جرات ندارد به آن‌ها بگوید بالای چشمشان ابروست!

در همین چندوقت اخیر در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی، بار‌ها اخبار جنجالی از حواشی مجریان مطرح تلویزیونی منتشر شده که دراین نوشتار قصد اشاره به تکت تک آن‌ها را نداریم، ولی بعنوان آخرین نمونه، در هفته‌ای که گذشت همایش کنکورى‌ها مختص دختران در همدان با اجراى على ضیا برگزار شد که مجلس گرم کنی این مجری مشهور در این همایش، توجه رسانه‌ها را سوی خود جلب کرده است.

علی ضیا در این همایش با بکار بردن الفاظ زننده آنهم پیش چشمان دختران کنکوری استان همدان اجرایی دور از شأن آنچه از مجری توانمند رسانه ملی انتظار است به نمایش گذاشت.

برخورد با مجری پرحاشیه؛ شاید وقتی دیگر!

اما سوال اصلی اینجاست که بعد از انتشار وسیع کلیپ اجرای غیر متعارف علی ضیا، چه واکنشی یا برخوردی از سوی مدیران سازمان صداوسیما با او صورت گرفت؟ آیا اصولا مسئولان سازمان حواسشان به رفتار مجریان و برنامه سازان در خارج از قاب تلویزیون نیز هست؟ آیا آبرو و اعتبار رسانه ملی باید توسط عده‌ای به همین راحتی به حراج گذاشته شود؟

مگر نه اینکه یکی از وظایف مرکز حراست سازمان یا شورای نظارت بر صداوسیما، بررسی عملکرد مجریانی است است که این روز‌ها تنور برنامه‌های سیما را گرم نگه داشته‌اند؛ اگر نهاد‌های زیربط به وظیفه خود عمل می‌کردند شاید هیچگاه شاهد انتشار کلیپ‌های تأسف‌بار از مجریان رسانه‌ای که به تعبیر امام (ره) قرار است به مصاف یک دانشگاه عمل کند نبودیم. اتفاقی که هنوز دیر نیست و مسئولان و متولیان رسانه ملی باید با برخوردی قاطع، هرچه زودتر دامان مجموعه بزرگ صداوسیما را از وجود چنین حواشی زننده‌ای پاک کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: تلویزیون تبلیغات مشکلات استان همدان رسانه ملی رسانه علی ضیا اجرای علی ضیا سوژه فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۸۵۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، سرهنگ فرزادپور، رئیس پلیس فتای قم در گفت‌وگو با خبرنگار ما گفت: با اجرای طرح نور از ۲۵ فروردین هرگونه اقدامی که منجر به جریحه‌دار شدن عفت عمومی شود از مصادیق رعایت نکردن عفاف و حجاب به شمار می آید.

رئیس پلیس فتای استان گفت: از زمان اجرای این طرح بیش از ۵۰۰ صفحه در پیام رسان‌های داخلی و خارجی که متعلق به افراد مشهور، کسب و کارهای خانگی و اصناف بوده بررسی شده است.

سرهنگ فرزادپور بیان داشت: در پی این رصد نزدیک به ۱۵۰ نفر از صاحبان صفحات مجازی از سوی پلیس تذکر دریافت کرده و برای تکرار نکردن جرم خود متعهد شدند.

وی مصادیق رعایت نکردن عفت عمومی در بستر فضای مجازی را «نداشتن پوشش مناسب»، «استفاده از کلام و موسیقی‌های مبتذل»، «بهره‌گیری از نمادهای فِرق و گروه‌های نامناسب» و «ترویج سبک زندگی غربی» برشمرد.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس فتایی استان اعلام کرد: فعالان عرصه فضای مجازی در صورت اصرار بر انتشار محتوای مجرمانه قطعاً به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

سرهنگ فرزادپور افزود: شهروندان با دیدن هرگونه هنجار شکنی در بستر فضای مجازی می‌توانند با شماره ۰۹۶۳۸۰ ارتباط بگیرند.

دیگر خبرها

  • دوره توانمندسازی کنشگران فضای مجازی در قزوین برگزار شد 
  • از دلنوشته غم‌انگیز آقای پژوهشگر تا قصه یک پل موسیقایی در روسیه!
  • ۲ شاخصه مهم «هیئت» از نگاه رهبر انقلاب/ جمعیت ملاک سنجش نیست
  • نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزان درآمل برگزار شد
  • اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • پلیس اصفهان خبر داد: اجرای هوشمندانه طرح نور در فضای مجازی
  • نظارت پلیس فتای قم بر فضای مجازی همزمان با اجرای طرح نور
  • برگزاری نخستین کارسوق سواد رسانه‌ای ویژه دانش آموزی درآمل
  • برگزاری دوره توانمندسازی کنشگران رسانه و فضای مجازی
  • طنز در فضای مجازی با اقتصاد پیوند خورده است